مجله آنلاین/ خراسان رضوی محققان پنج جهش خاص را در 19 سویه دلتا پلاسکووید در مقایسه با سویه دلتا شناسایی کرده اند که نسبت به سایر سویه های ویروس شیوع بیشتری داشت.
آستین اسپرات، دانشجوی کارشناسی در دانشگاه میسوری (MU) در ایالات متحده در بیانیهای مطبوعاتی گفت: نتایج مطالعات آنتیبادیهای طبیعی یا تولیدکننده واکسن ناشی از عفونتهای قبلی کووید 19 نشان میدهد که ویروس چقدر خطرناک است. همانطور که می گوید نقل شده است. و باهوش
محققان دریافته اند که پنج جهش K417N در عفونت های دلتا پلاس وجود دارد که به ندرت در سایر عفونت های دلتا وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که این تغییرات ساختاری در ویروس کووید 19 نیاز به گسترش تلاش های تحقیقاتی برای مبارزه با این ویروس را برجسته می کند.
اسپرات گفت: «این یافتهها توضیح میدهد که چرا بسیاری از افراد با وجود واکسینه شدن یا آلوده شدن به کووید 19، آزمایش دلتا مثبت داده شدند.
محققان می گویند توسعه داروهای ضد ویروسی که مناطق خاصی از ویروس را هدف قرار می دهند که توسط جهش ها بدون تغییر باقی می مانند، به مبارزه با ویروس جهش یافته و همچنین کووید 19 کمک می کند.
کاملندرا سینگ، استاد دانشگاه دامپزشکی MU، گفت: «به دلیل انواع غیرقابل پیشبینی ویروسهایی که مکرراً جهش مییابند، هنوز هیچ واکسنی علیه ویروس HEV وجود ندارد.
او گفت: «اگر ما بتوانیم یک داروی مولکولی کوچک بسازیم که بخش غیرقابل جهش ویروس را هدف قرار دهد، این راه حل نهایی برای مبارزه با ویروس خواهد بود.
انتهای پیام/