اندولیفت جدیدترین متد جوانسازی روز دنیا
کلاژن، نقش مهمی در زیبایی صورت بازی میکند و در سفتی پوست و استحکام آن نقشی اساسی دارد. اندولیفت زیر چشم و دور چشم یکی از متدهای تحریک کلاژن در عمق پوست است که منجر به جوانسازی پوست خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با این روش و تاثیر آن در زیبایی با ما در کلینیک تخصصی پوست و مو دکتر مولایی فر همراه باشید.
اندولیفت چیست؟
اندولیفت متدی درمانی با کمک لیزر است که بدون برش، بدون بروز اسکار و بدون درد انجام میشود. پزشکان با استفاده از این متد پوست را به ساخت کلاژن به صورت عمیق وادار میکنند که درنتیجه ساختار آن تقویت میشود و شلی پوست هم کاهش مییابد. اندولیفت پیشرفتهترین تحقیقات تکنولوژیک و پزشکی است. این روش با تحریک کلاژن به صورت طبیعی پوست را وادار به جوانسازی میکند و به این ترتیب میتواند جایگزین مناسبی برای جراحی لیفت صورت در شرایط افتادگی متوسط آن باشد.
جراحی بهتر است یا اندولیفت؟
طول موجی که به کار می رود تاثیر ویژه ای روی سلول های چربی هم دارد. این به این معناست که اگر فردی دچار تجمع بافت چربی است و این باعث شل شدن و افتادگی پوست میشود. این شیوه درمانی با حذف سلولهای چربی باعث استحکام پوست و لیفت در آن ناحیه میشود. برعکس دیگر پرتوهای لیزر، به شکل سطحی و یا موضعی روی پوست استفاده نمی شود. این شیوه در واقع روشی غیرجراحی است و هیچگونه جای اسکاری به جا نمیگذارد و ترمیم و تقویت پوست، استحکام بیشتر و کاهش سستی پوست را بهمراه دارد. اگر این روش را توسط بهترین متخصصان انجام بدهید به یقین نتایج درخشانی را هم مشاهده خواهید کرد.
اندولیفت در کلینیک ما چطور انجام میشود؟
این متد از نوعی لیزر برای جوانسازی پوست صورت و بدن استفاده میکند که به کمک فیبر نازک اپتیکالی، به منبع لیزر دایود متصل شده است. اگر میخواهید با اندولیفت درمانهای دیگر را هم بطور همزمان انجام دهید برای مثال با هایفو این امر امکان پذیر است. لیزری که برای اندولیفت به کار می رود برخلاف لیزر موهای زائد صورت است و بطور عمقی در پوست شما نفوظ میکند.
نکات مربوط به انجام اندولیفت در کلینیک دکتر مولایی فر به شرح زیر است:
- فیبر به سادگی و بدون ایجاد برش میتواند بصورت مستقیم به ناحیه هایپودرم پوست وارد شود. کاری که این شیوه درمانی انجام می دهد فرو دهی درم، تحریک پوست برای ساختن عروق جدید پوستی و تولید کلاژن تازه است.
- میکروفیبر به لایه های عمیق پوست وارد می شود. با چربی سوزی بافت، به بهبود یافتن و لیفت در قسمتهای مختلف کمک میکند. چین و چروک و افتادگی را کمتر میکند و از سوی دیگر با تحریک کلاژنسازی پوست باعث سفتی و قوام بیشتر پوست میشود.
- همچنین با باز کردن عروق پوستی به شادابی پوست و ساخت و ساز بیشتر سلولها کمک میکند. در نتیجه بهمراه کانتورینگ صورت باعث طراوت و بهبودی پوست هم میشود.
- از نظر فیزیکی هر جسمی تنها طیف خاصی از طول موج را میتواند جذب کند. در این متد بافت پیوندی و چربی، با جذب طول موج گرما ایجاد میکنند و باعث ترمیم و فرم دهی بافت میشوند، ولی دیگر بافتها هیچ گونه آسیبی نمیبینند.
کاربرد اندولیفت
- سفت شدن سریع پوست
- اصلاح زاویههای صورت، گردن و بازوها
- از بین بردن چربیهای اضافه همچون چربیهای ناحیه زیر گردن یا همان اندولیفت غبغب
- جوانسازی و کلاژنسازی مجدد پوست که اثر آن چند ماه بعد بروز میکند
- بالا بردن عملکردهای متابولیک ماتریکس خارج سلولی
- تحریک و ایجاد حرارت در پوست برای تشکیل عروق
- از بین بردن چربیهای جمع شده موضعی
اندولیفت چشم
اندولیفت چشم درمانی لیزری است که به منظور سفت کردن پوست پلک زیر چشم ها، برای زیبایی بیشتر دور چشم ها و بدون نیاز به عمل جراحی بکار می رود. این نوع اندولیفت در مقایسه با جراحی پلک نتیجه بهتری با خود به همراه دارد و سیکل بهبودی آن نیز نسبت به جراحی سریع تر است.
لیزر اندولیفت زیر چشم چگونه کار می کند؟
لیزر اندولیفت یک فناوری لیزر برای شکل دادن به بخش های میانی و پایینی صورت است. بدون عمل جراحی و باقی ماندن جای زخمانجام می شود. این لیزر به شفافسازی و سفت شدن کیسههای زیر چشم کمک میکند. لیزر اندولیفت به بیهوشی نیاز ندارد. به این حالت که بابالا رفتن دمای زیر پوست در بخش مورد نظر چربی های ذخیره شده را ذوب می کند و باعث کلاژنسازی میشود.
اندولیفت برای درمانهای متعدد زیبایی استفاده میشود. ازجمله این درمانها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بازسازی لایههای عمقی و سطحی پوست
- تنظیم و بهبود فوری بافتهای پوست به شکل دائمی یا میان مدت
- بازسازی پوست
- جمع شدن بافتهای همبند پوست
- تحریک تولید کلاژن و درصورت لزوم کاهش چربی بیش از اندازه پوست
چه نواحی را میتوان با اندولیفت درمان کرد؟
گرمایی که ناشی از پرتو تابیده شده در این شیوه درمانی است، سلول های چربی را ذوب میکند. بعلاوه موجب انقباض سریع پوست در ناحیه تحت درمان خواهد شد. مناطقی از پوست که با اندولیفت قابل درمان هستند به شرح زیرند: ماهیچه سرین، ناحیه اطراف ناف، زانوها ناحیه داخلی ران و مچ پا.
بهبود شلی پوست پلک
این درمان حتی برای بهبود شلی پوست پلک پایین هم مناسب است و آن را اصلاح خواهد کرد.
تاثیر گرمای ناشی از لیزر و تابش آن به پوست
نکته جالب درباره لیزر اندولیفت این است که گرمای ناشی از لیزر و تابش آن به پوست، چربی را در ناحیه سوراخهای ورودی میکروسکوپی ناحیه تحت درمان ذوب میکند که این مسئله باعث جمع شدن فوری پوست خواهد شد.
درمان سایر نواحی
علاوهبر این، پزشکان با استفاده از اندولیفت قسمتها گلوتئوس، زانوها، قسمت داخلی ران و مچ پا را هم درمان میکنند.
اندولیفت خوبه؟
زمانی که با لیزر روی لایههای سطحی و زیرین پوست تخریبهایی انجام میگردد. موجب تشکیل فیبروز میشود، تا پوست بتواند خودش را ترمیم کند. این ترمیم هم با کلاژنهای تازه انجام میشود و موجب جوانسازی پوست میگردد. باعث همتراز شدن و یا کانتورینگ و سفت شدن پوست میشود.
- مدت زمان انجام عمل کوتاه و بصورت سرپایی انجام میشود.
- سیکل بهبودی آن نیز کوتاه مدت است و به بخیه و یا برش نیازی ندارد.
- با ژل موضعی انجام می شود و نیازی به بیهوشی ندارد.
- دیگر مزیت آن تغییراتی است که ایجاد میکند و در همان جلسه اول قابل دیدن است.
این خدمات روی بخشهایی از بدن و صورت انجام میگیرد که شامل :
صورت | بدن |
پلک پایین | شکم و ناحیه ناف |
بخش میانی صورت | بازوی داخلی |
بخش پایین صورت | ران داخلی |
فک پایین | زانو |
زیر چانه | باسن |
ناحیه گردن | مچ پا |
اندولیفت چقدر طول میکشد؟
مدت زمان پروسه اندولیفت به ناحیه تحت درمان و شدت درگیری بستگی دارد. به طور مثال اگر فقط یک ناحیه از صورت را تحت درمان قرار دهید، به حدود 5 دقیقه زمان نیاز است و برای کل صورت باید حدود نیم ساعت وقت صرف کرد. به این دلیل که برای اندولیفت به هیچگونه برش یا بیهوشی نیاز نیست و هیچ دردی ایجاد نمیکند، دوره نقاهت خاصی ندارد و شما میتوانید پس از جلسه اندولیفت به زندگی عادی خود برگردید و کارتان را از سر بگیرید. اثرگذاری اندولیفت مانند هر خدمت پزشکی دیگر، به بدن شما و وضعیتتان بستگی دارد.
روش اندولیفت چطور است؟
در درمان اندولیفت از لیزر 1470 نانومتری استفاده میشود. پزشک ابتدای کار پوست شما را ضدعفونی میکند و نوعی فیبرمیکرو نوری بسیار نازک وارد پوستتان خواهد کرد. این فیبر به هیپودرم سطحی پوست میرسد و سپس انرژی لیزر از طریق یک فیبر نوری نازک دیگر به این ناحیه هدایت میشود.
قدرت لیزر آب و چربی ناحیه را تحت تاثیر قرار میدهد. چربی آن ناحیه ذوب خواهد شد و همزمان کلاژن هم به تولید تحریک میشود. اثر آنی این روش، جمع شدن فوری پوست و کاهش شلی آن است. معمولا این درمان درد به وجود نخواهد آورد؛ اما پزشک همچنان برای آنکه اذیت نشوید، از بیحسی موضعی در ناحیه درمان استفاده میکند. پس از اتمام درمان، دستورالعملهای مراقبت بعد از کار به شما ارائه میشود و پزشک برای بررسی اولیه نتایج به شما وقت ملاقات خواهد داد و شما میتوانید بعد از انتهای کار به خانه بروید.
مزایای اندولیفت چیست؟
از جمله مزیت های این روش زیبایی درمانی که با کاهش عوارض مرتبط است. موارد زیر هستند:
- دوره بهبودی خیلی کوتاه
- جا نگذاشتن جای زخم و اسکار
- عدم وجود کنترا اندیکاسیون
- فعال کردن ساخت مجدد کلاژنها
- اصلاح زاویه صورت، گردن و بازوها
- افزایش حرارت و ذوب چربیها و تحریک ساخت عروق
- انجام اندولیفت با بی حسی موضعی یا بدون بی حسی
- توانایی ترکیب با هندپیس (Light Scan)
- هزینه پایین اندولیفت در مقایسه با جراحی
- توانایی استفاده این روش در کنار دیگر متدهای زیبایی
نتایج درمان با این روش سریعا قابل مشاهده است.این تاثیرات برای طولانی مدت باقی می ماند. ولی بهترین زمان برای مشاهده نتایج درمان با اندولیفت 6 ماه پس از انجام عمل است. در نتیجه امکان دیدن نتایج در همان جلسه اول و از سوی دیگر طولانی مدت بودن ماندگاری آن از جمله خصوصیات اصلی این شیوه است. البته با رعایت مراقبت های پس از اندولیفت بر کیفیت آن اضافه می شود.
چند روز پس از اندولیفت نتیجه را خواهیم دید؟
نتایج اندولیفت پس از اتمام درمان قابل مشاهده هستند و به مرور هم بهتر خواهند شد. پس از تولید کلاژن در پوست شاهد جوان شدن آن خواهید بود و بعد از شش ماه، این نتایج به اوج خود میرسند. معمولا این نتایج در اکثر افراد بعد از شش ماه کاملا قابل مشاهده خواهند بود و پزشک درصورت صلاحدید و در مواقع لزوم، یک بار دیگر این فرآیند را تکرار خواهد کرد.
آیا این روش نیاز به تکرار و شارژ دارد؟
معمولا اندولیفت فقط به یک بار تجدید نیاز دارد و این تجدید هم صرفا برای تکمیل نتایج انجام میشود. فاصله بین انجام اندولیفت و شارژ آن 12 ماه است. مشاهده نتایج اندولیفت و نیاز یا عدم نیاز افراد به تکرار این پروسه به عواملی مانند سن، وضعیت سلامتی، جنسیت، میزان درگیری پوست و… بستگی دارد. در نهایت پزشک باید درباره تکرار یا عدم تکرار این پروسه تصمیمگیری کند.