نماد سایت مجله آنلاین

طرز تهیه باقالی خوشمزه و مخصوص به روش سوری

طرز تهیه باقالی سوری

یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای سوری برای صبحانه، غذای باقالی است که در آن بهترین باقالی های تازه را انتخاب و خشک می کنند تا بعداً برای دستور پخت باقالی استفاده شود و علاوه بر طعم لذیذ، سرشار از مهم ترین مواد مغذی و ویتامین هایی که بدن به آن نیاز دارد و روش آن در اینجا آمده است:

طرز تهیه

به زبان عربی به آن (فول مدمس) می گویند که بسیار معروف است در ادامه با ماباشید.در یک کاسه عمیق به مقدار حبوبات بریزید و آب گرم اضافه کنید و یک روز کامل خیس کنید. سیر را خرد کنید. یک لیمو را فشار دهید تا آبلیمو بگیرید. گوجه فرنگی ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را ریز خرد کنید. جعفری را ریز خرد کنید. در یک قابلمه عمیق روی اجاق گاز، یک لیتر آب بریزید و حبوبات را پس از صاف کردن از آب خیس خورده و شستن، به آن اضافه کنید.

بعد از جوش آمدن، بی کربنات نوشابه را بریزید و در قابلمه را با حرارت ملایم به مدت 4 ساعت بگذارید تا بجوشد. در ظرفی نمک، سیر و آبلیمو ریخته و خوب هم می زنیم. قابلمه را از روی حرارت بردارید و حبوبات را از آب صاف کنید. در بشقاب سرو، لوبیاها را بریزید، مخلوط لیمو را اضافه کنید و کمی هم بزنید. باقالی ها را به سبک سوری با روغن زیتون، گوجه فرنگی خرد شده و جعفری تزیین کرده و داغ سرو کنید.

طرز کار باقالی سوری با تاهین

باقلا با تاهینی یکی از خوشمزه ترین غذاهای صبحانه یا شام محسوب می شود که فواید زیادی برای بدن به ارمغان می آورد.باقالی با تاهینی در تمام کشورهای عربی معروف است و معمولا در شام و سوریه به طور خاص در صبح جمعه خورده می شود. همه خانواده دور هم جمع می شوند و یک غذای سوری باقالی می خورند، چه باقلا با روغن زیتون و چه با تاهین و شیر. در اینجا طرز تهیه باقالی با تاهینی به روش سوری آورده شده است.

نکات مهم

  1. هنگام خرد کردن جعفری، جعفری را طوری نگه دارید که یقه برگ ها در یک سطح باشد، چاقو را با دست راست بگیرید و چاقو را با دست چپ بگیرید تا ناخن ها کاملا موازی با چاقو باشند، به این ترتیب می توانیم خرد کنیم. جعفری را ریز بدون آسیب رساندن به انگشتان.
  2. برای اینکه سبزیجات مدت بیشتری در کشوی یخچال نگهداری شوند، دستمال کاغذی زیر آنها می گذاریم.
  3. برای جلوگیری از بوی نامطلوب حین جوشاندن لوبیا، پوست لیمو را با آب جوش در حین جوشاندن لوبیا می چینیم.
  4. برای ایمن نگه داشتن سبزیجات از انتقال میکروب ها، یک تخته برش برای سبزیجات و دیگری برای گوشت اختصاص می دهیم.
  5. برای اینکه پوست کندن سیر را راحت تر کنید، آن را با چاقو از سمت صاف فشار دهید، سپس پوست آن را جدا کنید. برای جلوگیری از پژمردگی یا تغییر طعم سبزیجات و میوه ها، آنها را با آب سرد بشویید.
  6. برای سهولت و سرعت خرد کردن جعفری و سایر سبزیجات، می توانید به جای خرد کردن دستی از غذاساز استفاده کنید.
خروج از نسخه موبایل