سازمان برنامه و بودجه پشتیبان آموزش عالی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجله آنلاین

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در نشست هم اندیشی رئیس یکی از دانشگاه های کشور، یکی از دستورالعمل های این همایش بررسی بودجه دانشگاه و میزان اعتبار تخصیص یافته بود. حسن میرزا بزرگ افزود: با پیگیری های وزارت علوم و سازمان برنامه بودجه 360 میلیارد تن تجهیزات دانشگاهی و بودجه عمرانی پرداخت شده و تلاش برای تخصیص اعتبارات واقعی به بقیه بودجه در حال انجام است. تصویب کنگره.

میرزابزلق با اشاره به افزایش هزینه های دانشگاه در زمینه تغذیه دانشجویان گفت: با پرداخت ماهانه اعتبارات تغذیه دانشگاه بر اساس هزینه های موجود موافقت کرده ایم.

رئیس آموزش عالی سازمان برنامه بودجه بر آگاهی از مشکلات دانشگاه در تامین حقوق از طریق همسطح سازی حقوق معلمان و افزایش حقوق کارکنان تاکید می کند و برای رفع آنها مرتباً با وزیر علوم ملاقات می کند. این مسایل.

وی ادامه داد: بر اساس دانش، اطلاعات و آمار کافی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، اعتبارات مورد نیاز آموزش عالی را برآورد و به دولت اعلام کردیم که با تصویب، بسیاری از مشکلات در سال آینده حل خواهد شد.

دکتر علی کاتیبی معاون مدیریت، دارایی و مدیریت منابع وزارت علوم به کاهش درآمد تمام وقت دانشگاه و افزایش هزینه های جاری اشاره کرد و گفت: رشد اعتبار و تخصیص به موقع آن بسیار مهم است. . رشد بودجه دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی آموزش عالی رو به کاهش است چرا که انتظار داریم اعضای شورای مشورتی اسلامی در این زمینه به آموزش عالی کشور توجه ویژه ای داشته باشند تورم کشور متناسب با عمومی است.

وی با اشاره به رویکرد وزارت علوم برای حل مشکلات مالی دانشگاه ها در دوره جدید کسب و کار، بر لزوم بهره مندی از تجربیات ریاست دانشگاه تاکید کرد و توانمندی دانشگاه در اقتصاد جدید و مالی آموزش عالی را ضروری دانست. برای پرداخت. استقلال.

کتیبی گفت: به دلیل کسری بودجه و کاهش اعتبارات، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در زمینه آماده سازی خوابگاه و سفره خانه، امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و تعمیرات دانشجویان مشکلات زیادی دارند.

دکتر کدبخشی نایب رئیس کمیته برنامه و بودجه شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ما باید ساختار بودجه خود را از نظر افزایش درآمد پایدار، کاهش هزینه‌های جاری و از نظر بهترین بسترها اصلاح کنیم. مطالعه این اصلاحات استفاده از محققان دانشگاهی است.»

وی افزود: راهکارهای مختلفی برای افزایش درآمد پایدار از جمله ایجاد پایه مالیاتی جدید وجود دارد، اما توجه به این ابعاد مختلف نیازمند بحث و تبادل نظر کارشناسان و پژوهشگران و علم است و استان بالاترین توان نخبگانی را در این زمینه دارد. “

دکمه بازگشت به بالا