به گزارش خبرنگار گروه محلی خبرگزاری آنا از بیلجند، سید حسن هاشمی در نشست تخصصی هم اندیشی حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی بیلجند، اظهار کرد: در سال 1385، در سال 1380 در 2017، 1388 به ثمر رسید. صومعه و دانشگاه دو نهاد مقدس، اهداف متعالی توسعه و اعتلای ملی، ساختن جامعه و تمدن را دارند و مهمترین عامل در کمال مرجعیت علمی، وحدت حوزه ها و دانشگاه هاست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: ارتباط، همدلی و هم افزایی روزافزون دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه آثار و برکات ارزنده ای را در عرصه های مختلف جامعه به همراه خواهد داشت و زمینه را برای پیوند متعالی ارزش ها و نیازهای اجتماعی فراهم می کند.((ادامه مطلب)
حوزه های علمیه و دانشگاه ها باید هماهنگ با یکدیگر کار کنند
یکی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز به عظمت و اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت و گفت: حوزه و دانشگاه باید هماهنگ با یکدیگر کار کنند. همایش همدلی که برای تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه با همکاری حوزه و علمای بیلجند برگزار شد بسیار موثر است و امام خمینی (ره) هم برای حوزه و هم دانشگاه احترام قائل هستند و همیشه پیوند محکمی دارند که تاکید داشتند. که این دو باید باشند.
علی ذوالم تاکید کرد: بیانیه مرحله دوم انقلاببحث تمدن نوین اسلامی وجود دارد که نیاز به تفکر محوری دارد و این تفکر محوری نیز نیازمند چیزی به اندازه تفکر در وحدت حوزه و دانشگاه است. باید تلاش کنیم در بحث علمی حوزه و دانشگاه به وحدت معرفتی برسیم.
حوزه های علمیه و دانشگاه ها متفکر جامعه هستند
قائم مقام مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی وی همچنین بیان می کند: حوزههای علمیه و دانشگاهها در واقع مغز متفکر جامعه هستند و وحدت آنها زمینه افزایش، ارتقا و پیشرفت قدرت ملت را فراهم میکند.
حجت الاسلام محمد حاجی زاده ادامه داد: استکبار ستیزی یکی از مهمترین ارکان وحدت حوزه و دانشگاه است. پیوند مستحکم حوزه و دانشگاه، انسجام اجتماعی جامعه را تقویت می کند و از تهدیدها و چالش هایی که ممکن است در روند پیشرفت و اقتدار ملی ایجاد شود، جلوگیری می کند.
حجت الاسلام مرتضی مرادی دبیر ائتلاف اتحادیه حوزه و دانشگاه در استان خراسان جنوبی نیز از تشکیل سلسله همایش های وحدت حوزه و دانشگاه و برنامه های آتی دبیرخانه در سال جاری خبر داد.
انتهای پیام/4121/4062/