نماد سایت مجله آنلاین

اثرات پیک جدید کرونا بر کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌های داخلی

اثرات پیک جدید کرونا بر کارآزمایی‌های بالینی واکسن‌های داخلی

دبیرکل کارآزمایی بالینی واکسن کوآیران برکت اظهار داشت که تعداد کل افراد واکسینه شده در کشور به 10 درصد نرسیده است ، “اما این احساس که واکسن موجود است بر رفتار داوطلبان تأثیر می گذارد.” در مطالعه فاز 1 این واکسن ، شرکت کنندگان داوطلبانی بودند که می خواستند از توسعه علم ملی حمایت کنند ، اما در مطالعه فاز 3 ، اوج پنجم آغاز شد ، بنابراین داوطلبان در واکسن و این دو رویکرد شرکت کردند. مشکلات ایجاد می کند.

به گزارش مجله آنلاین دکتر سید حامد حسینی امروز در همایش آنلاین چالش های آزمایشات بالینی واکسن کووید 19 در ایران گفت: در مطالعه فاز 3 ، دو دوز واکسن داوطلبانه تزریق شد.

او گفت که سه مجوز اخلاقی برای واکسن گرفته و سه مورد CPT صادر کرده است ، که در حالی که نامزد به مدت یک سال در حال آزمایش بود ، ارائه شد.

حسینی خاطرنشان کرد: “نظرسنجی مرحله 1 زیر 50 سال با 56 و 32 داوطلب بالای 50 سال ، با 280 داوطلب در مرحله دوم و جمعیت 20000 نفر در مرحله 3 انجام شد.”

مدیر اجرایی کارآزمایی بالینی واکسن کو ایران برکت یادآور شد: در مطالعه فاز 1 مرحله 1 (داوطلبان زیر 50 سال) ، دوز 5 میکروگرم این واکسن دارای ایمنی زایی بالاتری است. این واکسن برای افراد زیر توصیه می شود سن 50 سالگی مرحله بعدی را انجام دهید.

وی افزود: در مرحله دوم ، دوز 5 میکروگرم مورد مطالعه قرار گرفت و ایمنی زایی آن ثابت شد.

حسینی به وضعیتی که مطالعات در زمان های مختلف انجام می شود ، اشاره می کند و اغلب بیان می کند که مطالعات در زمان های مختلف تحت تأثیر شرایط قرار می گیرند و یادآور می شود: مطالعات فاز 1 با توجه به شیوع کرونا در حالت خفیف انجام شد. با این حال ، فاز 2 در مارس سال گذشته و آوریل سال جاری در اوج بیماری انجام شد. در اوج بیماری ، تحقیقات بسیار دشوار می شود.

مدیر اجرایی آزمایشات بالینی واکسن ایران- برکت با بیان اینکه آزمایش مرحله 3 این واکسن نیز به پنجمین اوج خود رسید ، گفت: “این یکی از چالش های اصلی ما است.” تحقیقات در این زمینه قابل تنظیم نیست ، اما قابل پیش بینی است. اگر در حال برنامه ریزی برای مطالعه هستید و پیش بینی های آن نشان دهنده آغاز اوج جدیدی است ، به تحقیقات خاص آن دوران نیاز دارید و شیوه کار شما بسیار متفاوت از گذشته خواهد بود.

حسینی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ، میزان واکسیناسیون داخلی و تسریع واکسیناسیون یکی دیگر از چالش های مهم آزمایشات فاز 3 است. در واقع ، اکثریت جمعیت کشور واکسینه نشده اند و تعداد کل افراد واکسینه شده به 10 درصد نرسیده است ، اما این احساس که واکسن موجود است بر رفتار داوطلبانه تأثیر می گذارد.

وی ادامه داد: “افراد شرکت کننده در این مطالعات واقعاً کسانی هستند که برای دریافت واکسن آمده اند.” در مطالعه فاز 1 ، شرکت کنندگان داوطلبانی بودند که می خواستند از پیشرفت علم ملی حمایت کنند. با این حال ، در مطالعات مرحله 3 ، داوطلبان برای واکسن ، و این دو رویکرد مشارکتی مشکلاتی را ایجاد می کند.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل