نماد سایت مجله آنلاین

پودر جوانه گندم چند کالری دارد؟

جوانه گندم منبع عالی فیبر و بخش بسیار مفیدی از گندم است که سرشار از مواد مغذی متعدد است. این منبع عالی از ویتأمین‌ها، مواد معدنی، چربی و پروتئین داراست. فواید جوانه گندم بسیار زیاد است و عمدتاً به مواد مغذی آن نسبت داده می‌شود. حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند. روغن جوانه گندم از عصاره آن به دست می‌آید که به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی، کاربرد‌های متعددی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد. با این حال، جوانه گندم معمولاً در طول فرآوری به دلیل وجود اسید‌های چرب غیراشباع چندگانه (که مستعد فساد هستند) دور ریخته می‌شود. در حالیکه چاقی صورت با جوانه گندم معجزه می‌کند!

جوانه گندم چیست؟

جوانه گندم یکی از سه قسمت هسته گندم به همراه سبوس و آندوسپرم است. جوانه گندم به تکثیر گیاه و تخم‌ریزی دانه‌های جدید کمک می‌کند. در طی فرآیند آسیاب از آندوسپرم خارج می‌شود و می‌تواند یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما باشد. می‌توانید جوانه گندم را به اسموتی‌ها، شیک‌های پروتئینی، کلوچه‌ها و نان‌های مورد علاقه خود اضافه کنید. جوانه گندم حدود 2.5-3.8 درصد از وزن کل دانه را تشکیل می‌دهد از این رو جوانه گندم سرشار از مواد مغذی ضروری است.

کارشناسان می‌گویند جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی ارزش غذایی بسیار زیادی دارد. جوانه یک منبع عالی از پروتئین‌های گیاهی، همراه با فیبر و چربی‌های سالم است. همچنین منبع خوبی از منیزیم، روی، تیامین، فولات، پتاسیم و فسفر است. همچنین جوانه گندم برای چاقی نیز در کنار یک رژیم غذایی کاربرد دارد.

جوانه گندم سرشار از است، یک ماده مغذی ضروری با خواص آنتی اکسیدانی. اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان‌های موجود در جوانه گندم رادیکال‌های آزاد را در بدن کاهش می‌دهند.

نکته:  تحقیقات نشان می‌دهد که منابع طبیعی آنتی اکسیدان بهترین منبع معتبر برای پیشگیری از بیماری‌ها هستند.

برخی معتقدند که جوانه گندم می‌تواند به تقویت ایمنی و سلامت قلب و سیستم قلبی عروقی شما کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که غلات کامل می‌توانند خطر بیماری قلبی را کاهش دهند و به شما در حفظ وزن سالم کمک کنند.

خواص جوانه گندم برای لاغری

در کنار خاصیت باید بگوییم که این ماده غذایی ارزش‌های دیگری هم داراست. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، 100 گرم جوانه گندم خام حاوی:

جدول ارزش غذایی جوانه گندم
کالری 360
پروتئین 23.2 گرم
چربی 9.72 گرم
کربوهیدرات 51.8 گرم
فیبر  13.2 گرم
کلسیم 39 میلی گرم
آهن 6.26 میلی گرم
منیزیم 239 میلی گرم
فسفر 842 میلی گرم
پتاسیم 892 میلی گرم
تیامین 1.88 میلی گرم
نیاسین 6.81 میلی گرم

جوانه گندم همچنین حاوی سدیم، روی، اسید فولیک و آنتی اکسیدان‌هایی است که به حفظ سلامت و تناسب اندام مطلوب کمک می‌کند. برای دریافت لیست قیمت محصولات شرکت بیز پیام دهید.

 

خواص جوانه گندم برای چاقی

پودر جوانه گندم برای چاقی در کنار یک رژیم غذایی پرکالری و دارای پروتئین زیاد توصیه می‌شود. البته صرف خوردن جوانه گندم تأثیری در چاقی نخواهد گذاشت و حتماً باید با یک متخصص تغذیه برای به کارگیری یک رژیم چاقی مناسب استفاده کنید.

جوانه گندم چه فوایدی برای سلامتی دارد؟

آیا مصرف جوانه گندم عوارض جانبی دارد؟

افرادی که به گلوتن حساسیت دارند باید از مکمل‌های جوانه گندم اجتناب کنند، زیرا حاوی گلوتن است. افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند باید مراقب سهم جوانه گندم خود باشند، زیرا یک فنجان حاوی نزدیک به 60 گرم کربوهیدرات دارد. روغن جوانه گندم سرشار از‌تری گلیسیرید می‌باشد که نوعی چربی است. افراد مبتلا به بیماری قلبی و همچنین افرادی که در معرض خطر بالای بیماری قلبی هستند، باید مصرف خود را کنترل کنند، زیرا سطوح بالای‌تری گلیسیرید با اثرات نامطلوب سلامتی مرتبط است.

