رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی اعلام کرده است که آمادگی دارد 10 میلیون دوز واکسن کرونا را برای مصرف در بخش گردشگری با هدف احیای صنعت داخلی وارد کند.
به گزارش مجله آنلاین ، حسن تقی زاده انصاری در نشست خبری صدمین سالگرد هم اندیشی گردشگری ایران گفت: “ایمنی اعضای صنعت گردشگری یکی از خواسته های ما از دولت جدید است.” همکاران ما در ارائه خدمات با برخی مشکلات روبرو هستند ، این مشکلات به اعضای صنعت گردشگری آسیب زیادی وارد کرده است ، بنابراین ما گردشگری را ساده می کنیم و مشکلات اعضا را برطرف می کنیم. ما از وزارت بهداشت و گردشگری درخواست کردیم 10 میلیون دوز واکسن روسی تسویه شود و ما اعلام کردیم که آماده واردات آن هستیم.
وی با بیان اینکه برای غلبه بر بحران کنونی صنعت جهانگردی و بازآفرینی آن در دوره کرونا ، به فناوری های جدیدی نیاز است ، افزود: “یکی از گروه های کاری در این سمپوزیوم ، گردشگری سلامت و طب سنتی است.” این گروه کاری با کمک متخصصان این حوزه چالش های بخش گردشگری سلامت و روند تاریخی درمان های طبیعی در قرن گذشته را بررسی می کند. این منطقه از آنجا که بسیاری از جهانگردان از کشورهای همسایه برای درمان در ایران اقدام می کنند بسیار مهم است.
وی به ما یادآوری کرد که برای ایمن تر بودن و عبور از این فضا ، ما نیاز به کمک اداره بهداشت داریم تا اطمینان حاصل شود که گردشگران در این شرایط بحرانی کاملاً مسدود نشده اند. سایر آژانس ها و ادارات دولتی نیز نیاز دارند که پشتیبانی لازم را در این زمینه ارائه دهند تا تقاضای گردشگران برای سفر به کشور در اسرع وقت تأمین شود.
انصاری ادامه می دهد. “ما در زمینه گردشگری مجازی موفق بودیم ، مقاصد گردشگری و ابزار آنها را معرفی کردیم و توانستیم تورهای گردشگری مجازی را ترتیب دهیم ، اما با کمک پارک های علم و فناوری مانند National ، این بحران را دوباره ایجاد کردیم. پارک علم و تشویق می کند فناوری نرم و صنایع فرهنگی ، آژانس های گردشگری و شرکت های نوپای علاقه مند برای ایجاد محتوای بیشتر و تبلیغات بیشتر مطابق با بازارهای هدف خود.
فعالان گردشگری افزودند: “تا زمانی که یک وزارت بهداشت ، درمان و آموزش به خوبی برنامه ریزی شده بازار مخاطبان را گسترش دهد و از این فرصت در بحران شیوع تاج استفاده کند ، می توان از قابلیت های درمانی استفاده کرد.”
رئیس جامعه گردشگری الکترونیکی گفت: نه تنها ایران ، بلکه سایر کشورهای جهان نیز با چالش های زیادی در ارتباط با اپیدمی کرونا روبرو هستند. در برخی از کشورها مانند استرالیا به دلیل افتتاح هتل ها صنعت گردشگری فعالتر شده است اما کمبود تخصص لازم چالشی برای توسعه منابع انسانی ایجاد کرده است.
انصاری در مورد دستیابی به سمپوزیوم گردشگری 100 ساله افزود: معتقد است که برگزاری آن می تواند چشم انداز صنعت و نقشه راهی برای آینده باشد.
