نماد سایت مجله آنلاین

تولید جوهر خودکار«گیلدا» برای نخستین‌بار/ نوشت‌افزار ایرانی متحول می‌شود

تولید جوهر خودکار«گیلدا» برای نخستین‌بار/ نوشت‌افزار ایرانی متحول می‌شود

کوی ایده‌ها(14) پیشگو در گفت‌وگو با آنا اعلام کرد؛

من مشتاقانه منتظر آن هستم.

گروه استان های خبرگزاری آنا؛ ب مگذ س 1401 «« «ید،، و» »رگ ن س مخت ف ف محقق کردند کردند.

در این راستا مقام معظم رهبری اول فروردین سال جاری فرمودند: «اقتصاد دانش‌بنیان باعث کاهش هزینه‌های تولید می‌شود، که امروز یکی از مشکلات ما کاهش می‌یابد؛ کیفیت محصول را افزایش می‌دهد، بهبود می‌بخشد و محصولات را می‌کند؛ یعنی می‌کند. در بازارهای جهانی ما می‌توانیم این محصولات را به عنوان مصولات رقابتی استفاده کنیم.»

اقتصاد کشور به‌دلیل دولتی بودن و کم‌کاری سازمان‌های دولتی همان‌طور که بیشتر بهره‌برداری می‌کند، باعث کاهش درآمدهای اقتصادی می‌شود. با تکیه بر رقابت‌پذیری و نیاسمندی‌های کشور، می‌توان به روش دوش دولت و کشور بردارد.

از سوی دیگر به ناکارآمدی نظام اداری و حرکت نظام بانکی به سمت بنگاه‌داریاً اتفاق مهمی در حوزه دانش بنیان و اقتصاد رخ نمی‌دهد، بنابراین نگاه جامع‌زایی در بدنه مدیریت کشور وجود ندارد تا اقتصاد کشور را نیز به سمت خانه‌ای هدایت کند.

همچنین تحریم‌ها هم به دلیل این که برخی از کالاهای کمیاب در کشور به 10 برابر قیمت واقعی وارد کشور می‌شوند، در حالی که شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که قادرند همان کالاها را در کشور تولید می‌کنند و به مصرف‌کنندگان برسانند، بدون اینکه هزینه‌های روی دست دولت را دریافت کنند. شود.

حمایت از صنایع با فناوری جدید همان گزینه‌هایی است که می‌توانند برای تولید بیشتر در بازارهای داخلی و خارجی خواهان باشند و شرکت‌های دانش‌بنیان گزینه‌هایی هستند که در این راستا نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند.

اما متأسفانه برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان هنوز از حمایت‌های لازم برای دریافت و دریافت مجوز بروکراسی‌های کلافه‌کننده اداری برای وام برای گسترش کاری هستند. خیلی از واقعیات این ایده‌ها بدون تبدیل شدن به محصول همان می‌سوزند و نخبگان و مخترعی هستند که به راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان برای خدمت‌رسانی به مردم کشورشان می‌پردازند، بدون اینکه حمایت‌ها دلسرد شوند و به کار غیرمرتبط با تخصص خود می‌پردازند.

م ض دیگر د کش کش ر در این ین ر بر ن ز کش سنتی ص ه ه گرفت نی نی ر فقر کن.

خبرگزاری آنا به رسانه علم و فناوری و دیده‌بان علم، فناوری و نوآوری و تحقق دانش بنیان در سراسر کشور در سلسله گفت‌وگو با مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به سراغ امیرحسین پیشگو، عضو تیم تحقیقاتی تولید جوهر خودکار گیلدا رفته و با وی گفت‌وگو کرده است.

امیرحسین پیشگو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تولید جوهر خودکار «گلیدا» به همراه یک تیم تحقیقاتی متشکل از نورا تیزهوش، کارشناس شیمی کاربردی در دانشگاه و ضیا الفکری، دکترای شیمی از آمریکا خبر داد و گفت: جوهر خودکار به هیچ‌وجه. عن ن د کش ت ید و و ًً و، م م ج ج ید ید که کند ب رد.

ی، ص ترین در ید ید ر ج ز رز رز رز رز رز کش و فز: ت ین جب ل ل ل ین ین.

پیشگ بی کرد: درح ح ل ل تی آن پ ن ن ر و به ت ت ت می اندیشیم.

عض تیم تحقیق ت ج خ گی گی شد: ک تحقیق در آغ گذشته و در ل رسیده ثمر در ل ل ح.

پیشگو در پاسخ به این سئوال که تا چه اندازه محصول تولید شود شما نیاز به جامعه دارید و بخشی از مشکلات جامعه را می خواهد؟ ج ز ز ز کش کش می ش م شتغ ز یی آس آس آس رز رز ن و تر به می و و شد.

وی افسود: این محصول در صورتی که به درستی آن حمایت می شود برای کشور سودآور است و باعث رونق بازار و صنعات نوشاف می شود.
عض تیم تیم ت ید هر ر د گی گی: بر ر به درح ضر ضر گی یع یع یع مرتبط مرتبط معرفی معرفی شیم.

پیشگ گفت: این محص ست، هر کی کی کی ج بی کیفیت به چیزی ۱۳ ۱۳ د برد برد برد برد د ؛ کمتر.

ی فز: بر آغ ید نب ل به ح م ی ل ل ل ل یم.

عض تیم تحقیق ت ج دک د د د ت ضیح د د: بسی ز فن ی هست م د د رند ز ز شن شن ی ی می رسد به به به.

انتهای پیام/4078/

خروج از نسخه موبایل