مجله هنری و فرهنگ

حسن بنیانیان: امام (ره) می‌خواست برای همه اجزای دین، مطالبه‌گری ایجاد کند

به گزارش خبرگزاری مجله آنلاین ، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، امام خمینی (فرهنگسرای امام) ، مجموعه ای از برنامه های “تأمل” کلامی را به عنوان بهشت ​​مرگ و میر اجرا و منتشر کرده است. از طریق گفتگوی بین امام خمینی (ره) و تاریخ انقلاب اسلامی ، گفتگو با نزدیکان امام و دیگر علما و شخصیت های فرهنگی ، آشکار ساختن جنبه های جدیدی از زندگی امام (ره) و رویکرد انقلاب اسلامی برای عموم مردم و مخاطبان. هدف دارم شماره.

در آخرین شماره برنامه “تأمل” ، حسن رئیس پیشین حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و نویسنده “ضمیمه فرهنگی ، نیاز به وجود ، استراتژی و پیوست فرهنگی در زمینه ویرایش است. روند “. ・ ما با دکتر بنیان صحبت کردیم. مدیریت فرهنگی “.

بنیانیان دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران و دکترای مدیریت دولتی است.

دکتر امام چگونه بر مدیر فرهنگی تأثیر گذاشت؟

همانطور که در کنار امام زندگی می کردیم ، این عادت مردم را از وجود متعالی آن آگاه نمی کند ، زیرا زندگی در چنین شرایطی طبیعی است. مانند اهل مشهد که قدر امام چرم (علیه السلام) را نمی دانند. امام (ره) متفکران بزرگی هستند ، که می توان با تقلید از رهبران دیگر توانایی های آنها را نادیده گرفت. اولین نفوذ وی با سازماندهی غرب مدرن به مدت 200 سال بود ، زمانی که فرهنگهایی مانند آموزش و دانشگاه رو به زوال بود ، و در عین حال این نهادها مدیریت را کاهش می دادند. ما باید در همه جنبه های زندگی و تصمیمات خود مداخله کنیم. به عنوان مثال ، در انتخابات ، الگوی ما نیاز به مداخله دارد. در مناطق دیگر نیز ، بدون این دخالت ، جامعه ناآگاهانه به سمت فرهنگ غرب پیش خواهد رفت. ..

به نظر شما تعریف پیوست فرهنگی چیست؟

یک نقطه عطف زمانی اتفاق می افتد که شما مدیر فرهنگ شوید ، اما اگر برنامه خوبی داشته باشید ، ضروری است و تأثیر منفی دارد. بعد از امام ، فرهنگ جاهلیت به عرصه مدیریت قبل از انقلاب بازگشت ، دین در همان سطح مسجد و نماز افتاد و پیوست فرهنگی شکل نگرفت. پیش از این مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز بوده است. ضمیمه فرهنگی به این معنی است که وقتی وی خانه ای مرکانی می سازد ، دین نه تنها باید در کنار خانه مسجدی بسازد ، بلکه ضمیمه فرهنگی گسترده تری را نیز در این مجموعه مسکن پستی تشکیل دهد.

این بدان معناست که دین از سیاست جداست و حتی دانش آموزانی که می گویند نباید انقلابی ایجاد کند دین را از سیاست و همان پیوست فرهنگی را از زندگی جدا می کنند. به طور کلی برای بهره مندی از شیرینی دین باید کاری می کردیم و امامیه این کار را از سال 1342 با نوشتن کشف الاسرار آغاز کردند.

وقتی رضاشاه آمد ، مدارسی ساخت که به رقیب حوزه های علمیه و مدارس تبدیل شد ، اما قبل از رضاشاه ، پادشاه فقط برای مدیریت جنگ سربازانی را استخدام می کرد و جامعه را اداره می کرد. در دست یک کشیش بود. و امام فهمید که وقتی این ساختار وارد شد ، مدیریت جامعه توسط ولایت فقیه کنترل نمی شود و ساختار دینی باعث انحراف می شود ، البته اینها در سخنرانی حضرت آقا بود ، وجود دارد ، اما کسی توضیح نمی دهد.

