
به گزارش شفاف دکتر نیما نادلی ، اعلام کننده خبر ، افزود: “این تفاهم نامه به دنبال پیگیری 5 ساله واحد بین المللی انستیتوی مواد و انرژی با یک مشاور علمی جمهوری اسلامی ایران در مالزی امضا شد.” .
“این تفاهم نامه به مواردی از قبیل انجام پروژه های مشترک بین المللی ، تبادل استادان و دانشجویان در زمینه های تحقیقاتی و آموزشی ، برگزاری دوره های مشترک در مدارس تحصیلات تکمیلی ، ایجاد فرصت های تحقیقاتی ، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و وبینارها متمرکز است. پیش بینی ها ، کنفرانس ها ، کارگاه های آموزشی در زمینه مواد پیشرفته و انرژی های تجدیدپذیر ، و سایر فعالیت های تحقیقاتی علمی درخواست شده توسط طرفین ، دکتر آریلزا کاوندی ، مدیر انستیتوی مواد و انرژی و داتو ، رئیس جمهور. امضا شده توسط پروفسور محمد حمدی عبدال شکور از دانشگاه مالایا
نادلی برای اجرای این تفاهم نامه ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت که طی سال های اخیر از طریق پروژه های مشترک بین المللی تبادلات علمی و پژوهشی زیادی با دانشگاه های مالزی انجام شده است.
طبق گفته این موسسه ، Universiti Malaya قدیمی ترین و بهترین دانشگاه مالزی و یکی از بهترین دانشگاههای آسیا با وضعیت برجسته در جهان است. این دانشگاه در سال 2020 و در رتبه بندی رتبه بندی دانشگاه جهانی (QS) در رتبه 70 و در سال 2021 در رتبه 59 قرار گرفت و نهمین کشور آسیایی است زیرا مدرک آن در همه کشورهای جهان ارزیابی و پذیرفته می شود.به عنوان دانشگاه برتر شناخته شد. مشهورترین دانشگاه مالزی برای دانشجویان بین المللی.
به گفته اداره کل روابط عمومی وزارت علوم ، به نقل از انستیتوی مواد و انرژی. Universiti Malaya در سال 2006 توسط دولت مالزی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی شناخته شد ، متکی به تحقیقات فشرده در زمینه های مختلف است و در پروژه های مختلف تحقیقاتی و صنعتی بسیار فعال است. به دنبال این سیاست ، چندین مرکز تحقیقاتی در دانشگاه به انجام تحقیقات با کیفیت اختصاص یافته اند.