نماد سایت مجله آنلاین

وثیقه خروج از کشور اربعین

اربعین | اربعین برای سربازان ۱۴۰۲

سازمان وظیفه عمومی فراجا قوانین سفت و سختی برای خروج از کشور سربازان در نظر گرفته است. به طوری که اگر افراد در قید تحصیل باشند باید ابتدا مبلغی را به عنوان وثیقه و ضمانت به این سازمان ارائه دهند و سپس مجوز خروج از کشور برای آنان صادر می گردد. اما در صورتی که مشمولان از شرایط تحصیلی برخوردار نباشند، اجازه خروج از کشور را ندارند و ابتدا باید وضعیت نظام وظیفه خود را به اتمام برسانند تا گذرنامه بگیرند.با فرا رسیدن ایام محرم بسیاری از افراد برای شرکت در مراسم اربعین اقدام کرده اند.

طیف گسترده ای از آنان قشر جوان جامعه را تشکیل می دهند که ممکن است مشمول خدمت باشند. اما نگرانی ای که برای سربازان مشمول خدمت به وجود می آید، این است که آیا امکان خروج از کشور در اربعین برای سربازان امکان پذیر است یا خیر؟

شرایط سفر به کربلا نسبت به سایر مسافرت ها برای این قشر از جامعه راحت تر است و صرفا می بایست یک سری مراحل قانونی را طی نمایید تا اجازه خروج از کشور بصورت موقت برای شرکت در مراسم اربعین را دریافت نمایید. این مراحل شامل درخواست مجوز خروج از کشور برای سفر زیارتی، دریافت پاسپورت و ویزای عراق می باشد. پس از انجام دادن تمامی این مراحل، مقدمات سفر اربعین برای سربازان فراهم می گردد. در ادامه نحوه ی  ثبت نام سربازان برای اربعین 1402 و شرایط موارد نیاز را توضیح می دهیم.

  1. 1برای درخواست خروج از کشور سربازان اربعین ، آدرس را در نوار مرورگر خود وارد کنید.
  2. 2سپس با کد ملی و کدی که در دفاتر پلیس +10 دریافت کرده اید را وارد نمایید.
  3. 3سپس در سمت راست داشبور کاربری، روی  بخش وظیفه عمومی و درخواست مجوز خروج از کشور کلیک کنید.
  4. 4در مرحله ی بعد نوع درخواست زیارتی را انتخاب و با تکمیل اطلاعات درخواست خود را ثبت نمایید.

البته ثبت نام سربازان برای اربعین دارای شرایطی می باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

شرایط خروج از کشور سربازان اربعین

شرایط خروج از کشور سربازان اربعین با زائران دیگر متفاوت می باشد. مشمولان به دلیل قرار گرفتن در سنین خدمت سربازی می بایست از سازمان وظیفه عمومی، مجوز بگیرند تا بتوانند از کشور خارج شوند. توجه داشته باشید که تنها سربازان بدون غیبت امکان خروج از کشور را دارند و اگر دارای غیبت در سنین اعزام به خدمت هستید، قادر به دریافت گذرنامه نمی باشید. مشمولان غیر غایب به افرادی گفته می شود که به دلیل گذراندن مقطع تحصیلی در دانشگاه از معافیت موقت قانونی برخوردار هستند و اگر فارغ التحصیل شوند برای خدمت اعزام می شوند. همچنین در نظر داشته باشید که می بایست حداقل 45 روز از پایان مهلت معافیت تحصیلی شما باقی مانده باشد.

در صورت دارا بودن این شرایط، اقدامات زیر را برای خروج از کشور سربازان اربعین انجام دهید.

اولین و مهمترین مورد برای خروج از کشور، گذرنامه است. اگر مهلت گذرنامه شما به اتمام رسیده است باید نسبت به تمدید آن اقدام کنید. در ابتدا باید گواهی اشتغال به تحصیل از موسسه آموزشی یا دانشگاه مربوطه تهیه نمایید که در آن تمامی مشخصات شما با مقطع تحصیلی مشخص شده باشد. سپس مبلغی را به عنوان وثیقه تامین نمایید. با گواهی اشتغال به تحصیل به همراه وثیقه به سازمان وظیفه عمومی واقع در میدان سپاه در تهران برده و در آنجا درخواست مجوز برای خروج از کشور را مطرح نمایید. درخواست شما با مدارک ارائه شده برسی می گردد و نتیجه را به شما اعلام می کنند. پس از تایید درخواست، مجوز خروج از مرز ها برای پلیس گذرنامه ارسال می گردد و در نهایت پاسپورت شما تمدید می شود.

