مجله تندرستی

کنترل اضطراب ناشی از همه گیری با رژیم غذایی

متخصصان بهداشت می گویند که با ایجاد تغییرات محدود در رژیم غذایی ، می توان اضطراب ناشی از بیماری کوید -19 را کنترل کرد.

به گزارش مجله آنلاین ، شروع و ادامه شیوع بیماری کوید -19 باعث ایجاد اضطراب و استرس در اکثر افراد و جوامعی شده است که مراقبت های بهداشت روان از اهمیت بیشتری برخوردار است.

به گفته متخصصان تغذیه ، افراد می توانند با تغییر شیوه زندگی اضطراب خود را کنترل کنند.

به عنوان مثال ، گنجاندن برخی از غذاها در رژیم روزانه یکی از مراحل اساسی در این زمینه است. میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات و غلات کامل برای سلامتی شما مفید هستند.

غذاهای غنی از پتاسیم مانند موز و تخمه کدو نیز به حفظ تعادل الکترولیت ها و کنترل فشار خون کمک می کند.

علاوه بر این ، مصرف این غذاها در تسکین علائم استرس و اضطراب نقش دارد.

تخمه کدو تنبل همچنین منبع عالی عنصر “روی” است. کمبود روی تأثیر مخربی بر روحیه و احساسات فرد دارد.

به گفته هندوستان تایمز ، متخصصان تغذیه علاوه بر حفظ تفکر مثبت و استراحت کافی ، یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی برای رفع فشارها و مشکلات بهداشت روان دارند. من تأکید می کنم که باید باشد.

سبزیجات برگ سبز منبع غنی از منیزیم است ، اضطراب را کاهش می دهد و به افراد در آرامش کمک می کند.

مصرف ویتامین E و امگا 3 در آجیل و دانه ها همچنین می تواند اضطراب ، درماندگی و استرس را کاهش دهد. این غذاها سرشار از فیبر ، اسیدهای چرب مفید ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هایی هستند که سلامت مغز را تقویت می کنند.

علاوه بر موارد فوق ، متخصصان تغذیه توصیه می کنند که برخی از غذاهای دیگر را نیز در رژیم غذایی خود بگنجانید ، از جمله:

شکلات تلخ: این ماده غذایی حاوی “تئوبرومین” است ، ترکیبی که اضطراب را کاهش می دهد و روحیه را بهبود می بخشد.

مرکبات: خوردن مرکبات ، از جمله ویتامین C ، مانند پرتقال و گریپ فروت ، تأثیر زیادی بر سیستم ایمنی بدن دارد و ذهن را آرام می کند.

پروبیوتیک ها: مصرف پروبیوتیک ها تأثیر مثبتی بر میکروبیوت روده دارد و می تواند تأثیر مستقیمی بر سلامت روان و رفتار آن داشته باشد.

دمنوشبابونه: این چای دارای خواص آنتی اکسیدانی و آرام بخشی است که اضطراب را کاهش می دهد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا