مجله تندرستی

ستاری: کاستی‌های فناورانه در حوزه داده را شرکت‌های دانش‌بنیان رفع می‌کنند

یکی از جدیدترین محصولات فناوری شرکت مهیمان دانشبانیان که قبل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام شد، محصول Blue Box یک مرکز داده قابل حمل قابل حمل به سبک کانتینری است. فناوری پیشرفته ای که تنها در چند کشور در سراسر جهان قابل استفاده است.

این شرکت برای گسترش فعالیت های خود و دو برابر شدن توانمندی های خود، زیربنای دو برابر شدن نیروی انسانی خود را پی ریزی کرده است. این توسعه، مرکز نوآوری مبتنی بر فناوری داده مهام را ایجاد می کند که یک هسته خلاقانه و فناورانه را در مساحتی به وسعت 2200 متر مربع مستقر می کند که می تواند 220 نفر را در خود جای دهد.

سلنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاحیه مرکز نوآوری فناوری داده محور مهام، معرفی محصولات ایرانی و ساخت مرکز داده قابل حمل در شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات امن مهیمان، در خصوص قابلیت های دانش-داده- صحبت کرد. شرکت‌های مبتنی بر توسعه و تداوم فناوری محور: نوآوری‌های جدید در توسعه زیرساخت‌های جدید، فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات، پایه‌های کسب‌وکارهای نوآورانه و مبتنی بر دانش را در این حوزه فناوری ایجاد می‌کند.

ستاری: کاستی های فنی بخش داده توسط شرکت های دانش بنیان برطرف می شود و کشور را به مسیر توسعه این فناوری سوق می دهد.

نیازهای کشور را تامین کرده و وارد بازار صادراتی شوید

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از رشد چشمگیر شرکت های خلاق دانش بنیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داد و افزود: علاوه بر رفع نیازهای کشور، بلوغ یافتن صادرات است.

ستاری با تاکید بر نقش این شرکت ها در فروش شرکت های دانش بنیان و سهم آنها از توسعه ملی، خاطرنشان کرد: این شرکت ها باعث توسعه ملی، رونق سایر شرکت ها و ارزش افزوده و اشتغال می شوند و بسترهایی برای موفقیت این کسب و کارها وجود دارد. امروز می‌توانیم شاهد چنین پیشرفت‌هایی باشیم و شالوده‌ها و قابلیت‌های خوبی برای پیشرفت‌های آینده داشته باشیم.

توانایی شگفت انگیز منابع انسانی

رئیس ستاد توسعه فناوری هوشمند و اقتصاد دیجیتال با اشاره به اینکه استعداد و تولید فوق‌العاده دانشگاه این مسیر را هموارتر می‌کند، افزود: سرمایه گذاری کنید و در مسیر درست قرار بگیرید.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: تمرکز بنگاه های دانش بنیان در حوزه سخت افزاری که کشور در آن عقب مانده است، یکی از نیازهای کلیدی امروز است. توسعه این حوزه نیازمند همفکری مدیریت و شرکت های فعال در این زمینه است.

ستاری حمایت خود را از توسعه شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به ویژه سخت افزارهای مبتنی بر داده برای حمایت جدی از کسب و کارهای نوآور در چارچوب رویدادهای آتی ابراز کرده است. با راه اندازی این مرکز نوآوری.

ستاری: کاستی های فنی بخش داده توسط شرکت های دانش بنیان برطرف می شود و کشور را به مسیر توسعه این فناوری سوق می دهد.