در نظر داشته باشید که طی حداکثر 30 روز می بایست به کشور بازگردید و با  مراجعه به سازمان وظیفه وثیقه خود را پس بگیرید. البته احتمال دارد که ، قانون وثیقه را برای زیارت عتبات عالیات در سال 1402 تغییر دهد و سربازان مشمول خدمت بدون غیبت می توانند بدون ارائه ی وثیقه وارد خاک عراق شوند. بعد از دریافت گذرنامه و مجوز خروج از کشور، لازم است که ویزای عراق را بگیرید. ویزا مجوزی است که از کشور مقابل صادر می گردد تا اجازه ورود به فرد مسافر داده شود.

برای انجام این کار با در دست داشتن گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه به یکی از ادارات گذرنامه در شهر خود مراجعه کرده و مراحل اداری آن را طی نمایید. کشور عراق صلاحیت ورود شما را برسی می کند و پس از تایید، ویزا صادر می گردد. ویزای عراق برای زائرین کربلا هیچ هزینه ای ندارد و رایگان است.  به طور کلی شرایط خروج از کشور سربازان اربعین به این صورت می باشد. اما به طور کلی متقاضیان خروج از کشور برای اربعین، در صورت داشتن معافیت تحصیلی از تاریخ 1402/04/31 لغایت 1402/06/25 پس از ثبت درخواست و بدون نیاز به تایید دانشگاه محل تحصیل و  وثیقه خروج از کشور می توانند مجور خروج از کشور را دریافت نمایند. جا دارد در این مقاله به وثیقه خروج از کشور سربازان نیز پرداخت که سوال خیلی از افراد می باشد. در ادامه این مسئله را توضیح می دهیم.

وثیقه خروج از کشور سربازان چقدر است؟

حتما می دانید که صورت نداشتن کارت پایان خدمت از دریافت برخی از خدمات مانند پروانه کسب محروم می شوید. این موضوع برای خروج از کشور نیز صدق می کند. آقایانی که تا به حال خدمت خود را سپری نکرده اند، قادر به دریافت گذرنامه نمی باشند، مگر این که معافیت تحصیلی باشند. در این صورت می بایست مبلغی به عنوان وثیقه یا ضمانت به سازمان وظیفه عمومی امانت دهند و پس از بازگشت از سفر آن را تحویل بگیرند. مبلغ وثیقه بنا به نوع سفر کاملا فرق می کند و متفاوت است. برای مثال فرد برای تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور می بایست مبلغ بالاتری را پرداخت کند. اما به طور میانگین مبلغ وثیقه خروج از کشور سربازان، سی میلیون ریال می باشد.

علاوه بر وثیقه نقدی، سند املاک نیز می تواند به عنوان وثیقه خروج از کشور سربازان اربعین مورد استفاده قرار بگیرد. اما به طور کلی پیگیری وثیقه ی نقدی خیلی راحت تر می باشد و سند ملک با توجه به ارزش بالا دردسر های خودش را دارد.

توجه داشته باشید که در طی زمان محدود نهایتا 30 روزه باید به کشور بازگردید و پیگیری های لازم را انجام دهید. در صورت عدم بازگشت در زمان مقرر شده، وثیقه فرد ضبط می گردد و مطابق با قانون مراجع قضایی با آن برخورد می گردد.

آیا سربازان می توانند اربعین به کربلا بروند؟

طبق توضیحات گفته شده سربازانی که غیبت ندارند و دارای معافیت تحصیلی می باشند، می توانند با طی کردن مراحل اداری و دریافت مجوز نظام وظیفه، برای اربعین به کربلا سفر کنند. اما سربازانی که وضعیت آن ها اعزام به خدمت است و غیبت دارند قادر به شرکت در مراسم اربعین نمی باشند. با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله، فرآیند امور اداری مربوط به خروج از کشور سربازان اربعین کمی سخت و زمان بر است؛ اما با پیگیری های انجام شده می توان در نهایت برای خروج از ایران اقدام کرد. خدمات اجاره سند برای دادگاه  توسط این مجموعه برای متهمان ، آزادی زندانی ، مرخصی از زندان و مانند آن انجام میشود.