وی اظهار داشت: “ستاد دولت جدید در این زمینه از ما کمک گرفته است. با حمایت رئیس جمهور و دولت جدید ، صنعت گردشگری در حضور مقاماتی که در این زمینه تخصص داشتند و کارآفرین بودند. این صنعت از بحران عبور می کند با خسارت کمتر. “
من نگرانم که گردشگری به انتهای لیست برود
محمد حسین ایمانی کوشکو ، رئیس پارک ملی صنعت فرهنگی علم و فناوری نرم ، در ادامه نشست خبری آنلاین گفت: دولت می تواند به این متخصصان کمک کند تا صنعت حرفه ای جهانگردی ایران به این متخصصان رونق تازه ای بخشند. نگرانی این است که به دلیل مسائل اجتماعی فعلی ، صنعت گردشگری به انتهای لیست می رود و هیچ کس از آن دفاع نمی کند.
وی در مورد نقش ویروس کرونا در رکود صنعت گردشگری گفت: “شیوع و اپیدمی کرونا در همه کشورهای جهان ، نه فقط ایران ، بخشهای مختلفی به ویژه گردشگری را تحت تأثیر قرار داده است. صنعت”. در همین حال ، کشورهای مختلف این مشکل را حل کرده اند. من برای این اقدام مقابله ای کردم. انتظار می رفت که اقدامات واضحی در ایران نیز در نظر گرفته شود.
وی درباره تور مسافرتی تزریق واکسن تاج به ارمنستان گفت: “اگر ما در منطقه تماشاگر باشیم و نظارت کافی نباشد ، نتیجه تور گشت و گذار برای تزریق واکسن کرونا خواهد بود.” اگر دولت جدید نظارت و کنترل مناسبی در این زمینه داشته باشد ، امور طبق قوانین پیش می روند.
ایمانی کوشکو ادامه می دهد. عمر جهانگردی در جهان و ایران بیش از 100 سال است و اسناد تاریخی نشان می دهد که سفر و رفت و آمد افراد با اهداف خاص دارای قدمتی بسیار طولانی است که به تاریخ بشر باز می گردد. در این سمپوزیوم گروهی از متخصصان دانشگاه و اعضای هیئت علمی شرکت می کنند که از نظر علمی (نه تنها از نظر تئوریک) فراز و فرودهای صنعت طی 100 سال گذشته را مورد بررسی قرار می دهند.
وی اظهار داشت: “یکی از اهداف کلیدی ما از روز اول برگزاری این همایش ، بررسی و انتقاد از فراز و نشیب های صنعت گردشگری در قرن گذشته و شناختن زمینه های گردشگری ، برنامه ریزی و اجرا در آینده است. دولت و مدیریت در اولین افراد جدید می توانند از نتایج این سمپوزیوم نهایت استفاده را ببرند. در حال حاضر ، 30 آژانس دولتی ، م institutionsسسه ، سازمان ، سازمان و سازمان بین المللی از این سمپوزیوم حمایت می کنند.
ایمانی و ش خوشخو در پاسخ به سوال بررسی گردشگری سلامت در این سمپوزیوم؟ وی اظهار داشت: “مطمئناً ، گردشگری سلامت یکی از مهمترین قابلیت ها در زمینه گردشگری است. در مناطق مختلف ایران ظرفیت های بهداشتی وجود دارد ، اما متأسفانه ما نتوانستیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و دیگران از کشور عقب هستیم ، و این یکی از مهمترین موضوعات است. “این سمپوزیوم مروری بر گردشگری سلامت ایران است.
سمپوزیوم گردشگری ایران با تشکیل 13 کارگروه تخصصی توسط شورای هماهنگی میراث فرهنگی ، سازمان غیردولتی گردشگری صنایع دستی ، پارک علم و فناوری فرهنگی ، کمیته ملی ICOM ، انجمن گردشگری الکترونیکی ایران و حمایت و همکاری انجمن گردشگری الکترونیکی ایران 100 سال دانشگاه تهران ، دانشگاه اصفهان ، انستیتوی گردشگری میراث فرهنگی ، وزارت راه و شهرسازی ، استاد بنیاد جهانگردی جعفری ، کمیته گردشگری اتاق بازرگانی ایران ، ستاد گردشگری شهر تهران ، انجمن تجارت تخصصی گردشگری برگزار می شود از 17 ژوئیه انجام می شود. 3 روز.
انتهای پیام