مجله آنلاین / کازوین مدرس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) معتقد است که تحقیقات در زمینه آسیب شناسی در مورد کربلا مورد نیاز است و گفت: بحث عاشورا. اما موضوع عاشورا رهبر محض و شهید (ع) عطش ، شهادت ، ایثار و آزادی به عنوان رهبر نیست.
زهرا عسکری در گفت وگو با مجله آنلاین ، به آسیب شناسی انحرافات واقعه عاشورا اشاره کرد و اظهار داشت: “نوآوری ها و خرافات مربوط به بازسازی پرونده توسط شیعیان در گذشته رخ داده است”. پیام عاشورا را می توان به اشکال مختلف به مخاطب منتقل کرد و این تفاوت در شکل انتقال ، به محتوا یا ماهیت موضوع آسیبی نمی رساند.
“هنگامی که مشکل انحراف در مورد عاشورا رخ می دهد ، اولین چیزی که به ذهن می رسد مشکل بصری است مانند وجود مشکل سر بریدن ، که متأسفانه آسیب جدی به واقعه عاشورا وارد کرد و بزرگترین ها را نادیده گرفت. مفهوم نهضت عاشورا “
محقق حوزه اساطیر و ادبیات کلاسیک گفت: وقتی افراد با اعتقادات مختلف متأثر از فرهنگ و اسطوره های عامیانه به گروه عزاداری ملحق می شوند و در عزاداری حسینی شرکت می کنند ، مفهوم عاشورا با هم اشتباه نمی شود. ایران .. با این حال ، محتوا ممکن است تغییر کند. به عنوان مثال ، تعصب نامناسب ، عوام فریبی و کاهش سلیقه مردم می تواند مفهوم واقعی عاشورا را به شکل مضحکی ارائه دهد و مفهوم قیام امام حسین (ع) را تضعیف کند.
وی خاطرنشان کرد: پس از رسمی شدن مذهب شیعه صفوی به دلیل درگیری با دیگر مذاهب اسلامی ، تعصب و مبالغه در قدرت عاطفی مفهوم عاشورا را بیشتر تحت تأثیر قرار داد. به عنوان مثال ، در مورد عاشورا ، مشکل تشنگی جزئی است و از این نظر غم و ستایش بسیار طولانی برای بیگانگی از اصول عاشورا وجود دارد ، اما مشکل عاشورا تشنگی نیست. شهادت ، ایثار ، آزادی شهید به عنوان رهبر پاک و هدایت کننده است.
مدرس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بابون گفت: مهمترین رویداد در جهان شیعه ، بی گمان واقعه عاشوراست.
این دانشمند زبان و ادبیات فارسی ، بابیان اینکه شهدا اگر دین ندارند ، حداقل آزاد هستند ، گفت: امام حسین (ع) از نهضت عاشورا به عنوان میراث معنوی که به انسان های امروزی رسیده است. این پیام یک پیام است اصل آزادی ، مستقل از مرزها ، مذاهب ، جغرافیا ، آب و هوا و رنگ پوست ، مردم را به اصل آزادی دعوت می کند که باید با تعمیق این مفهوم منحصر به فرد بدانند. و ما به اصل انسان بودن فرهنگی نزدیک می شویم.
وی خاطرنشان کرد: “با مطالعه و بررسی منابع مستقیم در این زمینه ، با در نظر گرفتن انحرافاتی که بر جامعه شیعه تحمیل شده است ، ما منابع را برای بینندگان امروزی بررسی می کنیم تا محتوای جوان ، دقیق و عمیقی ارائه دهند. بسیاری از مشکلات را که باید با معرفی آنها آماده شود ، حل می کند. “و ارائه شد.
عسکری خواندن تعزیه در محرم را یکی از منابع اطلاعاتی که پیام عاشورا را منتقل می کند ، دانست و آن را به شرح زیر مشخص کرد: به مخاطبان امروز. عاشورا نه تنها میراث فرهنگی شیعه ، بلکه ارزش همه فرهنگ ها و مناطق و میراث بشریت است و متعلق به دنیایی است که همه تحت پرچم آزادی به آن تعلق دارند.
این محقق در زمینه اساطیر و ادبیات کلاسیک بابیان اینکه هنر اصیل و فداکار احیای جنبش عاشورا است ، تأکید کرد: با تشویق هنرمندان به نوشتن در بحث عاشورا ، موضوع باقی ماند ، در حال حاضر هنر نقاشی و گرافیک به خوبی در حال رشد است این منطقه.
انتهای پیام