آزمون استفاده از آتشنشانی در مرحله سوم خود به ایستگاه روانسنجی رسیده است و بناست تا 30 مرداد و 48 زن در سنجش سلامت روان آتشنشانی با رقابت رقابتی انجام دهند، همین موضوع به آن تبدیل میشود تا شرایط روحی و روانی یک فرد برای آتشنشان را بررسی کنیم. باقد؟
به گزارش اقسنا بر اساس آماری که در سال گذشته از سوی سازمان آتشنشانی تهران اعلام شد، این سازمان با حدود 530 نیرو در حال فعالیت در شهر تهران است و قرار است تا چندین نفر با گذراندن مرحله “روانسنجی” که به نوعی آخرین مرحله از آزمون استخدامی آتشنشانی تهران تلقی میشود. میشود، 100 مرد و 16 زن آتشنشانی جدید به آنها اضافه میشوند.مطمئنا به گفتهی کارشناسان این سازمانها این افراد در واقع از افراد دیگری هستند که در حال حاضر از خروج نیروهای آتشنشانی بودهاند و این جذب نیرو بیشتر کمکی به افزایش تعداد نیروهای آتشنشانی تهران نخواهد کرد.
تیرماه ۱۴۰۰ بود که آزمون کتبی استفاده از آتشنشانان تهران برگزار شد و نتیجه آن در شهریور همان سال اعلام شد و راهیابی به مرحله بعدی آزمون، آنلاین و اوایل آبان ۱۴۰۰ در آزمونی شرکت کردند. این آزمون را به همراه نمراتی که داوطلبان از دفترچه روانسنجی آزمون اولیه کسب کردهاند، افراد برگزیده برای ورود به سازمان آتشنشانی تهران را مشخص میکنند، قرار میدهند.
اکنون این دومین دوره است که آزمون روانسنجی برای استفاده از آتشنشانان برگزار میشود، آزمونی که سازمان با شرایط خاص و روانی این شغل با توجه به شرایط بسیار موافق است. از این رو میتوان گفت که آتشنشان نیازمند روحیات و شرایط است که از سوی متخصصان و روانشناسان امری ضروری و مهم دانسته میشود.
به عقیده روانشناسان، آتشنشانی یکی از کارهای سخت و زیانآور است و علاوه بر آن در مورد مشکلات جسمی که آتشنشانان را تهدید میکند، مواردی مانند استرس، استرس، وسواس ایمنی، کاهش تابآوری روانی و… آتشنشانان و حتی خانوادههای آنها را تحت تأثیر قرار میدهند که میدهند. لازم است مرتباً در این خصوص تحت پایش قرار گیرند؛ حتی روانشناسان معتقدند این تستهای روانسنجی باید در روزهای عادی سال هم انجام شود و برای پوشش بیمه و رایگان بودن آتشنشانان قرار گیرد.
با توجه به اینکه یک آتشنشان در معرض خطر، استرس، کاهش تابآوری روانی و… است و شغلی است که به طور دائم تحت نظارت و در غالب یک گروه فعالیتهای میکند، آتشنشانان باید ویژگیهای روحی و اخلاقی را داشته باشد. این از سوی خود و اطرافیانشان، بلکه باید از سوی متخصصان تشخیص داده شود که چرا عدم تطبیق شغل و روحیه فرد تنها سودی نخواهد داشت که میتواند باعث بروز آسیبهای بسیاری برای فرد و اطرافیانش شود.
ویژگی
گوه ریسنا آن زانق -روان قناس- در گفت وگو بااقسنا درباره مشاغل سخت آتشنشانی و ویژگیهای روحی و فردی یک آتشنشانی، اظهار میکند: شغل آتشنشانی یک کمک و امداد فوری است که میتوان درجات متفاوتی داشت. مقبره کنند.
وی ادامه میدهد: علاوه بر این، بر این اساس کارکردن با آتش باعث افزایش استرس میشود و دیدن صحنههای دلخراش نیز یکی از آسیبهای این شغل است. و کار خواهد کرد.در واقع آتشنشانی از دستههای شغلی است که علاوه بر توان جسمی بالا نیازمند توان روحی بالاتر نیز هست و اگر انرژی آتشنشانان با شغلشان باشد، نمیتواند خطرات بسیاری از گریبانها و دیگران را انجام دهد.
این روانشناس با بیان اینکه شغلنشانی در دنیا در دستهای از مشاغل پر استرس میشود، میگوید: این شغلها و خطرات ناشی از حوادثی که این حوادث زیانباری را به همراه دارد، میگوید. این افراد نیاز به آمادگی ذهنی بالا در هر شبانه روز دارند. اين regsvrr ايي از توان آتقتا
در همقن زمقنه بخوانقد: جزئقات آزمون روان
وی ادامه میدهد: با توجه به این مسائل و اینکه کارکنان آتشنشانی نیازی به سطح مطلوب سلامت روانی دارند، تحقیقات خصوصی در ایران هنوز در این خصوص انجام نشده است. ويژگيهاي روحي آتشنشانيها انجام ميشود. در همين راستا معمولاً به نظر ميرسد كه كارهاي فردي در شغلي كه انجام ميدهند، بيشتر نيازمند اين است كه از نظر ذهني قابل ارزيابي باشد، در حالي كه در شغل آتشنشاني با توجه به شرايط لازم است كه بدانيم كه شرايط بررسي شود. روحق بسغار اهميت دارد.
به گفته این روانشناس، آتشنشانان میتواند به دلیل قرار گرفتن در معرض حوادث و شرایط ناخوشایند دچار PTSD شود و این افراد معمولاً استرس و شدیدتر را نسبت به سایر آزمایشها انجام دهند و باید این دقت را انجام دهند. 14
آزمون روانی
انزانی با بیان اینکه استرس آتشنشانان را به سه نشانه سوق میدهد، میافزاید: نشانههای روانی مثل استرس و استرس، جسمی مثل افزایش ضربان قلب، خواب، فشار خون و… و برخی از نشانههای رفتاری از جمله موارد این است. همین دلیل به نظر میرسد بسیار لازم است روانشناسان و متخصصان تشخیص دهند که چه کسی مناسب شغل آتشنشانی است و چه کسی نیست و از این رو که چنین آزمونی را برگزار میکند، فقط باید در تمام کشور و برای تمام تهران که قصد ورود به آن را دارد. .
وی درباره ویژگیهای فردی که میتواند شخصیتها را پیدا کند نیز میگوید: به نظر میرسد که آتشنشانان باید باهوش باشند. که لازم است فرد آتشنشان، هوش جسمی حرکتی، یا اندامی جنبشی بالا داشته باشد؛ یعنی قابلیت استفاده از بدن برای بیان اندیشه و احساس را. چالاکیها و هماهنگیهای آنها در ورزش بیش از سایرین است.
این روانشناس ادامه میدهد: شخصیت هر فرد به عنوان یک پیشبینی کننده در شغل میکند و میتواند به راحتی با توجه به تستهای شخصیتهای میشود ارزیابی و ارزیابی شود تا ببینیم کدامیک از افراد برای شغل آتشنشانی مناسب هستند.
چه کسانی
به گفته انسانی، آتشنشانان باید شخصیتهای ترغیبکننده، گررا، واقعبین، عملپذیر و سازگار، مقاوم، هدایتگر، اجتماعی، مردمدار، دارای قدرت ریسک پذیر بالا، صریح، احساسی، گاهی بیخیال، هدفمند، کنجکاو، فعال، پرانرژی، سرزنده و شوخطبع باشد. دارای قدرت تصمیم گیری، ماجراجو، دارای قدرت تصمیم گیری، ماجراجو، دارای قدرت تصمیم گیری، دارای قابلیت مشاهده و پذیرایی با جزییات باشد. 00
بر اساس بیان این روانشناس، به جزییات ذکر شده که بسیار مهم است فردی که میخواهد آتشنشان شود، باید نوع دوستی داشته باشد و حسدلی زیادی داشته باشد. یک آتشنشان باید اهل گفتوگو باشد و بخواهد از شرایط منطقی لذت برد و با بهترین حالت، هیجانات خود را در لحظههایی که لازم است، مدیریت کنند. قادر باقند با سختق
وی میکند: به نظر میرسد فرد تابآور سه دسته اصلی را میدهد. زندگی و شروع به وضعیت جدید را از طریق کاهش تنیدگی و رسیدن به آن کاهش می دهد و می تواند شرایط نامطلوب را پشت سر بگذارد و به زندگی عادی برگردد. حیطه آتشنشانی بسیار زیاد است و اثر تخریبی بر اندامهای بدن دارد، بیماری قلبی، فشار خون و… را افزایش میدهد. ..
این روانشناس ادامه میدهد: در این شرایط ممکن است فرد دیگر قادر به ادامه شغل خود نباشد یا استرسهای ناشی از آن به فرد و اطرافیانش استرسهای بسیار زیادی دارد. دارند از هزقنه حق روح، رواني، جسمق و مالق وارده كاسته مي
ضرروت ارزقابی روانی
انزانی می افزاید: همچنین لازم است که هر چند وقت یک بار تستهای ارزیابی انجام شود تا اگر فرد آتشنشان در حیطهای باشد، ضعیف میشود با کمک آموزش به کمک به بهبود شرایط را به حالت اولیه بازگرداند. دوسال قک بار
این روانشناس میگوید: هر فردی در زمینههای استعدادی دارد، اگر بتوانیم او را با توجه به استعدادهایش ارزیابی کنیم، میتوانیم فرد را در شغلی که دوست داریم و میدانم برای آن شغل آفریده شده است. شغلی فرسودگی با افزایش میکند و فرد میتواند با توانمندیهای خاصی که بهترین کارایی را داشته باشد و به بهترین بهرهوری اجتماعی برسیم برسد.
وی در پایان پایان میکند: مقدمه بر درمان است و بهتر است مداخلههای پیشگیرانه را داشته باشید.
اطلاعات پ0064ام