ایا میشود سنگ انتیک را رنگ کرد

همانطور که گفته‌شد سنگ‌های آنتیک از سنگهای طبیعی تولید شده و دارای تنوع بالای رنگی هستند و نیاز ضروری  به رنگ کردن آن‌ها نیست اما در برخی اوقات به خاطر جلوه‌ی بی‌نظیری که پیدا می‌کنند موارد استفاده و طرفداران  بیشتری پیدا می‌کنند اما باید بدانید که امکان تغییر رنگ در استفاده‌ی آن در برخی نقاط مثل شومینه‌ها وجود دارد که باعث از بین رفتن جلوه‌ و زیبایی این سنگ طبیعی می‌شود و ظاهری نامناسب به ساختمان شما می‌بخشد.

 

رنگ کردن سنگ آنتیک؟

سنگ‌های آنتیک در ابعادی معین به شکل مربع و یا مستطیل بر سطح توری چسبانده می‌شوند و نحوه‌ی استفاده‌ی آن بصورت پازلی است این سنگ‌ها که از ابعاد حداقلی 30 سانتی‌متری برخوردار است با چسب و ملات به دیوارهای ساختمان چسبیده و محکم می‌شوند. سنگ سفید یکی از پرکاربردترین سنگ ساختمانی و انتخابی هوشمندانه برای سازه‌های سرتاسر کشورمان محسوب می‌شود اما از آن بصورت جداگانه برای نمای ساختمان استفاده نمی‌شود و معمولا آن را به عنوان مکمل در نما برای قاب دور درب و پنجره‌ها، قاب دور آسانسور و همچنین در سایر قسمت‌های سازه بکار می‌برند این سنگ‌ها در ابعاد مختلفی فراوری می‌شوند که مدل‌های گوناگونی نیز دارند مثل پروفیلی، میله‌ای، نیم‌گرد و غیره دسته‌بندی می‎‌شوند رنگ کردن این سنگ‌ها بعد از چسباندن آن‌ها بر سطح توری‌ها صورت میگیرد.

ساختمان

آیا رنگ مخصوص سنگ آنتیک وجود دارد؟

باید بدانید که هر رنگی مناسب برای این کار نبوده و از رنگ‌های مخصوصی در این صنعت استفاده می‌شود که ویژگی‌های بخصوصی دارند مثل دوام بالا و ماندگاری خوب و همچنین رنگی ضد‌آب هستند و نیز مناسب برای قسمت‌های خارجی و داخلی ساختمان می‌باشد.

 

تغییر رنگ سنگ آنتیک چیست؟

رنگ سنگ نیز همچون سایر رنگ‌ها در برابر شعله آسیب‌پذیر بوده و نمی‌توان آن‌را برای شومینه و باربیکیو استفاده کرد و این درحالی است که سنگ‌آنتیک ساده (بدون رنگ) انتخابی هوشمندانه قسمت‌های داخلی و خارجی ساختمان بخصوص برای شومینه و باربیکیو محسوب می‌شود. یکی دیگر از المان هایی که در و تاثیر گذار است رنگ سنگ انتیک میباشد. نگداری از این سنگ نیز کار دشواری نبوده و برای قسمت داخلی می‌توان با یک دستمال کشی ساده زیبایی و دوام آن را حفظ کرد و در قسمت دیوارهای خارجی و نمای ساختمان کافیست که بصورت دوره‌ای شسته شود.

 

انواع سنگ آنتیک

سنگ آنتیک سنگ آنتیک با توجه به مدل و شکل ظاهری به سه دسته اصلی سنگ قیچی یا گیوتین، سنگ پازلی و سنگ پروفیل تقسیم می‌شود.

سنگ قیچی یا گیوتین

سنگ‌ قیچی (گیوتین) با روی هم چیدن قطعات شکسته سنگ و چسباندن آنها با ملات رزینی ساخته می‌شود. قطعات این سنگ با گیوتین خرد می‌شوند و به همین دلیل به آن سنگ گیوتین می‌گویند. بعضی از انواع سنگ قیچی به شکل مستطیل و با ابعاد تقریبا 1.5 تا 5 سانتی‌متر و بدون پرداخت سطحی تولید شده و بعضی دیگر نیز به شکل مربع و مستطیلی، به طول 10 تا 30 سانتی‌متر و عرض 5 سانتی‌متر تولید می‌شوند. سنگ‌ قیچی از مهم‌ترین و پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که در کنار کاغذ دیواری و رنگ، نمای زیبایی را به خانه‌ها می‌بخشند. گیوتین با توجه به سنگ‌های مورد استفاده و اندازه آنها متغیر است.

 سنگ آنتیک پازلی

سنگ آنتیک پازلی یکی دیگر از انواع سنگ آنتیک است. به خاطر قطعات منظم این سنگ که مانند پازل‌های کنار هم چیده شده است، سنگ پازلی نامیده می‌شود. سنگ پازلی برش‌هایی منظم دارد و در شکل‌ها و طرح‌های مختلف تولید می‌شود. قیمت سنگ آنتیک پازلی بسته به مواد و اندازه‌های مختلف سنگ‌های سازنده آن متفاوت است.

سنگ پروفیل یا سنگ سه بعدی

سنگ آنتیک پروفیل، سطحی یکدست و بدون زبری دارد و لبه‌های آن به‌صورت خمیده هستند. از ابزارهای نیم‌گرد یا تمام گرد برای شکل‌دهی به سنگ پروفیل استفاده می‌شود. معمولا این نوع سنگ سطحی صیقلی داشته و در هر قالب آن از قطعات کوچک سنگ استفاده می‌شود. انواع سنگ پروفیل آنتیک با توجه به مواد و سایزهای مختلف آن قیمت متفاوتی دارند.

 

موارد استفاده سنگ آنتیک

سنگ آنتیک به طور کلی از سنگ آنتیک برای تزیین نمای داخلی و خارجی ساختمان‌ها استفاده می‌شود. سنگ آنتیک دکوراسیون داخلی با ابعاد مختلف و مدل‌های متنوعی در بازار موجود است.

سنگ آنتیک کاربردهای متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم: سنگ آنتیک نمای ورودی ساختمان سنگ آنتیک آشپزخانه سنگ آنتیک آجری برای دیوار اتاق پذیرایی سنگ آنتیک بین کابینتی سنگ آنتیک پشت تلویزیونی سنگ آنتیک مناسب دیوار دور شومینه سنگ آنتیک دیوار دفتر کار در مجموع سنگ‌ آنتیک بیشترین کاربردها را در پوشش کف و دیوار پله‌ها و اتاق خواب، اتاق نشیمن و سالن پذیرایی، لابی، پارکینگ، سرویس بهداشتی و حمام، ویترین مغازه‌ها و اماکن تجاری، نقاشی‌های سنگی و دکوراسیون ویلاها و هتل‌های مجلل دارد. همچنین، از این نوع سنگ در فضاهای بهداشتی مانند بیمارستان‌ها، سالن‌های غذاخوری، سالن‌های مطالعه و درمانگاه‌ها استفاده می‌شود.

بیشتر سنگ‌های آنتیک مطابق فناوری نانو ساخته شده و پرداخت می‌شوند؛ بنابراین نماهای ساخته شده با این سنگ‌ها باکتری و جلبک جذب نمی‌کنند و می‌توان بدون مشکل از آنها استفاده کرد.

 

جنس سنگ آنتیک

سنگ آنتیک طبیعی از قطعات شکسته و خرده‌سنگ‌های تراورتن و مرمر که ضایعات و محصولات دورریختنی کارخانه‌های سنگ‌بری هستند، تشکیل شده و طرح‌های مختلف این سنگ با ترکیب و چسباندن ملات‌های رزینی تولید شده و روانه بازار می‌شود. سنگ آنتیک مصنوعی از سمنت پلاست ساخته می‌شود.

 

مزایای سنگ آنتیک

سنگ آنتیک دارای مزایای متعددی است که در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود. مقاومت بالایی نسبت به تغییرات محیطی، یخبندان، فشار، فرسایش و آتش دارد. سبک‌وزن‌تر از سنگ‌های طبیعی است. حمل‌و‌نقل و نصب آن آسان است. قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه‌ای دارد. به خاطر ساختار متخلخل، راحت‌تر به ملات می‌چسبد. عایق مناسبی برای صوت، حرارت و آتش است.

تمیز کردن آن آسان است. قابلیت تحمل گرما و سرمای شدید را دارد. عایق مناسبی برای سطوح بوده و مخصوصا کاربرد آن برای دیوارهای مرطوب مناسب است. طول عمر بالایی دارد. در رنگ‌های متنوع و طرح‌ها و شکل‌های مختلف در بازار موجود است. نسوز است و به خاطر همین ویژگی برای دکوراسیون شومینه مورد استفاده قرار می‌گیرد. نسبت به سایش مقاوم است. می‌توان از آن در قسمت‌های مختلف ساختمان استفاده کرد.

 

دکمه بازگشت به بالا