مجله هنری و فرهنگ

علیهِ مردم! – مجله آنلاین

کریم رجب زاده اظهار می کند که اجرای طرح های محافظت از کاربران در فضای مجازی نتایج خوبی نداشته است و بسیاری از افراد به طور جدی تحت تأثیر قرار گرفته اند.

این شاعر در گفت وگو با مجله آنلاین ، از آسیب شناسی اجرای طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در زمینه های فرهنگ و ادبیات صحبت کرد. در سال های اخیر ، با وجود صنعت نشر ، بخش مهمی از ادبیات در فضای مجازی (شبکه های اجتماعی) کار می کند. “حدود دو سال است که بیشتر دنیای ادبیات به پلتفرم های مجازی منتقل شده است ، و امروزه بسیاری از افراد فرهنگ و ادبیات در فضای مجازی فعالیت می کنند. ما از فضا به ویژه سکوهای سنتی خارجی برای فعالیت های خود استفاده می کنیم. ” ادبیات ، این فضای مجازی است ، این فضا می تواند به گسترش تجارت فرهنگی کمک کند. وقتی این فضا را می بندند ، عملاً مانع تنفس فرهنگی می شوند. به عبارت دیگر ، آنچه اتفاق می افتد یک اتفاق ناخوشایند است.

وی گفت: “در حال حاضر ، نشریات آنطور که باید می نویسند ، از ترس ممنوع شدن.” یعنی فضا باز نشده و بدتر می شود.

رجب زاده که معتقد است اکنون از طریق اینترنت به جهان متصل شده ایم ، در برنامه های حفاظت از حقوق کاربران در فضای مجازی به آسیب های دیگر اشاره می کند و می گوید: در این فضا زنده بمانید وقتی تاسیساتی از جامعه سرقت می شود ، همه جا از دست می رود و همه جا رنج می برد. بخشی از فرهنگ آن ، بخشی از اقتصاد آن ، برخی از مشکلات اجتماعی و روانی آن ، همه اینها تأثیر منفی دارد و حتی در زمینه فرهنگ جدی تر است.

نویسنده می گوید: “این یک سلام عاشقانه است.” تا به حال ، اگر کتابی پیدا نمی کردم ، می توانستم در اینترنت جستجو کرده و برای خواندن آن به آن دسترسی داشته باشم. ” متناوبا ، اگر فرهنگ لغت ندارید ، می توانید به اینترنت دسترسی داشته باشید و از آن استفاده کنید. برداشتن این تأسیسات خسارات مختلفی را به دنبال خواهد داشت. آیا می توان در یک جامعه بسته زندگی کرد؟ جهان یک دهکده کوچک است ، رابطه بین مردم و جهان از طریق این اینترنت شکل می گیرد و تبادل فرهنگی جهان از طریق این اینترنت انجام می شود.

کریم رجب زاده با انتقاد از برنامه های حفاظت از حقوق کاربران در فضای مجازی ، گفت: فضا. ” آنها دوست دارند هر طور که دلشان می خواهد رفتار کنند و با این کار فرهنگ را ریشه کن می کنند. آیا می توان 80 میلیون نفر را از رسانه های عمومی غارت کرد؟

وی در پاسخ به سوالی در مورد تأثیر فرهنگ و نظر نویسنده در چنین تصمیماتی گفت: “کدام نویسنده؟” قلم وابسته یا قلم غیر وابسته؟ “وی گفت:” آنها کار خود را انجام دادند. به طور فزاینده و مهم نیست که چقدر اهالی فرهنگ می گویند ، این گوشه گوش دادن نیست. “اگر همه اهالی فرهنگ دور هم جمع شوند و بیانیه ای بنویسند ، کار خود را انجام می دهند.

کریم رجب زاده در پایان گفت: “امیدوارم فضا دیگر بسته نشود زیرا این اتفاق نمی افتد ، روابط فرهنگی جامعه حفظ می شود و جامعه دیگر شاد نخواهد بود.” مردم به این فضای مجازی وابسته هستند و اگر آن را از آنها بگیرید ، بیشتر افسرده می شوند. این نتایج خوبی نمی دهد و عموم مردم آسیب جدی می بینند.

طرحی برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی ، که روز دوشنبه (25 اوت 1400) از دستور کار مجلس حذف شد اما تاکنون واکنش ها و مخالفت های زیادی را در پی داشته است ، در 6 آگوست بسته شد. در این جلسه ، نمایندگان پارلمان به رای مثبت و 121 رای دادند. به درخواست برخی از اعضا رأی مثبت داد. بر اساس اصل 85 قانون اساسی ، با موافقت قانونگذاران با این درخواست ، برنامه های حفاظت از حقوق کاربران در فضای مجازی توسط کمیسیون ویژه مشترک مورد بررسی قرار می گیرد نه دادگاه عمومی پارلمان. در صورت تصویب نهایی ، به شورای نگهبان ارسال می شود.

پیش از این دو شاعر دیگر به نام های عبدالجبکاکایی و اسماعیل امینی در گفتگو با مجله آنلاین از این طرح انتقاد کرده بودند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا