کتاب “سرمایه اجتماعی و توسعه اقتصادی” ، نوشته پاتریک فرانسوا و ترجمه موسن رنانی و لوجیتا مور ادفر منتشر شده است.
به گزارش مجله آنلاین ، این کتاب در 214 صفحه ، شمارگان 1000 نسخه ، قیمت 42000 تومان و توسط م byسسه آموزش مدیریت پیشرفته و برنامه ریزی تحقیقاتی منتشر شده است.
رسالت این کتاب تبیین رابطه بین سرمایه اجتماعی و فناوری است. و البته ، او فن آفرین را به عنوان یک مدیر خط توسعه می بیند. به طور خلاصه ، نوسازی ، یکی از مراحل مقدماتی توسعه ، می تواند به طور مداوم گسترش یابد و شامل بخشهایی از زندگی جدید باشد ، زیرا فن آوری ، فن آوری و فن آوری های جدید یکی پس از دیگری وارد مناطق جدید زندگی می شوند.
خلاقیت و فناوری به ثبات کم و عدم اطمینان کم نیاز دارد و سرمایه اجتماعی یکی از منابع اصلی کاهش عدم اطمینان در هر جامعه است. اینجاست که دایره اصلی فناوری و سرمایه اجتماعی شکل می گیرد. سرمایه اجتماعی رفتار و آینده انسان را قابل پیش بینی می کند ، نوید فعالیت اقتصادی را می دهد و ارتباط ، تعامل و مبادله را سرگرم کننده می کند. و با کاهش سرمایه اجتماعی ، نه تنها لذت فعالیت ها را کاهش می دهد ، بلکه خطر فریب خوردن فرصت های از دست رفته و نقض حقوق مالکیت را نیز افزایش می دهد. و البته ، هرچه جامعه سیاسی بی ثبات تر باشد ، قانون بی ادب تر ، اخلاقیات ضعیف تر ، سنت های مخرب تر ، سیاستمداران فریبنده تر ، فساد گسترده تر و شفافیت آن کمتر است. کم خواهد شد در جامعه ای با چنین خصوصیاتی اتفاق می افتد که وجود نداشته باشد.
انتهای پیام