شخصیت های منفی زن کارتونی

ملکه گریمهیلده نامادری سفیدبرفی

(سفیدبرفی و هفت کوتوله)

قیمت لباس السا بچه گانه: البته واضح و مبرهن است که نفر اول لیست را از اولین کارتون شرکت دیزنی انتخاب کردیم. ملکه گریمهیلده سفیدبرفی را صرفاً به خاطر زیبایی اش مورد آزار قرار می دهد. هر چند که قدرت تمام مملکت در دست خودش است اما فکر این که در تمام جهان حتا یک نفر از او زیباتر باشد آزارش می دهد. برای همین طی اقدامی دهشتناک به شکارچی دربار می سپارد که سفیدبرفی را به جنگل برده و سر به نیست کند و قلبش را برای ملکه پس بیاورد تا ملکه از خونش بنوشد و آرام بگیرد. البته همه بقیه ی داستان را یادمان است.

جالب این است که گریمهیلده از نظر حرص و آز به پای خیلی از شخصیت های منفی دیزنی نمی رسد. او از اول هم ملکه است و قصد گسترش قدرتش را هم ندارد. تنها به ترتیبی لجوجانه و حتا کودکانه دوست ندارد هیچ کس از او زیباتر باشد.

گریمهیلده از آن شخصیت های منفی است که هنوز دستخوش سیستم آموزشی جدید نشده و شر محض است! او انگار مستقیم از وسط داستان های پریان پراز خشونت قدیمی تر می آیند. آن قصه های پریانی که برای کودکان امروزی بسیار تلطیف شده اند. البته جالب است بدانید در برخی نسخه های داستان سفید برفی و هفت کوتوله (به طور مثال سفید برفی و هفت غول در نسخه ی روسی)، ملکه سفیدبرفی را می کشد و دستمالی از خونش تر می کند و می نوشد. یا لااقل ما یادمان است که مامان بزرگ هایمان اینطوری برایمان تعریف کرده اند. اما در کارتون های دیزنی پایان ها شادند. البته این نکته هم در یاد داشته باشید که هیچ کجای انیمیشن دقیقاً مرگ گریمهیلده نشان داده نمی شود!

بانو تریمین نامادری سیندرلا

(سیندرلا)

خرید لباس دختر کفشدوزکی: این را می گویند شخصیت منفی درست و حسابی! از آن هایی که تا چشم آدم بهش می خورد ازش متنفر می شود. بانو تریمین یا همان به اصطلاح نامادری خبیث سیندرلا، نه قدرت جادویی خاصی دارد و نه حتا قدرت سیاسی و حکومتی. فقط یکی از آن آدم های تهوع آور است که توی زندگی عادی مان هم ممکن است بهشان بربخوریم. همان هایی که از سوءاستفاده از یک ذره قدرتشان هم لذت می برند و زیردست هایشان را شکنجه ی روحی می دهند.

خباثت نامادری سیندرلا در مقام مقایسه با سایر شخصیت های منفی دیزنی مشخص تر می شود. در ذهن داشته باشید که اورسولا، هشت پای جادوگر پری دریایی، روح آدم ها را زندانی می کند و کروئلا دویل 101 سگ خالدار، پوست توله سگ ها را می کند! ولی وقتی به شخصیت منفی کارتون دیزنی فکر می کنیم اولی کسی که به ذهن خطور می کند کیست؟ نامادری سیندرلا! و البته دو دختر بدقیافه و خبیثش آناستازیا و گریتزیلا.

راستی هیچ می دانستید در نسخه ی اصلی داستان سیندرلا، ناخواهری های سیندرلا برای این که کفش شیشه ای به پایشان برود بخشی از پایشان را قطع می کنند و سربازهای شاه با مشاهده ی رد خون متوجه این موضوع می شوند؟ در ضمن در مراسم عروسی کبوترها چشم های ناخواهری ها را در می آورند؟ برای مطالعه ی بیشتر در مورد خشونت نهفته در داستان های پریان و تحلیل های روانشناختی اش می توانید به کتاب افسون افسانه های برونو بتلهایم مراجعه کنید!

کروئلا دویل

(101 سگ خالدار)

قیمت لباس مرد عنکبوتی: صد و یک سگ خالدار از آن دسته کارتون های دیزنی است که احساسات نوستالژیک آدم را بیدار می کند. به خصوص بهه خاطر دوبله ی بی نظیرش و این حقیقت که به جای این که از زبان آدم ها روایت شود، از زبان سگ ها روایت می شود.

و اما شخصیت منفی این انیمیشن یکی از آن آدم های ثروتمند دماغوی از دماغ فیل افتاده است که با خباثتی بی بدیل قصد دارد صد و یک توله سگ را برای پوستشان سلاخی کند تا ازشان پالتوی پوست درست کند(یعنی به عبارت دیگر قصد دارد آن ها را به نام fashion قربانی کند).

شاید بشود گفت دلیل قرار گرفتن کروئلا در این لیست بیشتر جنونش است. جنونی اشرافی که آدم را یاد دیوانه بازی های اشراف زاده های کله خراب قرون 17 و 18 میلادی می اندازد. کروئلا انسانی از همه نظر شیطانی و بدجنس است. از اسمش گرفته تا آن موهای تابه تای سیاه و سفیدش، تا آن دماغ تیز و آن دستکش های قرمز جلفش! هیچ آدمی ممکن نیست حتا یک ذره با کروئلا دویل همدردی کند.

