سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی منزل

عناوین اصلی مقاله:

مقدمه

برای کسانی که به دنبال ایده های نوآورانه و جذاب هستند، سبک تلفیقی دکوراسیون بهترین انتخاب است. سبک تلفیقی از ادغام و در هم آمیزی سبک های مختلف خلق می شود و به نوعی خود بنیان گذار سبکی جدید در دکوراسیون داخلی محسوب می شود. آزادی عمل در این سبک بیشتر از سایر سبک های طراحی است و از عناصر گوناگون هر سبک چیزی در خود دارد. سبک تلفیقی امضای شما را پای خود خواهد داشت و شخصیتی خاص را به نمایش می گذارد.

 

تلفیق سبک های دکوراسیون در یک چهارچوب جدید

در فضایی که به صورت تلفیقی آراسته شده باشد دیگر لازم نیست که همه آیتم ها را از یک سبک ثابت استفاده کنید. در خانه ای که به سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی طراحی شده است، المان ها و عناصری از سبک های کلاسیک، مدرن، روستیک و ساحلی و غیره ممکن است ترکیب شوند. در این خانه هر گوشه و رنگی اثری از یک سبک دکوراسیون را نشان می دهد. با این حال هنوز هم حدی از هماهنگی و کلیتی از اجزای پراکنده باید شکل بگیرد. اینکه سبک شما تلفیقی است، به معنی شلختگی و درهم ریختگی دکوراسیون منزل شما نیست. باید با دقت و آشنایی نسبت به سبک های مختلف که در زمینه طراحی داخلی منزل وجود دارد اقدام به تلفیق دکوراسیون خود کنید تا عناصری که قابلیت در هم آمیزی دارند مورد استفاده قرار گیرند. با وجود این مسئله دیگری نیز در این رابطه مطرح است، و آن این است که برخی از تلفیق های سبکی فقط زمانی که به چشم می آیند اثر بخشی خود را نشان می دهند.

سبک تلفیقی درباره ادغام بهترین های هر سبک است

در طراحی تلفیقی نباید هر چیزی را بدون هدف و تصادفی از یک سبک برداشت و در سبکی دیگر گنجاند. برای اینکه تلفیق شما موفق باشد باید سبک ها و المان هایی از یک سبک خاص را انتخاب کنید که با طراحی منزل شما هم خوانی داشته باشد. این ادغام سبکی اگر به درستی انجام شود، مخاطب بی آنکه متوجه باشد از سبکی به سبک دیگر هدایت می شود. انتقال آرام و حساب شده آن چیزی است که باید پیش از همه در سبک تلفیقی به آن توجه داشته باشید. سبک تلیق شده نباید در ذوق بزند و نامربوط جلوه کند، وگرنه مخاطب را پس می زند. برای انتقال بی نقص سبکی، به سبک پایه طراحی تان توجه کنید. برای مثال سبک های سنتی و معاصر کاملا با هم در تضاد هستند، باید مشخص کنید کدام یک انتخاب پایه شما برای طراحی یک فضاست. آنگاه بر اساس آن می توانید المان های سبک های دیگر را که با هم در تضادند با دقت و وسواس به سبک داخلی خود اضافه کنید. نکته ای نیز درباره انتخاب رنگ در سبک تلفیقی مهم است. سعی کنید رنگ های بخش های مختلف را با رنگ مایه های یکسان ولی با سایه های تیره تر یا روشن تر استفاده کنید. همچنین، چندین نقطه مرکزی چشم گیر نیز در رنگ های دیگر به کار بگیرید، تا فضا بی روح و تکراری نشود. معماری ایران از گذشته برپایه های مردم واری، پرهیز از بیهودگی، نیارش، خود بسندگی و درو نگرایی همراه بوده است. ورود معماری مدرن در ایران در زمان قاجار اتفاق افتاد و ابتدا در میان دربار و اشرافیان و سپس سایر اقشار مردم با سطح زندگی متوسط رواج یافت و در واقع تلفیقی از معماری مدرن اروپایی با معماری سنتی ایرانی ایجاد شد. ورود مصالح جدید مثل شیشه، فولاد، و روش های نو در اجرای سازه ها کم کم جایگزین روش های سنتی و قدیمی شدند. مخصوصا ورود بتن که تحولی بزرگ در مقاومت و زیبا شناسی داشت. به طور کلی در کنار هم قرار گرفتن دو شی متضاد یعنی مدرن و سنتی در هنر امروز کاملا جایز است، اما به شرط این که آن دو شی ارتباط مناسبی با هم برقرار کنند و باهم هارمونی ایجاد کنند. در واقع طراح باید به تمامی فرم های تصویری و انرژی ای که بین آن دو رد و بدل می شود اگاهی داشته باشد. مهم این است که همیشه به دنبال بهترین انتخاب و مناسب ترین ترکیب باشیم زیرا همه ی آنچه که خارج از خانه به نظر می رسد، مناسب خانه ما نیست.

برگرفته از : atrixconcept

طراحی به سبک تلفیقی

گاهی وقتها در بخش دکوراسیون داخلی مدرن و سنتی با چالش هایی روبرو می شویم که اتخاذ راه حل منطقی و مناسب برای آنها، نیز خودش نوعی چالش است بسیاری از این چالش ها مربوط به فرآیند استفاده از مصالح مناسب است. سبک تلفیقی بهترین سبک در دکوراسیون خانه های ایرانی است که می خواهند نقش و نگار ایرانی را با ظاهری مدرن ترکیب کرده و در کنار هم داشته باشند. از طرف دیگر هر چند که سبک مدرن وسوسه کننده است، اما بسیاری از ما از زمان کودکی در خانه هایی بزرگ شده ایم که دارای دکوراسیون سنتی و نقش و نگارهای ایرانی و خاطره انگیز است. شاید دل کندن از این نقش و نگارها و مراجعه سریع به دکوراسیون مدرن چندان آسان نباشد. ضمن این که دکوراسیون سنتی نیز زیبایی های خاص خودش را دارد که نشان دهنده فرهنگ هر منطقه است و اگر به درستی پیاده شود بسیار چشم نواز خواهد بود.

هر آنچه باید قبل از اجرای دکوراسیون تلفیقی در خانه بدانید

در سبک تلفیقی اگر دوست دارید جلوه ای هماهنگ و ملایم داشته باشید، باید اجزای دکوراسیون خانه شما به هم شباهت داشته باشد. مثلا مبلمان چوبی سنتی را با میز چوبی مدرن ست کنید به این ترتیب هم دو سبک سنتی و مدرن را تلفیق کرده اید، هم اینکه جلوه ای هماهنگ به وجود آورده اید. اما اگر خواهان یک جلوه متضاد هستید و می خواهید محیطی هیجان انگیز در خانه تان حکم فرما باشد می توانید بافت ها و رنگ ها را با هم ست کنید تا جلوه تضاد در دکوراسیون شما بارزتر شود.

 

انتخاب رنگ ها در دکوراسیون تلفیقی

می توان از رنگ های متضاد استفاده کرد یا رنگ هایی را به کار برد که با یک دیگر هماهنگی داشته باشند. برای مثال سه رنگ مشکی، بنفش و قرمز در عین تضادی که با هم دارند کنار هم بسیار زیبا جلوه خواهند کرد، در حالی که سه رنگ قهوه ای سوخته، نارنجی و دارچینی سه رنگ هماهنگ با یکدیگرند و به خوبی همدیگر را کامل می کنند. اگر طرفدار کنتراست یا تضاد در دکوراسیون تلفیقی خانه هستید، باید انتخابی مانند اول داشته باشید. اگر هم تمایل به ایجاد هارمونی در دکوراسیون خود را دارید انتخابی مانند حالت دوم برای شما مناسب تر است. رنگ هر یک از قطعات و عناصر دکوراسیون خواه عنصر مدرن باشد یا سنتی، باید جزء یکی از این سه رنگ باشد. برای انتخاب رنگ در سبک تلفیقی باید سه رنگ هماهنگ یا متضاد را انتخاب کنید و سپس اجزاء خانه خود را مطابق به ان سه رنگ همانگ یا متضاد انتخاب شده تهیه کنید. تزئینات کوسن های سنتی، قاب های سنتی تزئینی، گلدان های گلی، پارچه های سنتی، لوازم چوبی، لوسترهای لوکس و هر چیز دیگری که شما علاقه مند هستید در دنیای مدرن امروز از آن بهره بگیرید، قطعات اصلی و فرعی در یک چیدمان تلفیقی هستند. قطعات اصلی حتما باید از سبک غالب انتخاب شود و قطعات فرعی از سبک مغلوب. مثلا اگر تعیین کرده اید که سبک غالب مدرن باشد باید قطعات اصلی مانند تخت خواب از نوع مدرن انتخاب شود، اما قطعات فرعی مانند اباژور باید سبک مغلوب باشد.

