نگارعلی _ احمد راستینه، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، در گفتوگو با ایلنا اظهار داشت: ما در جلسه هماکنون و با وزیر صحبت کردیم که اگر در فرصتی که پلتفرمهای داخلی برای رفع معایب و ارتقاء تختها داده میشود، نمیتوان لازم را انجام داد. خارجی، کنیم.”
او در ادامه تعیین سطح دسترسی به اینترنت را نیز تشریح کرده است و با بیان این که در تمام سطوح دنیا دسترسی به اینترنت تعریف شده است، اعلام کرد: «حتماً فردی که تجارت بینالمللی انجام میدهد، نیاز به دسترسی به سطح دسترسی برای مبادلات تجاری در اختیار دارد. قر گیرند. همین د د ب ب ی کت سر دیجیت ، ، ، ، ، هشکده ری ری دنی دنی در نمی.
حسینع فخمی پژ ح ع ت ط ، ، د نشگ و گر گر ر بط بط طب نشگ ، ، در ر ر ر مجله آنلاین و در پاسخ به این پرسش که طرح طبقاتی دسترسی به اینترنت بین الملل چقدر قابل اجرا است و چقدر با اصل آزادی بیان و در تناقض است؛ گفت:” دسترسی نابرابری به اینترنت و طبقاتی کردن عاملی است که به شکاف دیجیتال دامن میزند. شکاف دیجیتال بلایی سر جامعه میآورد که در آن جامعه نادار از نظر پیشرفت میخواهد بماند و جامعه دارا رشد کند و جلوی میرود. ملل لپ تاپ های رایگان تهیه شد.”
تصمیم گیری برای اینترنت فراملی باشد
این استاد دانشگاه در ادامه افزود: “فلسفه رسانه های جدید، اینترنت و دنیای مجازی به وجود آمده است که جوامع مختلف در دنیا به شکل یکسانی پیشرفت می کنند، اما زمانی که به دولت ها و کشورهای مختلف تبدیل می شوند می توانند هر کشوری می توانند سیاست های ملی خود را انجام دهند. این موضوع برای سالها مورد بحث بوده است. یکی از راهحلهایی است که برای این موضوع ارائه میشود که تصمیمگیری برای اینترنت فراملی باشد و سازمان ملل باید برای آن راه حلی در نظر بگیرد تا هر کشوری برای خود عمل کند به سلیقههای نکند. اما در شرایط فعلی ایجاد قدرت در متفاوت بودن و این اجازه را نمیدهد.”
طرح طبقه بندی
افخمی در ادامه با اشاره به این موضوع که ایران، چین را الگوی خود قرار داده است، گفت: «باید گفت که نمیتوان چین را الگوی قرار داد این کشور دو تفاوت عمده با ایران دارد؛ یک نظام برنامه ریزی شده است با یک. سیستم تک حزبی کمونیست و یا سوسیالیست که تصمیم گیری و اجرای آن را دارد، حزب و قدرت قانون را نیز در اختیار دارد اما در ایران ما نه حزب واحدی داریم که قدرت مطلقه داشته باشد و در وهله دوم نظام عمومی عمومی ما نیز مانند کشور باشد. “
این پژوهشگر حوزه ارتباطات در ادامه افزود:” ما از نظر امکانات و دسترسی به موهبت الهی در این کشور نابرابر هستیم و حال به این نابرابری اگر طبقه بندی اینترنت را نیز اضافه کنیم به نقطه ای از واقعیت مجازی رسیدیم؛ طبقه بندی دنیای اجتماعی در فضای اجتماعی ایران پاسخگو. نتواند بود و اگر چنین طرحی ارائه شده است همین حالا شکست خورده به حساب می آید.”
ی در د گفت: «ب چه می گفت می که چه نب به اینترنت م م قطع؟؟؟؟ دسترسی در که در.
نیما مجدی، کارشناس ارتباطات، در گفت و گو با خبرنگار مجله آنلاین گفت: صحبت ما امروز بسیار متفاوت تر از سال ها، ماه ها و حتی هفته های گذشته، مجلس شورای اسلامی در خصوص اینترنت ملی و صیانت از حریم خصوصی صحبت کرده است اما این طرح هیچ گاه به مرحله اجرا نمی رسد و علت آن نیز برخی بازارهای خارج از کشور است. شود که مردم آمگی پذی شران شود.
وی در ادامه گفت: “اگر قرار بود اینترنت ملی را اجرا کنیم بهتر بود در طول زمان این اتفاق میافتاد تا مردم آن را بپذیرند و یا اگر کم و کاستی در اینترنت ملی و شبکههای مجازی داخلی وجود داشته باشد در طول این مدت رفع رجوع میشود. “
دید داد!
این کارشناس ارتباطات در ادامه گفت: “در تحریم ایران به طور کلی ارتباط ما با بازارهای آسیا بیشتر از بازارهای غربی و اروپایی و آمریکایی است که در نتیجه این بازارهای اطراف و همسایه را با این موضوع از دست یابید. ست د می می ه خ ر سطح بین ی ی منتشر کند آن بسی بسی مشک مشک مشک مشک شد ست.
فیلترینگ؛ نقو بیان است
مجدی در ادامه افزود:” اگر قرار باشد از اپلیکیشن های داخلی استفاده شود، از اینترنت بین المللی استفاده شود و ما در عصر ارتباطات و زمانی که دهکده جهانی مطرح شود به این معناست که ما بدون حضور در کشور دیگری از کنفرانس استفاده کنیم. بدون اینکه در آن کشور حضور داشته باشیم و این اقدام به گونهای از مسائلی مانند آزادی بیان و دسترسی به اینترنت آزاد در توسعه علم، فناوری و دانش است را انجام دهیم.”
وی در ادامه گفت: “همه ما میدانیم برای اینکه بتوانیم علمی را به کشور وارد کنیم، باید آموزش بگیریم و زمانی که اینترنت بینالمللی وجود نداشته باشد، کارها سختتر خواهد شد. به همین شکل است؛ بله در روسیه نیز وضعیت اینترنت به این شکل است اما در این کشور هزینه سنگینی برای اینترنت بینالمللی صرف میشود و به معلمان علاقهمندی اساتید دانشگاه برای این تخفیف اینترنتی میدهند تا در بحث علمی به مشکل بر نخورند و بهتر باشد. ین تف به زم می و به شک شک فی و و و د ین ب ب و و شتیم.
اگر اینترنت به کسی بود کل دنیا اینترنت را قطع می کرد!
این کارشناس ارتباطات در ادامه افزود: “اینترنت به هیچکس ضرری ندارد و اگر به ضرر کسی باشد کل دنیا اینترنت را قطع می کند و بسیاری در توسعه و آموزش و پرورش استفاده از اینترنت می تواند انجام دهد، بدون اینکه نیاز باشد در مکانی خاص وجود داشته باشد. “
227227