نماد سایت مجله آنلاین

چند توصیه برای پیشگیری از ریفلاکس اسید معده

چند توصیه برای پیشگیری از ریفلاکس اسید معده

رفلاکس معده یکی از شایع ترین مشکلات در بزرگسالان در ایالات متحده است و استرس و افزایش وزن ناشی از شیوع ویروس کرونا باعث افزایش تعداد افرادی می شود که از این عارضه رنج می برند.

به گزارش مجله آنلاین حتی قبل از همه گیری کووید -19 ، یک نظرسنجی آنلاین در سال 2019 روی بیش از 71000 بزرگسال نشان داد که تقریباً یک سوم این افراد حداقل هفته ای از علائم ناخوشایند رفلاکس معده رنج می برند. نشان داد که این کار انجام شده است. محتویات معده به مری برمی گردد.

علائم شایع بیماری رفلاکس معده

علائم رایج این عارضه شامل احساس سوزش در قفسه سینه ، توده در گلو ، نفخ و بازگشت غذا به دهان است. رفلاکس بر سیستم تنفسی نیز تأثیر می گذارد و می تواند باعث گرفتگی صدا ، خس خس سینه ، سرفه و آسم شود.

با این حال ، رفلاکس اسید پایدار می تواند فراتر از یک آشفتگی باشد. اگر این عارضه به طور مکرر رخ دهد و به مدت طولانی ادامه یابد ، مخاط مری ممکن است فرسوده شود و خطر ابتلا به سرطان مری افزایش می یابد.

5 راهکار برای کاهش رفلاکس معده

وزن سالم را حفظ کنید

طبق یک مطالعه سوئدی ، بیماری رفلاکس معده (GERD) حدود 22 درصد از افراد دارای اضافه وزن را در مقایسه با حدود 14 درصد از افراد غیر چاق مبتلا کرد. بعد از غذا خوردن ، ماهیچه های لبه مری باز می شوند تا غذا وارد معده شود و سپس بسته می شود تا از حرکت معده به عقب جلوگیری شود. اگر شکم بیش از حد بزرگ باشد ، فشار بیشتری به این ماهیچه وارد می کند و در صورت لزوم بستن آن غیرممکن است و محتویات معده می تواند به مری نفوذ کند.

از کشیدن سیگار خودداری کنید

مطالعات نشان می دهد که سیگار کشیدن می تواند باعث آزاد شدن غذاهای اسیدی از مری شود. بررسی 30 مطالعه نشان می دهد که بیماری ریفلاکس معده حدود 20 درصد از افراد سیگاری را درگیر می کند در حالی که حدود 16 درصد از افراد غیرسیگاری سیگار می کشند.

ورزش

افرادی که بیش از 30 دقیقه در روز ورزش می کنند کمتر احتمال دارد به بیماری رفلاکس معده مبتلا شوند.

مصرف قهوه ، چای و نوشابه را محدود کنید

افرادی که از نوشیدن بیش از دو فنجان قهوه ، چای یا نوشابه در روز اجتناب می کنند ، کمتر در معرض ابتلا به بیماری رفلاکس معده قرار دارند.

از رژیم غذایی سالم برای قلب پیروی کنید

افرادی که از رژیم مدیترانه ای غنی از میوه و سبزیجات ، حبوبات ، ماهی ، مرغ و غلات کامل استفاده می کنند کمتر در معرض بیماری ریفلاکس اسید هستند.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل