نماد سایت مجله آنلاین

آیا داروهای ریزش مو موثر هستند؟

نشانههای ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو

محلول ضد ریزش دکتر بیز: ریزش مو در اثر عوارض جانبی داروها، می‌تواند حالت خاصی از باشد. علائم ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو معمولاً سه ماه بعد از آغاز مصرف خود را نشان می‌دهند. فردی که موهایش در اثر مصرف داروهای خاص شروع به ریزش می‌کند، در بیشتر اوقات، ابتدا با پدیده نازک شدن موها مواجه می‌شود. هرچند آغاز ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو می‌تواند به شکل ریزش در ناحیه فرق سر هم خود را نشان دهد.

افزایش قابل‌توجه در ریزش موها، هنگام شانه زدن و دوش گرفتن، می‌تواند از دیگر علائم اولیه باشد. شاید هم بعد از بیدار شدن، تعداد زیادی تار مو روی بالشتان ببینید که در این صورت باید موضوع را جدی بگیرید.

داروهایی که میتوانند باعث ریزش مو شوند

تونیک رویش مجدد مو بیز: هر دارو ممکن است با ایجاد اختلال در یکی از مراحل چرخه حیات مو، باعث ریزش و آلوپسی شود. بعضی داروها فاز یا استراحت مو را تحت تأثیر قرار می‌دهند و بعضی دیگر در مرحله رشد یا دخالت می‌کنند. اگر با مراحل مختلف چرخه حیات مو آشنایی ندارید، مطالعه مطلب مربوط به را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو در فاز تلوژن

فروشگاه محصولات دکتر بیز: در شرایط عادی، هر فرد روزانه حداقل ۱۰۰ تار مو را در از دست می‌دهد. اما عواملی مثل تب، استرس، تغذیه نامناسب و عوارض جانبی بعضی داروها می‌توانند این تعداد را تا حد چشمگیری افزایش دهند. مهم‌ترین داروهایی که باعث ریزش مو در فاز تلوژن می‌شوند، عبارت‌اند از:

ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو در

داروهای شیمی‌درمانی، مهم‌ترین داروهایی هستند که در از چرخه حیات مو اختلال ایجاد می‌کنند. در این رابطه، بد نیست قدری هم با آشنا شوید. هرچند در موارد نادر، داروی کلشی سین (برای درمان ) و داروهای حاوی مواد زیر هم ممکن است باعث ریزش مو در فاز آناژن شوند:

درمان ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو

خوشبختانه ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارو، پدیده‌ای کاملاً قابل‌کنترل است. واضح است که بهترین راه درمان ریزش مو ناشی از دارو آن است که مصرف دارویی را که باعث ایجاد عارضه شده، متوقف کنید که این امر حتماً باید با نظر پزشک انجام شود. بعضی مواقع شاید امکان قطع یک داروی خاص وجود نداشته باشد و در این شرایط ، داروهای درمانیِ معادل و جایگزین را بررسی و بهترین آن‌ها را برای بیمار تجویز می‌کند. به‌این‌ترتیب، بدون آنکه اختلالی در سازوکار بدن ایجاد شود، ریزش مو کُند یا متوقف خواهد شد.

ضمناً گاهی ممکن است پس از حذف یا تغییر یک دارو، لازم باشد برای توقف ریزش مو تا شش ماه هم صبر کنید. بنابراین بی‌آنکه آشفته شوید، به پزشکتان اعتماد کرده و بدانید این پدیده‌ای کاملاً نرمال است.

اگر ریزش مو در اثر عوارض مصرف دارویی باشد که به‌طور موقت مصرف می‌کنید، آنگاه پس از قطع دارو، رشد موهایتان به‌طور خودبه‌خود به حالت طبیعی بازمی‌گردد. اما اگر مجبور باشید دارویی را برای مدت طولانی یا برای همیشه مصرف کنید، آنگاه برای کنترل ریزش مو یا درمان آن به مشاوره تخصصی   نیاز دارید. هرچند منطق ایجاب می‌کند که تشخیص ریزش مو و بررسی دلایل احتمالی آن را همیشه به یک پزشک متخصص بسپارید و هرگز روی گمانه‌زنی‌ها حسابی باز نکنید.

شما عزیزان می‌توانید سوالات خود را درزمینه ریزش مو و راه های درمان آن، در قسمت نظرات برای ما بنویسید. پزشکان ، به آن ها پاسخ خواهند داد.

·         ریزش مو در زنان
خروج از نسخه موبایل