مجله آنلاین / خراسان رضوی یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه ETH در زوریخ یک سوئیچ ژنتیکی را ایجاد کرده اند که با قرار دادن چراغ LED سبز در بدن ، با بیشتر ساعت های سبز سبز کار می کند.
محققان ادعا می کنند که با استفاده از نور هوشمند سبز پوشیدنی می توان شبکه ژنی تولید کننده انسولین را روشن کرده و در آینده در درمان دیابت استفاده کرد.
تیمی به سرپرستی مارتین فوسینگر از دانشكده علوم و مهندسی بیوسیستمها در بازل سوئیس ، با در نظر گرفتن اینكه سیستم مولكولی طبیعی سلولهای انسانی به نور سبز پاسخ نمی دهد ، سوئیچ مولكولی ایجاد كرده است كه با نور سبز كار می كند ..
فوزینگر توضیح می دهد: “سلول های انسانی یک سیستم مولکولی طبیعی ندارند که به نور سبز پاسخ دهد ، بنابراین ما مجبور شدیم چیز جدیدی ایجاد کنیم.”
جالب اینجاست که این کلید به شبکه ژنتیکی متصل می شود که محققان آن را وارد سلول های انسانی می کنند. بسته به تنظیمات شبکه ، سوئیچ می تواند انسولین یا سایر مواد را به محض قرار گرفتن سلول ها در معرض نور سبز تولید کند. با خاموش شدن چراغ سبز ، روند کار متوقف شده و سوییچ غیرفعال می شود.
برای تحقیق ، محققان سلولهای مناسب را به پوست خوک و موش زنده پیوند زدند. سپس برنامه در حال اجرا را شروع کردم و چراغ سبز ساعت هوشمند خود را روشن کردم. به محض تابش نور سبز ، قطعه طراحی شده از سلول جدا شده و به هسته سلول منتقل می شود ، جایی که ژن تولید کننده انسولین تحریک می شود. با خاموش شدن چراغ سبز ، قطعه جدا شده دوباره به قسمت داخلی غشا متصل می شود.
فاسینگر می گوید: “این اولین بار است که از چنین کاشت با دستگاه الکترونیکی هوشمندی استفاده می شود که مستقیماً روی پوست قرار می گیرد و به عنوان وسیله ای پوشیدنی شناخته می شود.”
به گفته وی ، بعید است این روش به زودی وارد فاز بالینی شود و حداقل 10 سال طول خواهد کشید.
سلول مورد استفاده در این نمونه اولیه (HEK 293) باید با سلول شخصی شما جایگزین شود ، بنابراین سیستم باید قبل از تأیید مرحله بالینی را طی کند.
یافته ها در Nature Communications منتشر شده است.
انتهای پیام