اورسولا هشت پای جادوگر

(پری کوچک دریا)

اورسولا جادوگر کف دریاست که با وعده و وعید و کاغذبازی و قرارداد بستن با پری های دریا سعی در قبضه کردن قدرت و تکیه زدن بر تخت پادشاه دریا یعنی شاه ترایتون را دارد. بخت و اقبال زمانی به او رو می کند که آریل دختر کوچک شاه ترایتون عاشق شاهزاده اریک خشکی نشین می شود.

پری کوچک دریا از آن کارتون هایی است که خیلی از ایرانی ها ندیده اند چون هرگز دوبله نشد. اما کسانی که اورسولا را به یاد دارند شاید متوجه شباهت او با نوعی از شیاطین شده باشند. شیاطین چهارراه(رفرنس به سریال سوپرنچرال). شیاطین چهارراه آرزوهای انسان را بر آورده می کنند اما در عوضش روح او را تصاحب می کنند. اورسولا هم همینطور است. او آرزوی آریل را برآورده می کند و در عوض صدایش را از او می گیرد و شرط می کند که اگر آریل نتواند در عرض سه روز دل معشوقش را به دست آورد، تا ابد برده ی جادوگر خواهد شد.

می دانید اورسولا از آن دسته آدم بدهای دیزنی است که جای استفاده از قدرت فیزیکی، از سیاست بازی و دسیسه کردن استفاده می کند و برخلاف بیشتر شخصیت های منفی نقشه اش هم خیلی خوب می گیرد. هر چند در آخر به نظر می رسد در برابر عشق حقیقی شکست می خورد اما فرو رفتن دکل کشتی در شکمش هم چندان بی تاثیر نبود.

جذابیت ها: صدای بی نظیر، شوخ طبعی جنون آمیز و البته مد روز بودن و هفت قلم آرایش کردنش!

نکته ی بسیار جذاب: شاید به نظر برسد بیشتر شخصیت منفی های دیزنی زن هستند. اما نسبت واقعی شخصیت های منفی مرد به زن به صورت دو به یک است. یعنی 23 شخصیت منفی مرد و تنها نه شخصیت منفی زن!

اسم های شرورانه | رو مخ ترین شخصیت های کارتونی

کاپیتان هوک

(پیتر پن)

نه فقط یکی از بهترین آدم بدهای دیزنی که یکی از بهترین آدم بدهای تاریخ! کاپیتان هوک و دستیارش آقای اسمی با گفت و گو های پینگ پونگی بی نظیرشان آدم بزرگ های سال 2015 را هم به خنده می اندازند. با این که کاپیتان هوک در فیلم های بسیاری به تصویر کشیده شده (از جمله فیلمی به نام در جست و جوی هرگزآباد با بازی رابین ویلیامز در نقش پیتر پن) ولی این کلاسیک دیزنی به درستی روح خبیث این دزد دریایی را با طنزی به یادماندی مخلوط کرده است.

کاپیتان هوک که دستش را در کشمکشی با یک تمساح از دست داده، حالا به جای دستش یک قلاب دزددریایی دارد. او به همراه افرادش سعی می کند با هر دوز و کلکی پیتر را به چنگ آورد. او به جای استفاده از شمشیرش، از تفرقه و نفاق برای گیر انداختن پسرهای گمشده و رئیسشان پیتر استفاده می کند. او به خصوص به طبیعت حسود زن ها آگاه است و از زنبارگی پیتر پن بهترین استفاده را می کند.

او یک جنتلمن شیک پوش و پیانو نوازی قهار است و با ذهنی متمرکز و کینه هایی شتری.

جعفر وزیر دربار

(علاالدین)

جعفر جادوگریست که خودش را توی دربار سلطان بالا کشیده است و به مقام صدراعظمی رسیده است. البته می توانید حدس بزنید چطور! با قلاشی و زیر آب زنی و از پشت خنجر زدن. او قصد دارد به هر ترتیب که شده چراغ جادو را به دست بیاورد و وقتی یک پاپتی مثل علاالدین برمی خورد در سوءاستفاده از او تردید نمی کند.

جعفر از آن آدم بدهاست که قدرتش را با خون دل به دست آورده و با زحمت زیادی به جایی که هست رسیده. برای همین قدرش را هم خیلی خوب می داند و با چنگ و دندان در حفظش می کوشد.

جعفر در لیست ما نمره ی بالایی دارد چون در انیمیشنی که رابین ویلیامز نقش غول چراغ جادویش را بازی می کند، شخصیتی به یاد ماندنیست و زیر سایه ی خوشمزگی های ویلیامز محو نمی شود.

سکار

(شیرشاه)

شکسپیری ترین شخصیت منفی انیمیشن های دیزنی عموی سیمبا، اسکار است. او پدر سیمبا را با نامردی به قتل می رساند و گله ی شیرهای مونثش را صاحب می شود.

می دانستید اسکار تنها شخصیت منفی دیزنی است که آهنگ پروپگاندای مشابه حزب نازی آلمان را دارد؟

صدای جرمی آیرونز به اسکار جلوه ای جادویی می بخشد. او با احوالاتی مالیخولیایی بر سرزمین قحطی زده ی برادرش حکمرانی می کند و با کلبی مسلکی قابل توجهی جهان داستان را به نابودی می کشد.

اسکار یک شخصیت بد کلاسیک است که نفرت و کینه و حسادت هیزم به آتش بدی هایش می ریزد. او قدرت را طلب می کند اما نهایتاً برخلاف کلادیوس در هملت، پادشاهی نالایق است(و یا داستان انیمیشن اینطور نشان می دهد) و از آنجایی که زور بازویی هم ندارد نهایتاً مقهور خشم سیمبا می شود

دکمه بازگشت به بالا