بر اساس مطالعه جدید خود، افرادی که دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدانهای لوتئین و زآگزانتین و بتا کریپتوکسانتین در خون هستند، نسبت به افرادی که سطح پایینتری از آنتیاکسیدانها را دارند، کمتر در معرض خطرات زوال عقل در دهههای بعد عمرشان بودند.
بتا کریپتوکسانتین در میوه هایی مانند پرتقال، پاپایا، نارنگی و خرمالو می شود.
«می بیدون، نویسنده این مطالعه از مؤسسه ملی سلامت در مریل، گفت: «توسعه عملکرد شناختی یک چالش مهم بهداشت عمومی است. مطالعات بیشتر برای آزمایش اینکه آیا افزودن این آنتی اکسیدانها میتواند از مغز در برابر زوال عقل کمک کند، مورد نیاز است، محافظت کند.»
این مطالعه شامل 7283 نفر بود که در ابتدای 45 سال سن داشتند. اند.
هر یک از سطوح سطح پایینتر، حدود 15.4 میکرومولار در یک لیتر، با کاهش 7 درصدی خطر، نشان داد که احتمال میدهد به زعم عقلی که دارای بالاترین سطح لوئین و زآگزانتین است. زوال عقل همراه بود.
در مورد بتا کرقپتوکسانتی
توجه به این نکته ضروری است که با در نظر گرفتن عوامل دیگری مانند تحصیلات، درآمد و فعالیت بدنی، تأثیر این آنتیانها بر خطر زوال عقل تا حدودی کاهش یابد.
منبع: باقگاه خبرنگاران جوان