پرده

لزومی ندارد هر سه تکه پارچه پرده اتاق پذیرایی شما از پارچه های کلاسیک و گلدار باشد، می توانید با ترکیب پارچه های گلدار و پارچه های ساده و مات مدرن ترکیب بسیار زیبایی به وجود بیاورید. کفپوش، در مورد کفپوش ها نظرات متفاوتی وجود دارد. بسیاری از افراد با وجود مدرن کردن تمام وسایل خانه ترجیح می دهند که از فرش اصیل ایرانی برای کف پوش خانه خود استفاده کنند. به تازگی با آمدن فرش های مدرن امروزی با طراحی های ساده و تک رنگ در اندازه های نسبتا کوچک تر از فرش های معمولی، با شکل های هندسی مختلف، بسیاری از افراد این فرش ها را انتخاب می کنند. گاهی می بینیم که قرار دادن فرش ایرانی در کنار دکوراسیون مدرن جلوه خوبی پیدا می کند، چون فرش ایرانی نقش و نگار بسیار دارد و رنگ های متنوع و شادی که در کنار رنگهای مدرن می تواند روح و تازگی به فضا ببخشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید به مقاله مراجعه کنید.

مبلمان در سبک تلفیقی

اگر تمایل به خلق جلوه ای هماهنگ و آرام دارید، مبلمانی را انتخاب کنید که از نظر ظاهری شباهت زیادی به هم داشته باشند، یا اینکه تفاوتشان تنها چند درجه باشد. برای مثال اگر تمایل به ایجاد هارمونی در دکوراسیون تلفیقی خود را دارید از ست مبلمان چوبی با سبک مدرن استفاده کنید و میزهای چوبی را سنتی انتخاب کنید. در این صورت هم مبلمان مدرن و سنتی را با هم تلفیق کرده اید هم چوبی بودن عناصر با هم هماهنگی خواهند داشت.

دو روش برای نورپردازی در سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی

حباب ها عموما در فضاهایی مثل اتاق خواب، آشپزخانه و گاهی اوقات در نشمین به کار می روند. حباب ها نسبت به لوستر و تجهیزات نورپردازی مشابه از ظاهر ساده تری برخوردارند. تنوع حباب ها به قدری زیاد است که می توان آن ها را در هر اندازه، رنگ و فرمی تهیه کرد. اگر می خواهید فضای روشن و پر نوری داشته باشید، باید در انتخاب جنس و فرم حباب ها دقت کنید.

 

نور پردازی کنفی

اگر قالب فرعی را سنتی در نظر گرفته اید، ترکیب طناب کنفی و چوب و لامپ در سبک تلفیقی برای نورپردازی شما مناسب و متفاوت خواهد بود. دکوراسیون اتاق مطالعه خانه های مدرن ایرانی چگونه است؟ به شما پیشنهاد می کنیم از یک صندلی مدرن به همراه کوسن های رنگی سنتی استفاده کنید. برای اینکه این چیدمان شما را به سمت دکوراسیون سنتی ببرد، استفاده از یک فرش قرمز می تواند کمک بسیاری به شما کند.

اتاق خواب

شما برای شروع این چیدمان نیاز به یک تخت ساده دارید. تصور کنید یک بوم نقاشی درست روبه روی شما قرار گرفته است. با استفاده از بالشت های رنگی سنتی به و پتوهای نقش و نگار شده سنتی به راحتی می توانید با تلفیق صنعت و مد در کنار دکوراسیون ایرانی یک چیدمان متفاوت ایجاد کنید. برای اینکه جلوه بیشتری به محیط دهید، استفاده از یک فرش لاکی سنتی ایرانی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. اگر فضا دارای طاقچه های قدیمی بود هم می توانید از آنها به عنوان یک کتابخانه یا یک دیوار کوب نوستالژی استفاده کنید.

نتیجه گیری

سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی برای کسانی است که می خواهند در کنار بهره گیری از نقشما هم از سبک های دکوراسیونی معمولی خسته شده اید؟ دلتان می خواهد بر علیه سبک های مختلف شورش کنید و انقلابی دلنشین را در دکوراسیون داخلی خانه تان پیاده کنید؟ خب خیلی راحت می توانید سبک تلفیقی را پیش بگیرید و خانه ای متفاوت تر داشته باشید. خانه ای که بند بند آن امضای شما را دارد چرا که جز به جز آن با سلیقه و خواسته شما شکل گرفته است و نه به واسطه قانون هایی که برای دیگر سبک های دکوراسیونی وجود دارد. سبک تلفیقی به شما این اجازه را می دهد تا قانون های دکوراسیونی را خودتان برای منزل تان وضع کنید، اگر این موارد شما را هیجان زده کرده است پس تا انتهای این مطلب با همراه باشید.

تعریف سبک تلفیقی

سبک تلفیقی به دلیل ماهیتش تعریف روشن و مشخصی ندارد. اما شاید بتوان گفت که ترکیب ماهرانه انواع سبک های دکوراسیونی با یکدیگر، جامع ترین تعریف سبک تلفیقی است. این سبک مانند ،  و یا به سرعت قابل تشخیص نیست.ولی در عوض آن فضای داخلی کاملا منحصر به فردی را ایجاد می کند که تماما متعلق به شخص مالک است و کس دیگری نمی توان ادعایی بر آن داشته باشد، چرا که تماما با سلیقه خود مالک به وجود آمده است.

حس راحتی و آرامشی که در فضاهایی به سبک تلفیقی وجود دارد به این دلیل است که مبلمان ها و همه عناصر موجود در دکوراسیون داخلی آن بدون هیچ گونه قضاوتی و صرفا به دلیل همنشینی های زیبا و دل نشینی که با یکدیگر دارند، در کنار هم قرارداده شده اند، ممکن است هر کدامشان متعلق به یک سبک دکوراسیونی خاص باشند، مثلا پرده ها به سبک کلاسیک، مبلمان روستیک و حتی فرش های مدرن باشد.

سبک تلفیقی؛ سبک زیر پا گذاشتن کلیشه‌ها

درست است که این سبک به نام سبک تلفیقی شناخته می شود و شما می توانید در آن به تلفیق انواع سبک ها بپردازید، اما این به آن معنا نیست که شما می توانید هر گونه نا هماهنگی را وارد دکوراسیون داخلی منزل خود کنید و آن ها را بدون فکر کنار هم قرار دهید.

برندهای معتبر در این حوزه

برای آن که بتوانید سبک تلفیقی را در فضاهای داخلی منزلتان استفاده کنید، باید شجاعت زیرپا گذاشتن کلیشه ها را داشته باشید. کلیشه ها را باید دور ریخت، بدون اینکه با این کار بخواهیم  را زیرپا بگذاریم.

معرفی سبک دکوراسیون تلفیقی و ترفندهایی برای اجرای آن - مدیا دکور

سبک تلفیقی با این که تعریف دقیق و مشخصی ندارد اما نشانه ها، ویژگی ها و نتیجه کار آن دقیقا مختص به خودش است، حالا که کمی با سبک تلفیقی آشنا شده اید، می توانیم با عکس های زیادی ویژگی های بارز این سبک را در طراحی دکوراسیون داخلی خانه بررسی کنیم.

در طراحی دکوراسیون داخلی فضا به سبک تلفیقی دست بازی برای انتخاب عناصر آن دارید، مثلا اگر به شما بگویند که فضایی را تجسم کنید که کنسولی چوبی و روستیک به همراه مبلمان های راحتی و میز غذا خوری ای به در آن قرار دارد، شاید در ابتدا بخندید و شاید حتی این فضا مسخره و نازیبا به نظرتان بیاید، اما اگر به عکس بالا نگاه کنید متوجه خواهید شد که با سبک تلفیقی به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.

اصلا سبک تلفیقی سبک جادو و معجزه است، به راحتی می تواند کاغذ دیواری های مدرن، پرده های کلاسیک و مبلمانی روستیک را بدون هیچ گونه ناراحتی ای کنار یکدیگر بنشاند و باعث شود تا فضایی متفاوت به هر وسیله ای را با هر سبکی با دیگری هماهنگ کند، درست مثل عکس بالا پدید بیاید. اما باید به این نکته هم توجه کرد که یکی از دلایلی که باعث شده است تا همه عناصر بالا به زیبایی در کنار یکدیگر بنشینند، استفاده از یک طیف رنگی برای همه آن ها بوده است.

چند نمونه دکوراسیون سبک تلفیقی ببینیم؟

یادتان هست که در مطلب ، با شما راجع به چگونگی استفاده از این صندلی ها در طراحی دکوراسیون داخلی صحبت کردیم؟ خب سبک تلفیقی این فرصت را به شما می دهد تا راحت تر این صندلی ها را در طراحی دکوراسیون داخلی خانه تان استفاده کنید، درست مثل عکس بالا که این صندلی های رنگی باعث شده اند تا فضای آشپزخانه را پرانرژی تر و پویا تر به چشم بیاید.

یادتان هست که قبلا با هم  زدیم و خانه پر از مهر و صفایش را دیدیم؟ اگر خوب خانه اش را به یاد آورید متوجه خواهید شد که یکی دیگر از راه های آوردن سبک تلفیقی به درون خانه این است که از لوازم دکوری قدیمی ، یعنی همان هایی اصالت فرهنگمان را یادآور می شوند استفاده کنیم. لوازم دکوری ای مانند قاب های خشنویسی شده، گلیم و جاجیم، شمعدانی های لاله عباسی و یا هر چیز دیگری که فکرش را می کنید.

سبک تلفیقی می تواند سلیقه مدرن شما را در پوسته ای کاملا کلاسیک به نمایش بگذارد، شاید از این جمله تعجب کنید، اما پیشنهاد می کنم مطلب  را بخوانید تا کاملا متوجه شوید که منظورمان از این جمله چیست.

شاید بتوان به  است، عنوان دلپذیرترین خانه به سبک تلفیقی را هم داد، درست است که همه این خانه از چوب است و سبک روستیک را القا می کند اما می توان لایه هایی از سبک مدرن را به خصوص در مبلمان های آن که خطوطی صاف و چارچوبی مشخص دارند دید.

است. در این خانه هم سبک تلفیقی به وضوح به چشم می خورد، المان هایی معماری ایرانی در پوسته ای مدرن. فرش هایی با طرح و نقش ایرانی با مبلمان هایی به سبک مینیمال و یا حتی حضور مجسمه های بی شمار در این خانه، همه و همه گواه بر سبک تلفیقی است. سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی چیست؟ خیلی از افراد برای دکوراسیون داخلی خانه خود طراحی‌هایی فراتر از طراحی کاملا مدرن و یا کاملا کلاسیک را می‌پسندند. درواقع به‌دنبال چیزی متفاوت هستند. اگر شما نیز در این دسته از افراد هستید شناخت طراحی تلفیقی را به شما پیشنهاد می‌دهیم.طراحی به سبک تلفیقی نوعی طراحی دکوراسیون است که نه مدرن و نه کلاسیک محسوب می‌شود. در این نوع طراحی از سبک‌های مختلف به شکلی تازه استفاده می‌شود. در این سبک، ابتکار عمل و خلاقیت حرف اول را می‌زند. کسانی که به‌دنبال طراحی دکوراسیون خانه خود به سبک تلفیقی هستند، از تغییر هراسی ندارند. دکوراسیون به سبک تلفیقی یک طراحی بسیار منحصربه‌فرد است که در دنیای امروز هنر مدام مطرح می‌شود. اگر شما هم به‌دنبال یک طراحی دکوراسیون خلاقانه، متمایز و تازه می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. پس از معرفی سبک دکوراسیون تلفیقی، در ادامه به اصول اولیه طراحی به سبک تلفیقی و سپس کاربرد‌های آن در طراحی سرویس بهداشتی خواهیم پرداخت.

اصول اولیه سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی

در درجه اول برای تکمیل معرفی سبک دکوراسیون تلفیقی و ایجاد شناخت بهتر این سبک به اصول اولیه آن پرداخته‌ایم. یکی از اولین نکاتی که باید به آن توجه داشت، تشخیص این سبک از طراحی در مقایسه با سایر سبک‌هاست. هم‌چنین برای اجرای طراحی تلفیقی در خانه‌مان، شناخت و استفاده درست از المان‌های این سبک می‌باشد. بنابراین توجه شما را به اصول اولیه سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی جلب می‌کنیم.

ویژگی‌ های طراحی تلفیقی چیست؟

  • در سبک تلفیقی باید از دو تا چهار سبک مختلف استفاده کرده و آن‌ها را با هم تلفیق کنید.
  • اساس این نوع طراحی، یک سبک کلاسیک و یا تاریخی می‌باشد که تغییر کرده است.
  • ترکیب‌بندی در سبک تلفیقی به ما اجازه می‌دهد تا چندین متریال مختلف را در دکوراسیون خود مورد استفاده قرار دهیم. به این شکل شما می‌توانید از ترکیب سنگ، چوب، آهن، شیشه و پارچه در دکوراسیون خود استفاده نمایید. حتی استفاده از اثاثیه پلاستیکی در سبک تلفیقی نیز امکان پذیر است.
  • برخلاف سبک مدرن، در سبک تلفیقی نیازی نیست تا تنها از رنگ‌های روشن استفاده کنید. معمولا در این سبک از رنگ روشن تنها به‌عنوان پیش‌زمینه استفاده می‌شود. درضمن رنگ‌های دکوراسیون و اسباب و اثاثیه باید از رنگ‌های طبیعی انتخاب شوند.
  • هماهنگی در المان‌های مختلف دکوراسیون همانند اثاثیه، لوازم دکوری، رنگ‌ها، متریال مورد استفاده و بافت‌های مختلف در این سبک بسیار حائز اهمیت است. اساس سبک تلفیقی، هارمونی یا همان هماهنگی بین المان‌های مختلف است. در این نوع طراحی سبک‌های مختلف را باید به‌گونه‌ای که هارمونی داشته باشند باهم تلفیق کنید.
  • با ابتکار و خلاقیت و ترکیب المان‌های کلاسیک و سنتی به‌همراه المان‌های مدرن و نوین، طرح‌های جدیدی را می‌توان با این سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی خلق کرد. پیشنهاد می شود از جدیدترین مدل های گلزارهوم دیدن فرمایید.

برای سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی باید از چه نوع اسباب و اثاثیه‌ ای استفاده کنیم؟

زمانی که وارد خانه‌ای می‌شوید که به سبک تلفیقی طراحی شده، همه چیز به لطف این سبک با هم هماهنگ به‌نظر می‌رسد. اگر قصد دارید از سبک تلفیقی در طراحی دکوراسیون منزل خود استفاده کنید، حتما باید کاربرد اثاثیه خود را در نظر بگیرید.

  • در سبک تلفیقی، اثاثیه باید راحت، کاربردی و زیبا باشند.
  • هم‌چنین هماهنگی بین اجزای مختلف اسباب و اثاثیه را حتما در نظر داشته باشید.
  • ترکیب میز و صندلی نهارخوری لوکس با سرویس غذاخوری مدرن و مینیمال به‌همراه یک فرش ایرانی، می‌تواند در سبک تلفیقی، منطقی و زیبا به نظر برسد.
  • در سبک تلفیقی، تناسب، زیبایی و خاص بودن فضا و هم‌چنین آزادی مهم‌ترین المان‌هایی هستند که حتما باید رعایت شوند.

تمامی این‌ موارد طراحی را به سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی که بسیار خاص و متفاوت است ختم می‌کنند. پیشنهاد می شود جهت مشاهده و خرید کلیک کنید.

مرجع : sisalrugs.com

در سبک تلفیقی باید چه بافتی داشته باشیم؟

در بازار بافت‌های مختلفی وجود دارند که استفاده از آن‌ها به ما اجازه خلق نماها و حالت‌های مختلفی را می‌دهند. اما در استفاده از آن‌ها برای سبک‌های مختلف، دنبال کردن الگوهای خاصی وجود دارد که سبک طراحی تلفیقی نیز از آن مستثنا نیست.

  • سبک تلفیقی به استفاده از پارچه‌های طبیعی و سبک‌های شرقی کلاسیک و هم‌چنین طرح‌های هندسی تمایل بسیار زیادی دارد. شما می‌توانید از پارچه‌های بدون طرح و ساده به عنوان پرده یا ملحفه استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید حس زندگی در فضای خانه شما جریان داشته باشد و درعین‌حال از سبک تلفیقی نیز استفاده کنید؛ می‌توانید چند کوسن روشن، پرده‌های زیبا، فرشی اصیل و یک پارچه مبلی شطرنجی به دکوراسیون خانه خود اضافه کنید. به‌این‌صورت هم دکوراسیون خانه شما از سبک تلفیقی پیروی خواهد کرد و هم ظاهری پرانرژی خواهد داشت. با آشنا شوید.

کاربرد سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی برای طراحی داخلی سرویس بهداشتی!

ممکن است شما از خود بپرسید که آیا از سبک تلفیقی در نیز می‌توان استفاده کرد؟ آیا می‌توان از ترکیب المان‌های مدرن و کلاسیک در دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی خود استفاده نماییم؟ پاسخ به این سوال قطعا مثبت است! استفاده از طراحی به سبک تلفیقی در خانه برای هیچ‌کجای آن محدودیتی ندارد.

درواقع شما آزاد هستید تا در هربخش از خانه خود که می‌خواهید، این نوع دکوراسیون را به‌کار ببرید. در ادامه باهم نگاهی بر چگونگی استفاده از المان‌ها برای ایجاد سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی برای سرویس بهداشتی خواهیم کرد.

در سبک تلفیقی، شما دایره گسترده‌ای در انتخاب رنگ خواهید داشت. بنابراین با کمی خلاقیت و بازی با رنگ‌ها، قادر به ایجاد طرح‌های متنوع و متفاوتی خواهید بود. می‌توان با استفاده از رنگ‌های متضاد، ترکیب بسیار زیبایی را خلق کرد. پس حتما از دو تا سه رنگ متضاد در طراحی دکوراسیون تلفیقی سرویس بهداشتی خود استفاده کنید. به المان‌هایی که قرار است سبک تلفیقی شما را شکل دهند دقت کنید. آیا می‌خواهید یکی از المان‌های سرویس (مانند کابین روشویی) بیش از دیگر المان‌ها دیده شود؟ پس رنگ این المان را به‌عنوان رنگ اصلی انتخاب کرده و تلاش کنید تا سایر اجزاء سرویس بهداشتی خانه خود را با آن هماهنگ کنید. بهتر است در سرویس بهداشتی خود بین سه تا چهار رنگ مختلف را به کار ببرید. استفاده بیش ‌از اندازه از رنگ‌های مختلف می‌تواند باعث ایجاد آشفتگی ظاهری شود.

در فروشگاه اینترنتی گلزارهوم می‌توانید محصولات مختلف بهداشتی ساختمانی را برای ایجاد طراحی به سبک تلفیقی برای سرویس بهداشتی خانه خود را تهیه کنید. پیشنهاد می شود نمونه‌هایی از را ببینید.

  • استفاده از بافت‌ های مختلف

یکی از مهم‌ترین مزایای فضای تلفیقی آزاد گذاشتن شما در انتخاب بافت‌های مختلف است. درواقع شما می‌توانید از متریال‌های مختلفی در طراحی دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی خود استفاده کنید. به‌عنوان مثال در سبک تلفیقی دکوراسیون داخلی می‌توانید از تلفیق چوب و سنگ، یک ترکیب نرم و محکم و هم‌چنین براق و در‌عین‌حال مات ایجاد کنید. درنتیجه ظاهری بسیار شیک و درعین‌حال ساده و خلاقانه را ایجاد کرده‌اید. انتخاب یک صندلی چوبی قدیمی و قرار دادن آن در کنار یک سبد مدرن برای جای‌دادن حوله‌ها، می‌تواند مثال مناسب دیگری از این نوع طراحی باشد. با  بیشتر آشنا شوید.

برای القای بیش‌ترین تاثیر سبک تلفیقی در فضای سرویس بهداشتی، می‌توانید از اکسسوری‌های متنوعی استفاده کنید. و سرویس بهداشتی قادر به تاثیرگذاری قابل توجهی در فضای داخلی سرویس بهداشتی شما هستند. بهتر است انتخاب‌های هوشمندانه‌ و خلاقانه‌ای در این خصوص داشته باشید. برای مثال در سبک تلفیقی دکوراسیون داخلی می‌توانید از گلدان‌های کلاسیک و نفیس برای ترکیب با دکوری بسیار مینیمال و ساده استفاده کنید. هم‌چنین می‌توانید از اکسسوری‌های چوبی در سرویس بهداشتی استفاده کرده و آن‌ها را با وسایل دکوری فلزی ترکیب کنید. به این ترتیب فضایی با سبک دکوراسیون تلفیقی در سرویس بهداشتی خانه خود تعبیه خواهید کرد. شما می‌توانید اکسسوری‌های کاربردی مختلف را از فروشگاه اینترنتی گلزارهوم خریداری کنید.

مقاله در یک نگاه

در انواع ه، سبک‌های متفاوتی وجود دارند که هرکدام رنگ و بویی خاص به خانه ما می‌بخشند. خیلی از ما با سبک‌های کلاسیک و مدرن که در بسیاری از خانه‌ها به‌کار می‌روند آشنا هستیم. اما ممکن است برای خانه خود، طراحی دکوراسیونی متفاوت‌تر از آن‌چه به‌طور معمول استفاده می‌شود را ترجیح دهیم.در‌این‌صورت به طراحی داخلی متفاوت تلفیقی خواهیم رسید. ما در این مقاله ضمن معرفی به اصول اولیه سبک تلفیقی دکوراسیون داخلی به همراه کاربرد آن در سرویس بهداشتی پرداخته‌ایم؛ تا شما عزیزانی که به دنبال طراحی دکوراسیون اصولی متفاوتی هستید به خوبی از آن بهره‌مند شوید. به نظر شما بهترین راه برای طراحی دکوراسیون داخلی به شکل تلفیقی چیست؟ نظرات خود را پیرامون معماری تلفیقی با ما ودیگر همراهان به اشتراک بگذارید.

برخی از سوالات متداول

ویژگی‌ های طراحی تلفیقی چیست؟

در سبک تلفیقی باید از دو تا چهار سبک مختلف استفاده کرده و آن‌ها را با هم تلفیق کنید – اساس این نوع طراحی، یک سبک کلاسیک و یا تاریخی می‌باشد که تغییر کرده است – ترکیب‌ بندی در سبک تلفیقی به ما اجازه می‌دهد تا چندین متریال مختلف را در دکوراسیون خود مورد استفاده قرار دهیم. به این شکل شما می‌توانید از ترکیب سنگ، چوب، آهن، شیشه و پارچه در دکوراسیون خود استفاده نمایید.

برای سبک تلفیقی در دکوراسیون داخلی باید از چه نوع اسباب و اثاثیه‌ ای استفاده کنیم؟

در سبک تلفیقی، اثاثیه باید راحت، کاربردی و زیبا باشند – هم‌چنین هماهنگی بین اجزای مختلف اسباب و اثاثیه را حتما در نظر داشته باشید – ترکیب میز و صندلی نهارخوری لوکس با سرویس غذاخوری مدرن و مینیمال به‌همراه یک فرش ایرانی، می‌تواند در سبک تلفیقی، منطقی و زیبا به نظر برسد –

 

در پایان:

قطعا وقتی بتوانید همه لوازم تان را که دوستشان دارید را در فضای کوچک خانه تان بگنجانید، حس بهتریس هم به دکوراسیون داخلی خانه تان خواهید داشت. خب سبک تلفیقی این اجازه را به شما خواهد داد که حتی از فضاهای کوچک خانه تان هم لذت ببرید، اگر می گویید که این کار امکان پذیر نیست، پس حتما مطلب  را بخوانید.

مطالب بیشتر در رابطه با سبک تلفیقی

اگر فکر می کنید هنوز هم برای این که بتوانید سبک تلفیقی را در تان پیاده کنید نیاز به کمک دارید، سوالاتتان را با چیدانه مطرح کنید تا به بهترین جواب ها برسید.

ش و نگار ایرانی، المان های دکوراسیون مدرن را نیز در چیدمان خانه خود داشته باشند. در دکوراسیون تلفیقی مهم ترین نکته تعیین سبک غالب است، برای چینش به سبک تلفیقی باید مشخص کرد که دوست دارید جلوه خانه هماهنگ باشد یا متضاد. در سبک تلفیقی با توجه به تعیین نوع جلوه دکوراسیون، باید از سه رنگ اصلی در این سبک ها استفاده کرد. اگر به خدماتی در زمینه املاک احتیاج داشتید، می توانید خدماتی را از مجموعه املاک داران دریافت کنید. خدماتی در زمینه ، ، و غیره به مشتریان خود ارائه می کند.

 

دکمه بازگشت به بالا