تأثیر انواع سطوح کفش بر بوی بد

اهمیت از بین بردن بوی بد کفش

خوش بو کننده کفش نانوسان: از چالش های مهم  در زمان استفاده از و زنانه، از بین بردن بوی بد کفش است. این بوی نامطبوع می تواند حس منفی به شما و اطرافیانتان القا کند و حتی ظاهرتان را تحت تأثیر قرار دهد. بد بو شدن پا در آقایان نسبت به خانم ها شدیدتر است، زیرا معمولاً تعریق در بدن آقایان به ویژه در روزهای گرم سال، شدت بیشتری دارد.

چرا کفش بوی بد می گیرد؟

اسپری پاک کننده چربی نانوسان: در پاسخ به این سوال باید بگوییم، که اعضای مختلف بدن ما در طول روز در تماس با هوا هستند؛ اما پاها به دلیل قرارگیری در کفش، ارتباط زیادی با هوا ندارند. نتیجه عدم ورود و خروج هوا در پاها، فراهم شدن شرایط رشد باکتری ها در جوراب و پا است که موجب ایجاد بوی بسیار بدی در اطراف خود می شود. به همین دلیل توصیه می گردد که معمولاً در پیاده روی، همیشه به سراغ مدل هایی بروید که دارای منافذ باز برای ورود و خروج هوا باشند.

میزان تعریق در بدن انسان ها با یکدیگر تفاوت دارد، برخی افراد معمولاً پس از انجام فعالیت های کم هم دچار عرق زیادی می شوند. مشکل بد بو شدن پا در چنین افرادی، بسیار شدیدتر است و آن ها همواره باید نسبت به رفع این موضوع توجه داشته باشند.

پیامدهای عدم توجه به رفع بوی بد کفش

بوگیر سطل زباله نانو: برخی از افراد به ویژه آقایان معمولاً توجهی نسبت به رفع بوی بد کفش ندارند و این موضوع می تواند پیامدهای منفی برای آن ها به دنبال داشته باشد. حتی اگر در به سراغ زیباترین مدل ها بروید اما نسبت رفع بوی بدن آن توجهی نداشته باشید، دیگران نسبت به شما احساس منفی خواهند داشت و تمایلی به برقراری ارتباط نشان نخواهند داد. به طور کلی مهم ترین پیامدهای بد بو بودن پا عبارتند از:

  • ایجاد حس نامطلوب برای خود فرد و اطرافیان
  • دور شدن دیگران از شخص
  • کاهش اعتماد به نفس و قدرت برقراری ارتباط
  • رشد باکتری ها و قارچ ها بر روی پا و ایجاد آلودگی گسترده بر روی آن
  • افزایش احتمال وقوع بیماری های قارچی بر روی پا

برخی از افراد نسبت بوی بد کفش نو نیز حساسیت دارند که البته این موضوع زیاد مهم نیست زیرا این بو با گذشت زمان به سادگی از بین می رود.

روش  های معمول از بین بردن بوی بد کفش

برای از بین بردن بوی بد کفش، روش های مختلفی وجود دارد که در صورت تمایل می توانید از هریک از آن ها استفاده کنید. برخی از روش ها نیاز به استفاده از ابزار خاصی ندارند و برخی دیگر نیازمند مواد و شرایط مشخصی هستند. در ادامه به تشریح این روش ها خواهیم پرداخت.

از بین بردن بوی بد کفش با شستشو

طبیعتاً ، یکی از مهم ترین روش ها برای رفع بوی بد پا محسوب می شود. به این موضوع توجه داشته باشید که شستشو، پیش نیاز اصلی بسیاری از تکنیک های رفع آلودگی پا نیز به شمار می رود. به عبارتی دیگر شما در وهله اول باید آلودگی ها و کثیفی ها را از کفشتان پاک کنید و بعد به فکر استفاده از دیگر تکنیک ها باشید.

مناسب ترین وسیله برای شستن کفش، ماشین لباس شویی است. شستشوی کفش در ماشین لباس  شویی، موجب نابودی کامل باکتری ها و قارچ های مولد آلودگی و بوی بد می شوند. بعد از شستشو، باید داخل پای پوش را کامل باز کنید و آن را ساعاتی زیر نور آفتاب بگذارید تا کاملاً خشک شود. این کار موجب تشدید نابودی باکتری ها می گردد.

توجه داشته باشید که شستشو برای هر نوع کفشی مناسب نیست و عموماً برای انواع و زنانه که بدنه مستحکمی دارند، استفاده می شود.

از بین بردن بوی بد کفش چرم | از بین بردن بوی بد کفش چرم مصنوعی

یافتن دلایل آلودگی

یکی از راه های موثر برای جلوگیری و رفع بوی بد کفش با مواد مختلف، پیدا کردن دلیل آلودگی است. گاهی اوقات وجود کفی ناسالم موجب ایجاد آلودگی می شود و شرایط را برای تعریق بیشتر پا و رشد باکتری ها، فراهم می سازد. در این حالت بهتر است کفی جدید و ترجیحاً طبی خریداری کنید تا هم آلودگی ها از بین برود و هم سلامت پاهایتان تضمین شود.

فریز کردن

اگر پای پوشتان به هر دلیل بوی بدی دارد، می توانید آن را داخل یک نایلون بزرگ قرار دهید و سپس فریز کنید. انجام این کار در یک بازه زمانی مشخص مثل شب تا صبح، تأثیر فوق العاده ای در نابودسازی باکتری ها دارد. این روش برای نیم بوت مردانه چرم و جیر، می تواند بسیار کارآمد باشد.

از بین بردن بوی بد پا

اگر هر روز پاهایتان را با مواد شوینده مناسب مثل شامپوهای مخصوص یا صابون شستشو دهید، احتمال رشد باکتری و بد بو شدن به شدت کاهش پیدا خواهد کرد. به جز پا، شستن جوراب نیز تأثیر قابل توجهی بر رفع بوی بد پا دارد.

اسپری دئودورانت

استفاده از اسپری رفع بوی بد پا و یا دئودورانت می تواند تأثیر بسیار خوبی در جلوگیری از رشد قارچ و باکتری داشته باشد. معمولاً آقایان در توجه زیادی به زیبایی ظاهر آن دارند. توجه داشته باشید که بهره گیری از دئودورانت، تأثیر منفی بر ظاهر کفش نمی گذارد چون معمولا به داخل آن زده می شود.

خشک کردن

نور آفتاب به دلیل داشتن پرتوهای فرابنفش، به خوبی می تواند باکتری ها را نابود سازد. بنابراین می توانید کفش هایتان را بعد از استفاده، مدتی زیر نور آفتاب قرار دهید تا آلودگی هایش از بین برود. این تکنیک در فصل تابستان، بسیار موثر است.

روش  های خاص از بین بردن بوی بد کفش

تا به اینجا روش های معرفی شده برای از بین بردن بوی بد کفش، نیاز به مواد خاصی نداشتند و عمدتاً تکنیک های ساده ای بودند. اما روش های دیگری هم برای پاک سازی پای افزارهای مختلف مثل انواع و مردانه وجود دارد که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم.

رفع بوی بد کفش با جوش شیرین

بدین مظور می توانید آخر شب به میزان حدود 2 قاشق چای خوری جوش شیرین داخل کفش هایتان بریزید و صبح جوش  شیرین ها را دور بیاندازید. در این حالت میزان آلودگی محیط به شدت کاهش می یابد و بوی بد آن هم از بین می رود.

از بین بردن بوی بد کفش با الکل

الکل قابلیت فوق العاده ای در از بین بردن انواع آلودگی ها مثل باکتری و ویروس دارد. برای استفاده از الکل جهت رفع آلودگی پای افزارها، می توانید مقداری از آن را به همراه آب داخل یک ظرف اسپری بریزید و مخلوط حاصل را به محیط داخلی پای افزار، اسپری کنید. در این حالت آلودگی ها و بوی بد ناشی از آن ها، کاملاً از بین می روند. البته برای استفاده از الکل، اجباری نیست که حتماً آن را با آب ترکیب نمایید. در حقیقت آغشته کردن پنبه به الکل و قرار دادن پنبه به مدت یک شب تا صبح داخل پای پوش نیز می تواند در رفع آلودگی اثرگذار باشد.

استفاده از نمک و سرکه برای رفع آلودگی

در فصل تابستان و روزهای گرم سال، شدت تعریق و بد بو شدن پا بیشتر از ایام دیگر است. به همین دلیل باید هر روز نسبت به رفع آلودگی از پاها و کفشتان توجه داشته باشید. بدین منظور می توانید مقداری نمک درون کفش  بریزید. انجام این کار تأثیر مهمی در جلوگیری از ایجاد بوی بد دارد.

سرکه به عنوان یک ماده موثر در از بین بردن انواع آلودگی به ویژه  قارچ ها محسوب می شود. به منظور استفاده از سرکه، می توانید مقداری از آن را داخل پای افزار بریزید و مقداری صبر کنید تا کاملاً خشک شود. به یاد داشته باشید که استفاده از روش برای محصولات چرمی مثل ، مطلقاً ممنوع است، زیرا سرکه به چرم آسیب می زند.

رفع بوی بد کفش با چای کیسه ای

برای استفاده از این تکنیک، باید ابتدا چای کیسه ای یا نپتون را داخل آب جوش بگذارید و وقتی که رنگ چای کاملاً حاصل شد، آن را خارج نمایید. بعد از خنک شدن چای، آن را داخل پای افزار قرار دهید. در چای سیاه ماده ای به نام تانین وجود دارد که به خوبی می تواند باکتری ها را نابود کند

دکمه بازگشت به بالا