مجله نشاط

۶۰ روز تا تحقق وعده عرضه اولیه سرخابی‌ها/ وزارت اقتصاد دست وزارت ورزش را می‌گیرد؟

این کار دشواری نیست ، فقط نیاز به هماهنگی بین وزارت ورزش و وزارت اقتصاد دارد ، که در 1-2 ماه آینده اتفاق خواهد افتاد. این آخرین وعده مربوط به شروع انتقال باشگاه های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی بود و توسط وزیر ورزش اعلام شد.

به گزارش مجله آنلاین ، پس از نظر مثبت صادق ابراهیمی رئیسی به عنوان هشتمین رئیس جمهور ایران در مورد انتقال باشگاه های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی قبل از انتخابات ریاست جمهوری ، اما پس از وزیر ورزش جوانان حمید سات جردی در جدیدترین بیانیه خود گفت انتقال دو باشگاه به بخش خصوصی در 60 روز آینده مهم خواهد بود.

رئیس جمهور چه گفت؟

ریشی در آن زمان تاکید کرد که موضوع خصوصی سازی باشگاه های استقلال و پرسپولیس دولت مردم را به طور جدی پیگیری می کند تا نگرانی مدیران ، پیشکسوتان و هواداران هر دو تیم را برطرف کند.

تا 60 روز آینده.اولین وعده سجادی در مورد انتقال استقلال و پرسپولیس

چندی پیش وزیر ورزش ورزش به خصوصی سازی باشگاه های فوتبال در استقلال و پرسپولیس اشاره کرد و گفت که وزارت ورزش جوانان دو باشگاه فوتبال در سطح لیگ برتر را تحت کنترل کنگره اداره می کند. این تخلف است. .. : دوره اداری قبلی وزارت ورزش و جوانان برای انتقال دو باشگاه آماده و آماده است.

او ادامه داد. “اساساً ، باشگاه ها در همه کشورها محبوب هستند و دولت در چنین مواردی دخالت چندانی ندارد. سیاست انتقال دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است. من شما هستم فقط هماهنگی بین وزیران به وعده داده شده است وزارت ورزش و جوانان که باید انجام شود ، بیشتر کارها انجام شده و با هماهنگی ، این امر می تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی اتفاق بیفتد.

وزیر ورزش با اشاره به توافق رئیس جمهور درباره انتقال دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی ، گفت: آنها به ما کمک کردند و ما فقط باید گل بزنیم.

خصوصی سازی در گذشته چطور؟

در 16 دسامبر 2016 ، مسعود سلطانی فر ، وزیر سابق جوانان ورزش اعلام کرد که پیشنهاد این وزارتخانه برای انتقال استقلال و پرسپولیس ، مورد تأیید رئیس جمهور ، در کمیسیون اقتصادی کابینه به تصویب رسیده است. بر اساس این تصمیم هیئت وزیران ، سازمان خصوصی سازی که متعلق به وزارت اقتصاد و دارایی است مسئول تمام مراحل ارزیابی ، قیمت گذاری ، تعیین شرایط و تحویل به متقاضی است.

با این حال ، در آخرین روز سال 1997 ، سازمان خصوصی سازی تصمیم گرفت که دو باشگاه توسط کارشناسان قیمت گذاری شوند و اولین فرصت در سال 2009 یک جلسه هیئت مدیره است که در آن قیمت ها تأیید یا رد می شود. من این را اعلام کردم. در همین رابطه ، مدیر سابق سازمان خصوصی سازی نیز گفت که هنوز آمادگی انتقال این دو باشگاه فراهم نشده و برای انتقال آماده می شود. وی بر انتقال باشگاه های استقلال و پرسپولیس تاکید کرد. به دلیل نبود شرایط و تفاهم با پارلمان و نهادهای نظارتی ، این انتقال حداکثر تا پایان سال 1998 به تعویق افتاد.

ورود سهام سلکابی به بازارهای سرمایه تا پایان سال 1998 محقق نشد و مقامات از عرضه اولیه سهام در باشگاه های استقلال و پرسپولیس تا پایان اوایل سال 1999 ، اما نه تنها در نیمه اول خبر دادند. همچنین در نیمه دوم سال گذشته. آنچه داده شد محقق نشد. با این حال ، وعده انتقال دو باشگاه به بخش خصوصی به همین جا ختم نشد. مقامات وزارت ورزش و جوانان بارها اعلام کرده اند که استقلال و پرسپولیس قبل از پایان دولت دوازدهم خصوصی می شوند.