نتیجه گیری:

شرایط خروج از کشور سربازان اربعین با شرایط خروج از کشور سیاحتی و تفریحی متفاوت است. عدم غیبت و درخواست مجوز خروج از کشور برای مشمولان خدمت شرطی ضروری می باشد. در صورت برسی و تایید درخواست خروج، مجوز افراد صادر می شود و با انجام امور اداری مربوط به گذرنامه و ثبت نام می توانند برای شرکت ئر مراسم اربعین اقدام کنند. خروج از کشور سربازان اربعین برخلاف سفر های سیاحتی به وثیقه نیاز ندارد و تنها افراد با ارائه ی تعهد بازگشت به کشور می توانند طی نهایتا 30 روز از ایران خارج شوند. در این مقاله سعی کرده ایم تا اطلاعات مفید و جامعی در رابطه با شرایط خروج از کشور سربازان اربعین ارائه دهیم. لذا برای کسب اطلاعات بیشتر به دفاتر مربوطه بصورت حضوری مراجعه نمایید.

1- ثبت نام سربازان برای اربعین تنها از طریق سامانه سخا صورت می گیرد؟

سربازان برای درخواست خروج از کشور می بایست به نزدیک ترین دفاتر پلیس + 10 مراجعه کنند تا یک کد به آن ها تعلق  بگیرد. سپس در سامانه خدمات الکترونیک انتظامی به نشانی sakha.epolice.ir درخواست خود را ثبت نمایند.

2- آیا سربازان  دارای غیبت نیز امکان خروج از کشور برای اربعین را دارند؟

خیر.  تنها سربازان بدون غیبت امکان خروج از کشور را دارند و اگر دارای غیبت در سنین اعزام به خدمت هستید، قادر به دریافت گذرنامه نمی باشید.

3- مبلغ وثیقه برای خروج سربازان از کشور چقدر است؟

به طور میانگین مبلغ وثیقه خروج از کشور سربازان، 30 میلیون ریال می باشد. علاوه بر وثیقه نقدی، سند املاک نیز می تواند به عنوان وثیقه خروج از کشور سربازان اربعین مورد استفاده قرار بگیرد.

اگر در مورد شرایط خروج از کشور سربازان اربعین سوالی دارید

اگر در مورد شرایط خروج از کشور سربازان اربعین سوالی دارید

ضوابط و مقررات خروج از کشور مشمولان غیر غایب برای اربعین

سردار مهری افزود: صدور مجوز خروج از کشور متعهدین خدمت که تعهد آنان در سامانه وظیفه عمومی ثبت و تایید شده، بلامانع است.

وی بیان کرد: دارندگان برگ آماده به خدمت بدون غیبت تا 10 روز مانده به تاریخ اعزام می توانند به صورت اینترنتی در بازه زمانی تعیین شده از صدور مجوز خروج از کشور بهره مند شوند؛ همچنین فارغ التحصیلان بدون برگ آماده به خدمت می توانند در مهلت معرفی و در ایام اربعین حسینی مجوز خروج از کشور به مقصد کشور عراق دریافت کنند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا عنوان کرد: دانشجویانی که در مهلت معرفی در حال تحصیل می باشند، استثنائا می توانند برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی امسال از مجوز خروج از کشور زیارتی به مقصد کشور عراق استفاده کنند.

وی گفت: دارندگان معافیت موقت بدون غیبت کفالت و پزشکی امکان استفاده از مجوز خروج از کشور در ایام مذکور را دارند.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار مهری بیان داشت: مشمولان متقاضی انواع معافیت های کفالت، پزشکی، موارد خاص (بدون غیبت) که پرونده آنان در مراحل رسیدگی بوده حائز شرایط استفاده از تسهیلات مذکور در ایام اربعین حسینی می باشند.

سربازان حین خدمت برای شرکت در اربعین از یگان مربوطه مجوز خروج بگیرند

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: سربازانی که در حین خدمت سربازی هستند برای شرکت در راهپیمایی اربعین باید از طریق یگان های مربوطه درخواست خروج از کشور داشته باشند.

سردار مهری رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: سربازانی که در خدمت مقدس سربازی هستند یا در دستگاه های دولتی به عنوان امریه خدمت سربازی را طی می کنند برای شرکت در راهپیمایی اربعین بایستی از طریق یگان مربوطه درخواست خروج از کشور داشته باشند.
وی گفت: شرایطی را که یگان خدمتی سربازان در حین خدمت برای خروج از کشور مشخص می کند مربوط به همان یگان و سازمان است و سازمان وظیفه عمومی دخل و تصرفی در آن ندارد.
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره مشمولان غایب نیز گفت: مشمولان غایب برای شرکت در راهپیمایی اربعین بایستی حتماً برای تعیین تکلیف وضعیت خود به سازمان وظیفه عمومی فراجا مراجعه کنند.
سردار مهری افزود: برای کسانی که متولد 1384 هستند، این افراد برای خروج از کشور نیاز به مجوز ندارند و می توانند به صورت عادی اقدام کنند

خروج از نسخه موبایل