نماد سایت مجله آنلاین

استفاده از هفت دستگاه پهپاد و یک ربات اطفای حریق در آتش نشانی تهران

استفاده از هفت دستگاه پهپاد و یک ربات اطفای حریق در آتش نشانی تهران

مدیر فنی وسایل نقلیه و تجهیزات آتش نشانی تهران با بیان اینکه آتش نشانی تهران یکی از بزرگترین واحدهای غیرنظامی کشور را دارد ، گفت: “در حال حاضر حدود هفت پهپاد و یک ربات آتش نشانی وجود دارد.”

مازیار کربلایی در مصاحبه با مجله آنلاین درباره تعداد پهپادها در آتش نشانی گفت: “در حال حاضر ، سازمان آتش نشانی تهران یکی از بزرگترین واحدهای پهپاد خصوصی در کشور را دارد.”

وی ادامه داد: استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین در اطفا fire حریق به چند سال گذشته برمی گردد و اتفاق جدیدی است.

وی گفت: دو نوع پهپاد وجود دارد. پهپادهای بال ثابت که شبیه هواپیما و پهپاد موتور دوار هستند که اصولاً در صنعت اطفا حریق شهری استفاده می شوند. این تجهیزات دسته ای از تجهیزات با تکنولوژی پیشرفته است که پیشرفته ترین واحدهای آتش نشانی جهان نیز از آن استفاده می کنند.

کربلایی گفت: سازمان آتش نشانی تهران همچنین اولین ربات خاموش کننده آتش واقعی را در ایران تولید کرد. این ربات از نظر عملکرد عالی است و با نمونه های روسیه ، بلژیک ، فرانسه و ایالات متحده قابل مقایسه است.

وی اظهار داشت که استفاده از این دستگاه برای همه نیازهای عملیاتی مناسب است. به عنوان مثال ، این ربات می تواند در اطفا حریق در تونل ها ، انبارها و اسکله ها بسیار مفید باشد و می تواند جان آتش نشانان را نجات دهد.

کربلایی ادامه داد: “پهپاد مجهز به یک دوربین الکترواپتیک و مادون قرمز منظم است که برای عملیات نجات و ارزیابی سایت های تصادف مفید است.”

وی گفت: در حال حاضر حدود هفت پهپاد و یک ربات اطفا حریق داریم.

کربلایی با اشاره به اینکه هشت منطقه عملیاتی در تهران وجود دارد ، گفت: “با توجه به اینکه تهران هشت منطقه عملیاتی دارد ، تعداد هواپیماهای بدون سرنشین اطفا حریق در تهران کافی است.” با این حال ، ما در حال آزمایش ربات هایی هستیم که با همکاری بخش نظامی ساخته شده اند و پس از آزمایش نهایی می توان گفت که به چه تعداد از این ربات ها نیاز داریم. به عنوان یک قاعده کلی ، شما باید در آینده به همان تعداد منطقه داشته باشید.

تکنسین های وسایل نقلیه و تجهیزات آتش نشانی درباره سایر برنامه های این سازمان در زمینه ساخت تجهیزات گفتند: “در صورت عدم امکان ، ابتدا با یک سازمان علمی داخلی همکاری کنید تا جدیدترین تجهیزات دنیا را تهیه کنید. من آنها را خریداری خواهم کرد.

وی درباره جدیدترین تجهیزات آتش نشانی تهران گفت: در سه سال گذشته اتفاقات خوبی در سازمان آتش نشانی تهران افتاده است كه مدیریت آن را بر عهده گرفته است. ما از نظر سخت افزاری ، از جمله تجهیزات و نرم افزار ، از جمله سیستم های نگهداری و استفاده از تجهیزات ، پیشرفت کرده ایم. این امر به ما امکان استفاده صحیح از دستگاه را برای سالم ماندن و حفظ ریتم آماده سازی بافت می دهد.

مدیر ارشد فناوری خودروهای آتش نشانی و تجهیزات گفت: از طرف دیگر ، برنامه طولانی مدت برای آتش نشانی تهران پیش بینی می شود كه تجهیزات را به تدریج كامل و جایگزین كنند.

وی با بیان اینکه بهتر است آنها را کنار بگذاریم و از دستگاه های جدید استفاده کنیم ، افزود: “هزینه های سربار هزینه های سربار تعمیرات و نگهداری را افزایش می دهد.” ممکن است وسایل نقلیه و تجهیزات زیادی وجود داشته باشد که به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند ، اما در زمینه اطفا حریق ، همه تجهیزات باید همیشه دقیق و آماده استفاده باشند. این مهمترین عاملی است که باید در نظر گرفته شود.

وی در مورد طرح خرید یا ساخت تجهیزات در سازمان آتش نشانی تهران گفت: “طبق برنامه 5 ساله ، ما همیشه برنامه هایی برای خرید و ساخت داریم.” در صورت امکان ، سازمانها با سازمانهای علمی و صنعتی ملی برای طراحی تجهیزات پیشرفته برای آن کشور همکاری خواهند کرد. اگر این امکان وجود ندارد ، تجهیزات را بخرید.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل