بررسی تأثیر مصرف قهوه موکا بر بهبود عملکرد قلبی و عروقی

قهوه موکا گانودرما

ترکیبات اصلی  قهوه فوری موکا حاوی پودر گانودرما لوسیدوم ،قهوه ،کاکائو فرآوری شده ، شکر و خامه غیر لبنی می باشد. قهوه موکا با قارچ گانودرما طعمی ازنسکافه و کاپوچینو را دارا می باشد .در واقع قهوه موکا که به آن موکاچینو هم می گویند نوع شکلاتی قهوه اسپرسو می باشد که پایه تهیه آن قهوه اسپرسو و شیر داغ است و به آن پودر کاکائو هم اضافه شده  است. کافه موکا دارای آنتی اکسیدان است که برای جلوگیری از کاهش عملکرد حافظه و همچنین رفع مشکلات پوستی موثر هستند.

کافه موکا گانودرما علاوه بر خواص گانودرما ، خواص کاکائو را نیز دارا می باشد که این ترکیب باعث افزایش سطح هوشیاری و تمرکز می شود، به همین دلیل مصرف این محصول برای فعالیتهایی که فکری بوده و نیاز به تمرکز و دقت بالایی دارند مانند حسابداری، یوگا و … بسیار مناسب می باشد..

بر اثر در کنار هم قرار گرفتن گانودرما، کاکائو و کافئین ، خواصی بوجود می آید که در بهبود سلامت پوست تاثیر مثبتی دارد .

ازجمله خواص کاکائو می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • تنظیم فشار خون
  • کاهش خطر حمله سکته مغزی و قلبی
  • بهبود جریان خون و عملکرد مغز
  • خاصیت ضد سرطانی
  • سلامت کبد

قیمت محصولات دکتر بیز: کافه موکا گانودرما یک تنظیم کننده طبیعی می باشد و دیابت ، فشار خون و کلسترول را تنظیم می نماید.به علت داشتن کورتون ترمیم کننده پوست ، مو و اعضای بدن می باشد.

تاثیراتی که با مصرف  قهوه موکا گانودرما می توانیم انتظار داشته باشیم به شرح زیر است :

  • تقویت حافظه
  • بالا بردن هوشیاری ذهنی
  • کاهش خطرات بیماری قلبی
  • تنظیم فشارخون
  • کنترل و درمان دیابت نوع 1 و 2
  • افزایش قدرت تمرکز
  • درمان مشکلات کبدی
  • درمان روماتیسم
  • کنترل و درمان بیماری های خود ایمنی مثل ام اس ، ایدز و هپاتیت
  • درمان دیسک کمر و گردن
  • درمان درد سیاتیک
  • درمان درد های مفصلی
  • درمان انواع عفونت
  • آرامش بخش
  • درمان سردرد
  • رفع مشکلات پوستی(جای جوش و کک و مک و…)

گانودرما با کافه موکا مولتی ویتامین طبیعی همراه با لذت نوشیدن قهوه می باشد.

روش مصرف :یک بسته را با مقداری آب جوش مخلوط نموده و میل نمایید.همچنین می توانید پس از سرد شدن مقداری یخ به آن اضافه کرده و به صورت خنک میل کنید.(مقدار مصرف در افراد مختلف بسته به شرایط بدنی ممکن است کمتر از یک بسته در روز باشد.)

    موارد منع مصرف قهوه موکا گانودرما :

  • افراد دارای اختلالات قلبی و عروقی
  • زنان باردار و شیرده
  • افراد با پیوند اعضا

گانودرما

قهوه لاته دكتر بیز ، نوعی قارچ از گونه قارچ های چتری ، غیر سمی ، دارای ساقه ای بلند و نازک و به رنگ قرمز می باشد.گانودرما از بافتی چوبی ، براق و صیقلی برخوردار است که بر روی چوب یا تنه درختان رشد می کند.

این قارچ در  ظاهر با قارچ های دکمه ای متفاوت می باشد. قسمت هاگدان گانودرما به رنگ قهوه ای قرمز با لبه هایی کمرنگ و شبیه  به کلیه انسان است.

محل رویش این گیاه در مناطق گرم و مرطوب آسیایی می باشد و در حدود چهار هزار سال پیش برای اولین بار در کشور چین کشف شد . به دلیل خواص دارویی و اثرات درمانی آن در طب سنتی چین با نام ریشی (reishi ) یا جان افزا ،از جایگاه ویژه ای برخوردار گشت .آنها معتقدند که این قارچ نمادی از زندگی شاد، سالم و جاودانه می باشد.

قارچ گانودرما دارای 80 نوع مختلف می باشد ،که قارچ گانودرما لوسیدوم یکی از با ارزش ترین آنها است.کلاهک این قارچ به رنگ قرمز مایل به قهوه ای و زرد روشن می باشد0قارچ گانودرما در طبیعت کمیاب بوده است و تولید آن توسط متخصصان جهت استفاده تجاری صورت می گیرد . مواد تشکیل دهنده  قارچ گانودرما :

قارچ گانودرما لوسیدوم دارای چهار نوع ترکیب اصلی زیستی فعال با ویژگی های موثر و منحصر به فرد می باشد :

1-ژرمانیوم ارگانیک

2- پلی ساکارید

3- تری ترپنوئید

4-سوپر اکسید دیسماتوز

5-استرول ها

ژرمانیوم ارگانیک

ژرمانیوم ارگانیک به عنوان یک عنصر نیمه هادی ، در پوسته زمین ، مواد معدنی خاص ، مواد آلی مانند گیاهان و بدن انسان یافت می شود.این ماده بیولوژیکی ، خواص قابل توجهی را برای بدن دارا می باشد  از جمله  خواص ژرمانیوم توان به تقویت  سیستم ایمنی بدن ،افزایش گردش خون،افزایش  سطح اکسیژن،افزایش متابولیسم ،تنظیم یونهای مثبت و منفی درون بدن،کاهنده  سموم مضر بدن،کاهنده درد های مفصلی و عضلانی،کاهش استرس و خستگی،کاهش احتباس آب ،کند کننده روند پیری،افزایش دهنده گرمای بدن،مقابله با یون های مثبت مضر تولید شده توسط وسایل الکتریکی و الکترونیکی (به عنوان مثال تلفن های همراه، رایانه ها، تلویزیون ها) و ضایعات صنعتی اشاره کرد.

پلی ساکارید

پلی ساکارید یا چند قندی ها ،از تعداد زیادی گلوکز ساخته شده اند در واقع از ترکیبی از  تعداد زیادی مونو ساکارید می باشد که  واحد سازنده همه ی آن ها گلوکز میباشد.

از جمله خواص پلی ساکارید برای بدن  می توان به بهبود سیستم ایمنی بدن ، ضد تومور ،آنتی باکتریالی، آنتی اکسیدانی،محافظت کننده در برابر اشعه، بهبود عملکرد رورده، کبد و کلیه،کاهنده سطح کلسترول مضر و تری گلیسیرید، افزایش قدرت فیزیکی، ضد پیری، ضد دیابتی، بهبود هضم، ضد آلرژی،تنظیم کننده غدد درون ریز اشاره کرد.

تری ترپنوئید

تری ترپن ها دارای مزه نسبتا تلخی می باشد، که در بسیاری از گیاهان یافت می شوند ،دارای ماهیت حفاظتی هستندو نوعی اسید گانودریک محسوب می شوند.

باشد  از جمله  خواصتری ترپنوئید ها می توان به افزایش سیستم ایمنی،کاهنده درد،آنتی اکسیدان،ضد باکتری،ضد سرطان، ضد التهاب،کاهنده فشارخون، تقویت دستگاه گوارش وبهبود آسماشاره کرد.

سوپر اکسید دیسماتوز

سوپراکسید دیسموتاز  (SOD)آنزیمی می باشد که سلول‌ها را بازسازی می‌کند و باعث تخریب سوپراکسید، شایع‌ترین رادیکال آزاد  در بدن می‌شود.

از جمله  خواص،سوپراکسید دیسموتاز می توان به خاصیت ضد پیری، ضد رادیکال‌های آزاد، سرعت بخشیدن به جوانی، کند کردن دوره و روند پیری اشاره کرد.

استرول

استرول ها  زیرگروهی از مولکول‌های ارگانیک می باشند،که به‌طور طبیعی در گیاهان،حیوانات و قارچ‌ها وجود دارند. استرول ها ،عنصری حیاتی وکاربردی هستند ، و به عنوان یک پیش ماده ضروری برای ویتامین‌های محلول‌ در چربی و هورمون‌های استروئیدی به کار برده می‌شوند.

استرول گیاهی فیتواسترول نامیده می شود و خاصیت اصلی آن کاهش کلسترول می باشد.

همچنین وجود پتاسیم ، منیزیم، کلسیم ،سدیم ،منگنز ،آهن و روی ، باعث شده است این گیاه خوراکی دارای خواص کنترل فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی، افزایش شادابی و تحرک در فرد، ضد افسردگی، انرژی‌زا و کاهش تاثیر بی‌خوابی روی بدن، افزایش انعقاد خون، مفید برای دندان ها و استخوان‌ها ، تنظیم آب بدن، کمک به هدایت امواج عصبی، مؤثر در منقبض نمودن عضلات و تنظیم PH، رشد مو، کاهش وزن، جلوگیری از التهاب پوستی، تغییر رنگ پوست و تهوع و استفراغ، اکسیژن‌رسانی به بدن،تولید هورمون‌های رشدنیز باشد

دکمه بازگشت به بالا