رئیس بخش اورژانس ملی از راه اندازی خدمات مبتنی بر مکان برای مرکز اورژانس خبر داد.
به گزارش مجله آنلاین ، دکتر پیمان صابریان در مراسم افتتاح همزمان سرویس اورژانس یاب گفت: سال ها هدف ما این بود که مکانی برای تماس داشته باشیم.
او گفت ممکن است قربانی نتواند در مورد جزئیات صحبت کند یا تجزیه و تحلیل کند. هرجا قربانی باشد نمی توان توضیح مفصلی داد.
وی افزود: “دکتر کوریوند اجازه داشت از این خدمات به روشی دشوار استفاده کند.” در حال حاضر در کام و مازندران استفاده می شود و تجزیه و تحلیل رضایت نشان می دهد که در وقت صرفه جویی می شود و به بیماران اجازه می دهد زودتر به بالین خود برسند.
وی گفت: “عنوان این سیستم اضطراری یاب است و در همه ایالت ها وجود دارد.” این کار در ایالات محدودی که ما به دنبال آن هستیم انجام نمی شود.
صابریان می گوید: “این سیستم ، مانند سیستم موقعیت مکانی تلفن همراه ، مکان شما را نشان می دهد.” این مکان بلافاصله در مورد وضعیت شما برای ما ارسال می شود و ما می توانیم نیروهای اورژانس را با سرعت بیشتری به آن مکان اعزام کنیم.
“این سیستم زمان لازم برای رسیدن به بالین بیمار را حدود 2-3 دقیقه ، در حال حاضر حدود 2-24 دقیقه و 15-26 دقیقه در شهرهای شلوغ کاهش داده است.”
به گفته صابریان ، دقت این سیستم 5-7 متر است و جهت مسیر را نیز نشان می دهد. این سیستم نیازی به اینترنت ندارد. تماس ها بارگذاری می شوند و در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده استفاده می شوند.
دکتر پیمان ساوریان در مورد خدمات اورژانس برای تسهیل فرایند واکسیناسیون نیز گفت: فرایند واکسیناسیون توسط دکتر نمکی ، با در نظر گرفتن میزان تزریق نامناسب. از من خواسته شد تا در این روند کمک کنم.
“همکار من چهار سایت فعال ایجاد کرده است ، با توجه به اینکه آنها روزانه از استرس های مختلفی در مورد واکسیناسیون در تهران رنج می برند. شش سایت خودرو و بقیه افراد هستند. همچنین چهار اتوبوس آمبولانس و چهار آمبولانس وجود دارد ، به محض ورود جمعیت پایه شلوغ است و خط را می شکند. علاوه بر این ، کالج های پزشکی به دو تا چهار مکان نیاز دارند تا هر کالج بتواند خدمات ارائه دهد.
او می گوید: “تعداد تماس ها دو برابر و سه برابر شده است ، اما من از مجموعه خدمات واکسیناسیون استفاده نکردم و به افراد خارج از شیفت کمک کردم.”
ساوریان در مورد تاخیر اضطراری در کشف تختخواب گفت: علم پزشکی و همکاری ما مناسب است و ما به ندرت در هماهنگی کشف تخت با مشکل مواجه می شویم.
وی اظهار می دارد: “تاخیرهای بیمار در کل فرایند ورود به بیمارستان روی تخت کمی افزایش یافته است ، اما زمان ماموریت ما هنوز تدافعی است.” زمان کل ماموریت از اعزام به انتقال بیمارستان به بیمارستان بازگشت. حدود 50 دقیقه است.
وی در مورد تعداد شهدای اورژانس کرونا گفت: “سه نفر در کشور شهید شدند که چهار نفر از آنها از اورژانس تهران بودند”.
وی در مورد آمار تعداد پایگاه ها گفت: در سراسر کشور حدود 3000 پایگاه و 5500 آمبولانس وجود دارد. نیازی به افزایش تعداد آمبولانس ها نیست ، اما باید به طور کلی برای کرونا افزایش یابد.
انتهای پیام