عصاره جوانه گندم در برخی افراد عوارض جانبی خفیفی ایجاد می‌کند. این موارد شامل اسهال، حالت تهوع، گاز و سرگیجه است. شما باید با پزشک خود در مورد مزایا و خطرات افزودن انواع جوانه گندم به رژیم غذایی خود صحبت کنید.

فواید جوانه گندم برای سلامتی به حدی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند،

 

مواد مغذی تشکیل دهنده جوانه گندم

جوانه گندم حاوی مواد مغذی هسته گندم است که تنها حدود 2.5 درصد از وزن دانه را تشکیل می‌دهد، اما فهرست بسیار مفیدی از ویژگی‌ها را در خود جای داده است. جوانه گندم منبع غلیظی از چندین ماده مغذی ضروری از جمله ویتأمین E، فولات (اسید فولیک)، فسفر، تیامین، روی و منیزیم و همچنین اسید‌های چرب ضروری و الکل‌های چرب و منبع خوبی از فیبر است.

نان سفید با استفاده از آردی که از جوانه و سبوس آن حذف شده تهیه می‌شود. جوانه گندم را می‌توان به شیک‌های پروتئینی، کیک‌ها، کلوچه‌ها، پنکیک‌ها، غلات، ماست، اسموتی‌ها، کلوچه‌ها و سایر مواد غذایی اضافه کرد.

بیایید فواید تغذیه‌ای جوانه گندم را بررسی کنیم، یک اونس (یا 28 گرم) جوانه گندم تقریباً حاوی 101 کالری، 14.5 گرم کربوهیدرات، 6.5 گرم پروتئین، 2.7 گرم چربی، 3.7 گرم فیبر، 3.5 میلی‌گرم انسان است.

میلی گرم تیامین، 22.2 میکروگرم سلنیوم، 236 میلی گرم فسفر، 3.4 میلی گرم روی، 78.7 میکروگرم فولات. جوانه گندم همچنین حاوی 0.4 میلی‌گرم ویتأمین B6،66.9 میلی‌گرم منیزیم، 0.2 میلی‌گرم مس، 1.9 میلی‌گرم نیاسین، 1.8 میلی‌گرم آهن، 0.1 میلی‌گرم ریبوفلاوین، 250 میلی‌گرم پنبه‌نیک تا 6 میلی‌گرم است.

افزودن جوانه گندم یا انواع خاصی از عصاره جوانه گندم به رژیم غذایی افراد می‌تواند به کاهش عوامل خطر برای انواع مختلف سرطان کمک کند. نشان داده شده است که متابولیسم گلوکز را در سطح اساسی مختل می‌کند و از فعالیت سلول‌های سرطانی در بدن، جلوگیری می‌کند.

جوانه گندم مملو از مواد مغذی و ویتأمین‌ها در سطوح بالایی است که می‌تواند اثرات قابل توجهی بر اثرات ضد پیری مختلف مانند کیفیت پوست و ریزش مو داشته باشد. به عنوان یک مکمل غذایی، جوانه گندم یک راه طبیعی برای به دست آوردن فواید مختلفی است، اما برخی از افراد نیز رویکرد آرایشی این ماده را انتخاب می‌کنند و از عصاره آن به طور مستقیم استفاده می‌کنند یا آن را با سایر مواد آرایشی مخلوط می‌کنند.

ویتأمین E در جوانه گندم نیز وجود دارد و مطالعات طیف گسترده‌ای از فواید این ویتأمین را نشان داده است. هنگامی که به طور منظم مصرف شود، پروتئین‌ها و ویتأمین‌های موجود در سبوس برنج بیز می‌تواند تأثیر مثبتی بر افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند پسوریازیس، آفتاب سوختگی، اگزما، چین و چروک، کدر شدن چهره و کاهش خطوط مو داشته باشد.

تحقیقات اخیر نشان داده است که جوانه گندم دارای سطوح بالایی از اکتاکوزانول طبیعی است که دارای خواص ارگوژنیک خاصی است. این بدان معناست که وقتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف شود، می‌تواند با تنظیم مسیر‌های بیوشیمیایی که انرژی تولید می‌کنند، استقامت و عملکرد را افزایش دهد، که در واقع صرفه‌جویی در ذخایر انرژی در بدن را ساده می‌کند.

 

 

خروج از نسخه موبایل