به گفته مجتهید واقعی ، هدف اصلی دولت چگونگی اجرای اصول قانون در جامعه و استفاده عملی از آن است. مالیات دهندگان. ، شما باید هزینه های زندگی خود را به طور قانونی بپردازید. ما مزرعه زندگی پس از مرگ هستیم ، باید زندگی پس از مرگ را اینجا بسازیم و به محض اینکه پول بدست آوریم باید به دیگران آسیب برسانیم. این مدرسه ای است که می گوید شما نباید این کار را انجام دهید. سپس الگوی جدیدی ایجاد کنید. دو جبهه تشکیل شده است ، یکی از آنها شهید سلیمانی است که به هیچ وجه از زندگی مادی لذت نمی برد اما از همه نوع لذت معنوی برخوردار است و از نظر او عشق واقعی یکی است. به عنوان مثال آنها با دشمنی روبرو می شوند که بدون بعد انسان ها معادلات جهان را دارند. دشمن تمام تلاش خود را می کند تا این وضعیت را به هم ریخته باشد.

اما می خواهم در مورد فرهنگسرای امام نیز بگویم که وظیفه این فرهنگسرا این است که باب بحث را باز کند و با مطالعات امام و آنچه امام می خواست بگوید دوباره شروع شود.

خصوصیات امام وقتی شهید قاسم سلیمانی سرانجام مدرسه را ترک کرد چیست؟

امام مفهوم فرهنگ را به واقعیت فرهنگ نزدیک کرد و به او اجازه داد مطالبات همه عناصر دین را ایجاد کند. این پیش از رسیدن دین به حدود خود بود که یکی از نقشهای اصلی امام خمینی بود. شکل حکومتی که امام تصور می کند این است که ما باید افراد را رشد دهیم ، بنابراین مردم باید در این رشد مشارکت کنند ، که همان دموکراسی دینی است.

با این حال ، پس از امام ، سیاستمداران مخالف رهبر معظم انقلاب گفتند كه مشكل ساختاری وجود دارد ، زیرا ما به نادانی بازگشتیم ، نتوانستیم سخنان امام را بفهمیم و از جهت دموكراسی غربی تقلید كردیم. آیا عزل مقام معظم رهبری مشكل را حل می كند؟ نه اینطور نیست اما مثل روزهای رضاشاه است. امام از عاشورا برای ریشه کن کردن شاه استفاده کرد. امام شخصی است که از همان توانایی های امام حسین (ع) برای اخراج شاه و تشکیل نظام حکومتی استفاده می کند. امام اندکی پس از انقلاب ، امام فرمود که باید تمام سنتهای بنیانگذاری و شیردهی عاشورا را بازیابی کرد: موجودات و مسلمانان. بنابراین ، امام آمد و با این حرکات مردم را واقعاً با خدا ارتباط داد.

شاخصه های مدل رهبری امام که همه در ذهن فرو رفته بودند ، چه ویژگی هایی داشتند؟

جزئیات زندگی اشرافی مانند امام نیز درسهایی است که می توان آموخت. در همین رابطه ، زمان انقلاب در اصفهان را به یاد می آورم. اصفهان اولین مکانی بود که رژیم نظامی برقرار شد و بسیاری از مردم در همان روز به شهادت رسیدند و جنگیدند و ما می خواستیم انتقام ارتش را در قلب خود بگیریم ، اما قاتلان را بکشیم ، شهامت کافی نداشتیم. مردم در همان روز ، ناگهان اعلامیه ای از نجف مبنی بر سلام امام به یک افسر ارتش رسید ، و ما فکر کردیم که امام به اشتباه مطلع شده است که چنین بیانیه می دهد ، اما انقلاب اوج گرفت. همانطور که این هنگ ها را دیدیم ، افسران جوان در انقلاب شرکت کردند. حق با امام بود. هنوز لازم است که درک کنیم وقتی حضرت آقا نتیجه شورای نگهبان را تأیید می کند ، این پایان است و وقتی مقام معظم رهبری را قبول می کند ، باید دستورالعمل ها و تحلیل های او را نیز بپذیرد.

لطفاً آنچه را خلق کرده اید ایجاد کنید

دکمه بازگشت به بالا