نماد سایت مجله آنلاین

تاثیر عصاره یک گیاه بومی در کاهش سلول‌های سرطان معده

تاثیر عصاره یک گیاه بومی در کاهش سلول‌های سرطان معده

نتایج مطالعات آزمایشگاهی بر روی سلولهای سرطانی معده نشان داده است که عصاره گیاهان “Brazmble” می تواند تعداد سلولهای سرطانی زنده را در محیط کاهش دهد.

به گزارش مجله آنلاین سرطان معده چهارمین سرطان شایع در جهان و دومین علت شایع مرگ سرطان است. جراحی درمان اصلی این بیماری در مراحل اولیه است که در صورت لزوم با پرتودرمانی و شیمی درمانی همراه است.

با توجه به تنوع عوارض جانبی این روش های درمانی ، محققان به دنبال داروهای جدید با عوارض جانبی کمتری هستند. بررسی گیاهان برای وجود ترکیبات موثر یکی از این ابزارهاست. گیاهان از قرن ها پیش منبع اصلی کشف انواع داروها بوده اند ، زیرا انواع داروهای ضد سرطان با استفاده از ترکیبات گیاهی ساخته می شوند.

خانواده گیاهان دارویی Provskia از تیره Mentha با نام های بومی “Domo” ، “Brazmble” یا “Gore” شناخته می شود. از این گیاه برای تسکین درد آرتریت روماتوئید ، تسکین التهاب ، دفع انگلی و … استفاده می شود.

چندین مطالعه نشان داده است که این ترکیب گیاهی همچنین دارای خواص ضد توموری و ضد سرطانی است.بنابراین ، محققان دانشگاه علوم پزشکی سمنان تحقیقاتی در مورد اثرات عصاره های گیاهی انجام دادند. Perovskia abrotanoides روش دیگر ، برازمبل بر روی سلولهای سرطانی معده آزمایش شد.

در این مطالعه ، گیاهان برسنبرگ ابتدا از منطقه پرورش تابستان سمنان جمع آوری شده ، خشک و سپس تحت یک فرآیند استخراج قرار گرفتند. برای ارزیابی آنتی اکسیدان و سمیت سلولی این گیاه ، عصاره به محیط آدنوکارسینومای معده انسان (MKN45) اضافه شد.

طبق مشاهدات محققان ، عصاره گیاهان براسمونبل می تواند به طور قابل توجهی باعث کاهش زنده ماندن سلول های سرطانی شود و با گذشت زمان و غلظت آن به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

نتایج این مطالعه نشان می دهد که این عصاره گیاه اثر کشنده زیادی بر سلولهای سرطانی معده دارد ، دوز 10 میکروگرم در میلی لیتر دوز موثر عصاره گیاه است و این غلظت از حمله سلولهای سرطانی جلوگیری می کند. “برنامه ریزی شده” یا آپوپتوز در سلولهای سلول.

در مطالعات آینده ، محققان در این مطالعه با جداسازی متابولیتها و ترکیبات موجود در این عصاره و مولکولهایی که بر آپوپتوز تأثیر می گذارند ، مکانیسم های ضد سرطانی ترکیبات موجود در این عصاره را با دقت بیشتری مقایسه می کنند. تغییرات ژنتیکی

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان مهسا ایرجی ، ملیکا صادقی و علی خالقیان در این مطالعه شرکت کردند.

یافته های این مطالعه به عنوان یک رساله علمی با عنوان “ارزیابی آنتی اکسیدان های بالقوه و سمیت سلولی عصاره های الکل آب گیاهان” Perovskia abrotanoides در MKN45 ، سلولهای سرطانی معده در ماهنامه دو ماهه کومش ذکر شده اند.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل