معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران با ذکر اپیدمی بیماری عروق ویروس کرونا قلب در ایالت ، مزایای اجرای برنامه مدیریت هوشمند ویروس کرونا را ذکر کرد و اظهار داشت: .. محدوده واکسیناسیون.
دکتر بابک عشرتی در گفت وگو با مجله آنلاین وی با اشاره به کاهش آمارهای شیوع کرونا در تهران ، گفت: “به طور کلی ، میزان مرگ و میر حدود دو هفته در حال کاهش است و البته این روند کندتر است و تعداد مرگ و میر نیز در حال کاهش است.” خوشبختانه تهران در خط قرمزها نیست ، اما نگران هستم که ساده سازی و نقض پروتکل های بهداشتی منجر به افزایش مجدد تعداد موارد شود.
وی درباره پیش بینی کرونا در چند روز آینده گفت: “ما باید چند مورد را با هم در نظر بگیریم.” خوشبختانه وضعیت واکسیناسیون بسیار بهتر از قبل است و این افزایش نرخ باعث شیوع بیماری می شود. از سوی دیگر ، بسیاری از افراد در این دوران بیمار شدند. این موارد به تاخیر در گسترش بیماری کمک می کند ، اما تعداد موارد ممکن است در اوایل ماه نوامبر افزایش یابد. البته شدت آن به اندازه موج پنجم نخواهد بود.
اشراتی اظهار می کند که وقوع قله ششم کرونا تا آنجا که ممکن است مورد توجه قرار می گیرد. اما وقتی ساده سازی انجام شود ، هیچ چیز محتمل نیست. نباید تصور کنید که تزریق واکسن دیگر ممکن است رعایت دستورالعمل ها را کاهش دهد. از سوی دیگر ، اگر جهش های جدید ویروس به کشور حمله کند و این جهش ها عفونت را افزایش دهد ، قله ششم می تواند حتی بدتر از قبل باشد.
وی تأکید کرد که: تاکنون گزارشی از بروز و شیوع جهش موی لامبدا و مو در کشور و استان تهران وجود ندارد.
وی گفت: “این برنامه ها شهروندان را تشویق می کند تا واکسن کرونا را به موقع دریافت کنند. واکسیناسیون اجباری نیست ، اما همه را تشویق می کند تا واکسن را دریافت کنند.” گفت. اگر اطلاعات مربوط به این طرح کار کند و دستگاه ها با هم کار کنند ، من فکر می کنم که در مدیریت کرونا و افزایش سریع نرخ واکسیناسیون کمک شایانی خواهد کرد.
وی همچنین از شیوع آنفولانزا در ماه های سرد سال ابراز نگرانی کرد. “سال گذشته فکر می کردم همزمان با کرونا به آنفولانزا مبتلا می شوم ، اما خوشبختانه به دلیل رعایت پروتکل این اتفاق نیفتاد.” من فکر نمی کنم همان سال 1996 و 1997 باشد. زیرا مردم ماسک می زنند و دست های خود را اغلب می شویند.
انتهای پیام