به خاطر داشته باشید که وزیر اسبق ورزش و جوانان اواخر دی ماه سال گذشته اعلام کرد که در حال بررسی افزایش سرمایه دو باشگاه هستند ، زیرا سرمایه یکی از این باشگاه ها 10 میلیون تومان است. یک باشگاه 710 میلیارد تومان بود ، اما سرمایه دیگر به 710 میلیارد تومان افزایش یافت. علاوه بر این ، تمام گزارشات مالی و حسابرسی ها توسط نهاد حسابرسی مستقل ایران به دقت مورد بررسی قرار گرفته است و سایر گزارشات نیز طی دو هفته آینده مورد بررسی قرار گرفته و منتظر تصمیم شورای پذیرش در این زمینه خواهند بود.

در سوم ژوئن سال جاری ، معاون وزیر ورزش و جوانان ، معاون مسابقات قهرمانی و ورزش حرفه ای وزیر ، اعلام کرد که بودجه سال 2009 شاهد خصوصی سازی بوده و اقدامات آغاز شده است. در سپتامبر 2009 ، اقدامات زیادی برای فراهم آوردن شرایط ورود این دو باشگاه به بازارهای سرمایه انجام شد و چندین سال حسابرسی برای روشن شدن توضیحات ، سود و زیان گذشته انجام شد. شرایط بدهی تعیین و افزایش یافت. آنها دریافتند که پایتخت و دو ورزشگاه متعلق به استقلال و دو ورزشگاه متعلق به پرسپولیس است ، مارک آنها ارزش دارد و تمام اقدامات انجام شده آنها را برای ورود به بازارهای سرمایه آماده کرده است.

وی با اشاره به اینکه مصوبه کمیسیون عالی خصوصی سازی اخذ شد و در همان زمان تأیید شورای عالی بورس نیز اخذ شد ، گفت: در حال حاضر متعلق به سازمان خصوصی سازی است و مراحل پایانی خود را سپری می کند. نقل و انتقالات دو باشگاه و وزارت ورزش جوانان باید و بر اساس فرایند مدیریت بازار فرابورس انجام می شود.

در همان زمان ، معاون مدیریت ، توسعه و منابع وزارت ورزش و جوانان عدم قطعیت هایی را در خصوص خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس فاش کرد ، اما این دو باشگاه کی وارد بازار پایه می شوند؟

آخرین باری که مسئولان زمان تقریبی عرضه اولیه سهام استقلال و پرسپولیس در بازار سرمایه را اعلام کردند این بود که این موضوع به صورت رایگان در اختیار کمیته مشتقات فرابورس قرار داشت و بدون شک دو بار در دسترس بود. این بدان معناست که جلسه ای جداگانه برگزار شود. یا 3 هفته شرکت تصمیم می گیرد که عرضه اولیه عمومی براساس اعلام فرابورس باشد. در اواخر دسامبر سال گذشته ، حدود هفت ماه بعد ، معاون سازمان خصوصی سازی بیانیه ای داد ، اما هیچ تصمیمی گرفته نشد و اطلاعاتی نیز ارائه نشد.

همچنین ، در 19 مه سال جاری ، فرهاد دژپسند وزیر سابق اقتصاد و دارایی باید پرسپولیس و استقلال را به بخش خصوصی منتقل کند و استانداردهای مورد نیاز بورس را برای ارائه ارائه دهد. در بازار سهام. و در حالی که یک فرآیند طولانی برای تطبیق آن شرایط با نیازهای بازار سرمایه وجود دارد ، این موضوع در حال حاضر در مراحل پایانی خود قرار دارد ، در حالی که انتقال باشگاه های بزرگ ورزشی مانند استقلال و پرسپولیس از همه نظر در نظر گرفته شده است. مرحله نهایی این مسئله

آیا کار ناتمام دولت 12 توسط دولت 13 انجام می شود؟

علیرغم وعده ها و وعده های زیاد برای انتقال تیم های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی ، بالاخره دولت دوازدهم به پایان رسید و این اتفاق نیفتاد. و اکنون باید منتظر بمانیم که چه اتفاقی می افتد که جادوگر سرمایه به دولت جدید منتقل شود. و در این رابطه آیا اولین وعده وزیر ورزش جدید محقق خواهد شد یا انتقال این دو باشگاه به بخش خصوصی و تعویق اولین عرضه عمومی ادامه خواهد داشت؟

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا