
به گفته شفاف ، یکی از برنامه های آینده گروه متخصص چندرسانه ای با استناد به سخنگوی فرهنگستان هنر ، “بینال بین المللی هنرهای دیجیتال در جهان اسلام” در 17 مه 1402 خواهد بود. همزمان با روز جهانی ارتباطات.
عبدالحسین لاله ، رئیس گروه چندرسانه ای فرهنگستان هنر ، درباره اهداف دوسالانه خود گفت:
او به خاطر آورد که چرا فرهنگستان هنر تصمیم به برگزاری چنین کنفرانسی در سطح بین المللی گرفت. یکی از وظایف قانونی و اصلی آکادمی هنر مشاهده هنر در همه رشته های داخلی و خارجی است. هنر دیجیتال جهانی و پدیده ای جدید است. این شامل فراگیر است و تأثیر آن را می توان در ابعاد بزرگ و مثالها ارزیابی کرد. بنابراین ، گروهی از متخصصان چندرسانه ای پیشنهاد برگزاری همایش در سطح بین المللی را داده اند.
لاله رشته ها و رشته های هنر دیجیتال را توصیف کرد. هنر دیجیتال شامل همه رشته های هنری مانند نقاشی ، عکاسی و عکاسی است ، اما برخی از هنرها اساساً دیجیتال هستند. مانند glitch art ، موشن کپچر ، گرافیک دیجیتال مدرن و همه هنرهایی که مستقل از قلب دیجیتال خلق شده اند.
وی تقاطع دیجیتال و هنر را در این محور دوسالانه به شرح زیر ارزیابی و اضافه کرد: دیجیتال در زمینه های عملی و نظری تأثیر عمده ای بر هنر امروز داشته است. گفته می شود که نه تنها دیجیتال کیفیت تولید آثار هنری را بهبود بخشیده است ، بلکه استفاده از فناوری دیجیتال بر مفاهیم اساسی مانند زیبایی شناسی و نور و رنگ تأثیر گذاشته است. اکنون باید جهت توسعه ای را که در حال حاضر در کشورهای مختلف ، به ویژه کشورهای اسلامی در جریان است ، شناسایی کنیم. اساساً برنامه ها و چشم اندازهای این کشورها در زمینه توسعه و استفاده از هنر دیجیتال چیست؟
مدیر انستیتوی هنر درباره این سیستم دوسالانه تحقیق و اجرا گفت: “از آنجا که موقعیت آکادمی تحقیقاتی است ، بنابراین باید بیشتر به جنبه تحقیق موضوع توجه کنیم ، جای تعجب نیست. برای تهیه نرم افزار و برنامه های سمعی و بصری.” یا مدلی از توسعه دیجیتال. شما همچنین می توانید از برخی نمایشگاه های دیجیتال از کشور خود یا سایر کشورها.
وی به چگونگی انعکاس چالش ها و تقسیمات جغرافیایی جهان اسلام و وضعیت هنر دیجیتال در جهان اشاره کرد. به نظر می رسد برخی از کشورهای جهان اسلام مانند ترکیه و مالزی گام های بلندی در این زمینه برداشته اند. بنابراین ، ما امیدواریم که محققان ما بتوانند از تجربیات خود بهره مند شوند و همچنین می توانند از تجربیات محققان ما در این زمینه بهره مند شوند. به طور کلی ، این دوسالانه فرصتی برای تعامل بیشتر بین دانشمندان مسلمان در این زمینه گسترده و مهم است.
لاله سهم هنر دیجیتال را در جغرافیای جهان اسلام از اقتصاد و تولید مثل ایده ها و ایده های مستقل در جهان توصیف می کند: “امروز ، استفاده از فناوری دیجیتال بخش مهمی از اقتصاد جهان را تشکیل می دهد ، زیرا دارای ویژگی های منحصر به فردی است. یکی از این ویژگی ها در اقتصاد تولید انبوه ارزان ، آسان و سریع است. تولید. بنابراین ، فناوری دیجیتال نقش مهمی در بخشهایی از جهان ، اما آنچه در کشورهای دیگر اتفاق می افتد و معمولاً در جغرافیای جهان اسلام در معرض خطر است. م componentsلفه های فرهنگی بومی آن کشورها در تولید محصولات دیجیتال چه نقشی دارند؟ به نظر می رسد بیشتر تجاری هستند. آنها تجارت را تقویت می كنند. ما از هر چیزی استقبال می كنیم ، اما جای تعجب نیست كه هیچ كشور دیگری نتوانسته است به چنین اهدافی توجه كند.
وی در پایان با پاسخ به س ،ال “نقش جهان دیجیتال در جهان اسلام در پیگیری استقلال و آزادی در روند جهانی شدن چیست؟” وی اشاره کرد که: “رسانه های دیجیتال هنر و ارتباطات امروز نقش بسیار مهمی در شناخت دارند و آنها در ثبت وقایع نقش فوق العاده ای دارند زیرا این شناخت و آگاهی را در جاذبه های دیداری و شنیداری فراهم می کنند. حتی می توانید با رسانه های رسمی مقابله کنید ، آگاهی را گسترش دهید و مناطقی را پوشش دهید شبکه های رسمی نمی توانند ، بنابراین ، آنها نقش مهمی در افزایش آگاهی در جهان اسلام دارند. به یاد داشته باشید ، این آگاهی اساس استقلال و آزادی است. به نظر می رسد جهانی سازی هنوز معنای آن را درک نمی کند ، اما اگر جهانی سازی به معنای تعجب آور نیست که افزایش آگاهی می تواند با این روند مقابله کند ، خواه شما بخواهید از روسیه ، چین ، انگلستان یا ایالات متحده کنترل شود.
وی اظهار داشت: در هر صورت سلطه جهانی سلطه جهانی است و هدفی جز بهره برداری ، استعمار و هضم فرهنگ های کوچکتر وجود ندارد. جای تعجب نیست که هنر دیجیتال در جهان اسلام در شناخت فرهنگی و هنری نقش دارد و با مستند سازی تحلیل و گزارش آنها ، می توان روابط قدرت را در سطح جهان کاهش داد.