رئیس پلیس اداره پلیس فتای بزرگ تهران به همراه این بانک با درخواست جعلی به شهروندان کلاهبردار هشدار دادند.
به گزارش مجله آنلاین ، سرهنگ داوود معظمی گودرزی با اشاره به استفاده گسترده از نرم افزارهای بانکداری همراه ، گفت: بانکداری اینترنتی ، بانکداری همراه و … موجود است. متأسفانه ، در این شرایط ، برخی از افراد درآمدزا سعی می کنند کاربران را فریب دهند تا آنها را فریب دهند. این راه اصلی ایجاد نرم افزارهای جعلی با نرم افزار تلفن همراه بانک شما است.
وی اظهار می دارد: “اخیراً ، یک مظنون پرونده یک برنامه تلفن همراه را از منبع غیرقابل اعتماد بارگیری و نصب کرده است ، و سپس پرونده کلاهبرداری به پلیس FATA ارائه شده است.” در چنین مواردی ، افسران پلیس FATA در واقع با یک بانک جعلی طراحی شده اند ، که یک کلاهبرداری است. ، و نرم افزار را در یک منبع غیرقابل اعتماد قرار داد و با انجام مراحل فنی متوجه شد که یک مجرم دسترسی غیرمجاز به تلفن همراه کاربر ایجاد کرده است. ، آنها از حساب شهروند برداشت کردند.
وی افزود: “شهروندان باید مراقب باشند تا با تجهیز تلفن های همراه خود به نرم افزارهای م effectiveثر ضد بدافزار و به طور مداوم آنها را از این رفتار جلوگیری کنند.” همچنین باید مراقب باشید که اطلاعات مهم مانند رمزهای کارت 1 و 2 ، رمزهای سیستم بانکی ، cvv2 ، تاریخ انقضای کارت را در تلفن همراه خود ذخیره نکنید.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه شهروندان باید نرم افزار را از منابع معتبر دریافت کنند ، گفت: وب سایت رسمی بانک
گودرزی ادامه می دهد. “همچنین ، شهروندان نباید از Google یا سایر جستجوهای موتورهای جستجو برای شارژ مجدد ، انتقال پول ، بارگیری نرم افزارهای بانکی ، خرید سایر تراکنش های مالی یا خرید از سایت های معتبر استفاده کنند.”
هموطنان تأکید کردند که برنامه های مالی و بانکی فقط باید از وب سایت بانک بارگیری و نصب شود و به تبلیغات منتشر شده در منابع غیر رسمی توجه نکنند ، رمز سیستم تلفن همراه خود را با دیگران به اشتراک نگذارید. حداقل هر سه ماه یکبار رمز عبور سیستم خود را تغییر دهید و از انتخاب گذرواژه های ساده و قابل پیش بینی مانند تاریخ تولد ، شماره شناسنامه و غیره خودداری کنید.
انتهای پیام