
طبق این گزارش شفافاین مطالعه که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است ، شواهد بیشتری در مورد ارتباط روده و مغز ارائه می دهد. این مطالعه همچنین دلیل دیگری برای کاهش مصرف چربی اشباع در رژیم غذایی ارائه می دهد.
چربی های اشباع شده
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریها توصیه می کنند میزان دریافت چربی های اشباع شده از حیوانات مانند گوشت گاو ، مرغ و لبنیات را کاهش دهند.
یک مطالعه سال 2018 که در ژورنال BMJ در مورد نقش چربی در سلامت انسان منتشر شد ، نشان داد که جایگزینی چربی اشباع شده با چربی های اشباع نشده (از جمله روغن های گیاهی) می تواند خطر ابتلا به بیماری عروق بیماری کرونا قلب را کاهش دهد. ..
علاوه بر این ، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ارتباط بین روده انسان – به خصوص معده و روده – و مغز انسان (و عملکرد شناختی) وجود دارد. آنچه دانشمندان محورهای روده و مغز می نامند.
غذای پرچرب
در این مطالعه ، محققان تأثیر چربی اشباع شده بر میزان غلظت کوتاه مدت انسان را بررسی کردند. محققان برای مطالعه این مطالعه به داده های جمع آوری شده از مطالعه دیگر در مورد تأثیر غذاهای رژیمی حاوی چربی اشباع بالا بر التهاب و خستگی در زنان مبتلا به سرطان پرداختند.
در روز ارزیابی ، هر یک از 51 شرکت کننده برای تعیین تمرکز خود ، تحت آزمایش عملکرد مداوم قرار گرفتند. این آزمایش میزان تمرکز ، توجه پایدار و زمان واکنش را اندازه گیری کرد.
شرکت کنندگان در این مطالعه یکی از دو غذا را خوردند: سوسیس بوقلمون و سوپ. هر دو غذای حاوی 60 گرم (گرم) چربی ، یکی دارای چربی اشباع شده بالا و دیگری با روغن آفتابگردان است. پنج ساعت بعد ، بعد از انجام آزمایش عملکرد مداوم ، یک تا چهار هفته بعد به آزمایش برگشتم ، اما این بار مصرف غذای خود را تغییر دادم.
قبل از تاریخ ارزیابی ، شرکت کنندگان سه وعده غذایی استاندارد خوردند و به مدت 12 ساعت قبل از خوردن یک وعده غذایی پرچرب ، هیچ چیزی نخوردند. محققان همچنین عوامل مختل کننده ای را بررسی می کنند که ممکن است بر میزان نسبی عملکرد شناختی افراد تأثیر بگذارد.
افول شناختی
محققان دریافته اند که افرادی که غذاهای پر چربی اشباع می خورند ، پس از تست های منظم عملکرد ، عملکرد ضعیفی دارند. طبق تحلیل مادیسون ، نویسنده اصلی این مطالعه و دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشگاه ایالتی اوهایو ، این مطالعه نشان داد که خوردن غذاهای چرب اشباع شده تأثیر بیشتری در عملکرد شناختی نسبت به خوردن یک رژیم غذایی کم چربی دارد. همچنین فهمیدم که بزرگ است. محققان همچنین اثرات مشکلات روده را در توانایی تمرکز افراد بعد از خوردن غذاهای چرب بررسی کردند.
برای این کار ، سطح مارکرهای اندوتوکسین موجود در خون شرکت کنندگان را بررسی کردیم. به نظر می رسد این نشانگرها هنگامی که سلامت روده فرد به خطر بیفتد در خون وجود دارند. اگرچه مطالعات توضیح نمی دهند که چرا غذاهای پر چربی اشباع بر عملکرد شناختی تأثیر منفی می گذارد ، اما مدیسون ممکن است التهاب را افزایش دهد و همچنین ممکن است در هنگام مصرف از مغز تأثیر بگذارد. من اشاره کردم به گفته مدیسون ، اسیدهای چرب به طور مستقیم با مغز تعامل دارند.
منبع: اخبار پزشکی امروز