آغاز راه ملی در حوزه فناوری داده محور

سید ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی ایران با اشاره به اهمیت ورود بنگاه‌های دانش بنیان به فضای داده، گفت: آخرین مرحله از زنجیره فناوری فضای مجازی. هر چیزی که تکنولوژی است به داده ها مربوط می شود. ثروت برای کسب و کارها، کشورها و کشورها با پردازش داده های ذخیره شده متراکم در پایان کار ایجاد می شود.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی ایران با اشاره به اینکه در ابتدای راه هستیم و برای ادامه حرکت در این مسیر نیازمند تجهیزات هستیم، افزود: لازمه دوم داشتن بنگاه دانش بنیان و در نهایت تشکیل بنگاه بسیار بزرگی است که بتواند بهره وری مورد نیاز این محصولات داده را در اختیار کشور قرار دهد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با معرفی ورود به این حوزه فناوری، از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ساخت شرکتی مبتنی بر دانش روز تشکر کرد و گفت: .. با چشم غیر مسلح، باید به همان میزان توجه و حساسیت به خرج دهید. ما در ابتدای راه هستیم و باید یک مرکز داده بزرگ در کشور راه اندازی کنیم.

ستاری: کاستی های فنی بخش داده توسط شرکت های دانش بنیان برطرف می شود و کشور را به مسیر توسعه این فناوری سوق می دهد.

10 سال تلاش 500 متخصص

عباس عسگری، مدیرعامل شرکت مهیمان، ایجاد زیرساخت شفافیت و مبارزه با فساد و رقابت با پیشتازان بازارهای بین المللی را در دستور کار فعالان این شرکت با عضویت در حوزه های مخابراتی، اقتصادی، بانکی و بیمه ای دانست و این راه را ادامه دادم.

فعالان حوزه فناوری با اشاره به آغاز این حرکت به سمت شفافیت در نظام مالیاتی، اظهار داشتند: این حرکت قابل توجه گامی بزرگ در راستای مقابله با فرار مالیاتی خواهد بود و اثربخشی آن در سال های آینده مشخص خواهد شد. ایجاد زیرساخت ملی جدید و تعیین پروفایل مودیان دو طرح بزرگ این شرکت برای اصلاح نظام مالیاتی کشور است که توسط سازمان های مالیاتی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود.

این شرکت دانش بنیان که توسط گروهی از فارغ التحصیلان داده در فضای داده تأسیس شده است، در تجزیه و تحلیل داده های بزرگ، مدیریت فرآیندهای کسب و کار، فناوری ارتباطات اجتماعی، امنیت سایبری و فناوری ابر تخصص دارد.

ستاری: کاستی های فنی بخش داده توسط شرکت های دانش بنیان برطرف می شود و کشور را به مسیر توسعه این فناوری سوق می دهد.

تولید فیلترهای هارمونیک

شریعت زاده مدیر پروژه Bluebox گفت: محدودیت های سنتی مرکز داده نیاز به پیش بینی مقیاس پذیری، زمان بازگشت طولانی، محدودیت های هزینه نگهداری و انرژی و رشد مرکز داده است. راه حل این چالش ها یک مرکز داده قابل حمل یا یک مرکز داده کانتینری با ویژگی های امنیتی پیشرفته برای پدافند غیرعامل و مقیاس پذیری است که نیاز به ساخت زیرساخت، تراکم پذیری و کاهش هزینه های عملیاتی دارد. هیچ کدام وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این مراکز 30 درصد انرژی را کاهش می دهند، با اشاره به ارزش 29 میلیارد دلاری بازار در سال 2026، افزود: بحران طبیعی، کاهش درآمدهای نفتی و مسائل زیست محیطی یکی از چالش های بزرگ ایران است. این محصول در سه مدل 10، 20 و 30 فوتی با بدنه فولادی سازه ای مستحکم، سیستم برق رسانی اضطراری، سیستم دوربین مدار بسته و کپسول آتش نشانی تولید می شود.

شریعت زاده به ویژگی های این محصول اشاره می کند و بیان می کند: عملکرد ارتباط بی سیم، یو پی اس ماژولار، سیستم هوای سرد، کنترل مرکزی هوشمند، کنترل تردد، کنترل سیستم خنک کننده، مدیریت یکپارچه و امکان انتقال اطلاعات از طریق پیامک و ایمیل برای این محصول. فیلتر های هارمونی نیز تولید می شود که برگ زرین صنعت برق کشور خواهد بود. این محصول مورد تایید بالاترین سطح سازمان پدافند غیرعامل نیز می باشد.

46

دکمه بازگشت به بالا