مجله آنلاین / مرکزی رئیس ستاد مدیریت بحران کشور گفت: برای کاهش تنش آبی کشور 322 میلیارد تن وام اختصاص داده شده است و مالکاج در این زمینه سهمی دارد ، برنامه مهمی تعریف شده است.
اسماعیل نجار ، ستاد پیشگیری ، هماهنگی و پاسخگویی به بحران در مارکاجی ، گفت: موضوع تغییر اقلیم یک واقعیت انکارناپذیر است. در سال 1998 شاهد بارندگی های سیل آسا در کشور بودیم که باعث فصل بارندگی در کشور شد. با وجود خسارات وارده ، این بارندگی ها در مناطق مختلف مزایای زیادی را برای کشور به همراه داشته است. با کاهش 52 درصدی بارندگی در کشور ، خشکسالی تأثیر منفی بر تولید محصولات کشاورزی دارد و این مشکل اشتغال و امنیت غذایی را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.
وی همچنین 322 میلیارد تن اعتبار برای کاهش تنش آبی کشور اختصاص داده است که مرکزی نیز سهمی از آن را در اختیار دارد. متأسفانه ، این کشور اعتقادی به جلوگیری از خطر ، خسارت یا بحران ندارد و هیچ وام کلانی ارائه نشده است ، اما در عوض از زمان سیل سال 1998 حدود 20 میلیارد تن برای جبران خسارت هزینه شده است.
رئیس سازمان ملی مدیریت بحران افزود: 600 میلیون نسخه پذیرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در مورد پرداخت تسهیلات به کشاورزان برای جبران خسارات ناشی از خشکسالی و سرما گفت: “امسال حدود 200 میلیارد تن برای غلبه بر امکانات و خشکسالی کشاورزان. تخصیص داده شد.” توافق شد 300 میلیارد تن امکانات ارزان و 150 میلیارد تن پروژه های کشاورزی را انجام دهید.
“فعالان کشاورزی همچنین باید به موضوع کاهش خسارت در مواقع بحرانی توجه کنند. وقتی درآمد خوبی دارند باید در مواقع بحرانی مدیریت کنند. بیمه کشاورزی یکی از بهترین راههای جبران آن است.” در مواقع بحران ، باید به فکر توسعه بیمه در مناطق پر خطر باشید.
وی 400 میلیارد تن امکانات ارزان و 200 میلیارد تن کمک بالا برای عشایر در نظر گرفته است.همچنین برای جلوگیری از ذبح دام و حضور واسطه ها ، وزارت جهاد کشاورزی یک میلیارد راس دارد. خرید دام.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: 2.8 هزار میلیارد تن عملیات بیمه اجباری ساختمان برای 30 میلیون خانوار که یک سازمان پشتیبانی کمیسیون امداد امام ، بهزیستی و معلولان است ، یک اولویت خانوادگی است.
نجار تأکید کرد: مدیریت بحران کشور موفق شده است 25 فروند بالگرد امداد و نجات برای کمک به آسیب دیدگان فراهم کند.
انتهای پیام