بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی بدون احراز هویت

امروزه و سایر ارزهای دیجیتال در بیشتر صرافی‌های معتبر تنها با احراز هویت شخص خریدار ممکن است. زیرا افراد زیادی در طی این سال‌ها با استفاده از صرافی بدون احراز هویت تلاش کرده‌اند از این رمزارزها برای پول‌شویی و کلاهبرداری استفاده کنند. این مسئله باعث شد که صرافی‌های معتبر برای پیروی از قوانین جهانی ضد پول‌شویی از احراز هویت استفاده کنند امادر ایران ربات های هوشمندی نظیر سکه بیت نیز بصورت قانونی و ثبت نام راحت تر وجود دارند.

در این مقاله، ما توضیح خواهیم داد چرا احراز هویت برای خرید بیت کوین و سایر رمز ارزها لازم است و چند راه برای بدون احراز هویت معرفی خواهیم کرد. راه‌هایی که تا واقعاً به آنها احتیاج پیدا نکرده‌اید، از آن‌ها استفاده نکنید.

احراز هویت یا KYC چیست؟

اگر تا امروز از یک صرافی معتبر ارز دیجیتال، بیت کوین یا یک رمزارز دیگر خریده باشید، حتماً مراحل احراز هویت را گذرانده‌اید. این مراحل معمولاً ساده و سریع‌ هستند. صرافی برای احراز هویت از شما نام کامل، آدرس و شمارۀ تلفن‌تان را درخواست می‌کند. بعضی از صرافی‌ها از شما می‌خواهند در حالی که مدارک خود را در دست گرفته‌اید، از خود یک عکس سلفی بگیرید.

سازمان‌های مالی معتبر دنیا، از یک سیستم شناسایی مشتری استفاده می‌کنند که به آن KYC یا Know Your Customer می‌گویند. در این سیستم هر مجموعۀ مالی که بازار بزرگ و قابل توجهی دارد، با روش‌های مختلفی کاربران خود را می‌شناسد. با این کار، سازمان‌های مالی می‌توانند در صورت بروز تخلف‌های مالی کوچک و بزرگ، آن را پیگیری کنند که این امکان در صرافی بدون احراز هویت ممکن نیست. خرید ارزهای دیجیتال بدون سپری کردن در این صرافی‌ها ممکن نیست یا سقف برداشت و واریز محدودی دارد.

دلایل لزوم احراز هویت در بیشتر صرافی‌ها

شناسایی هویت کاربر به صرافی ارز دیجیتال یا هر مجموعۀ معتبر دیگری کمک می‌کند دو عامل مهم را کنترل کند. اول استفادۀ غیرقانونی از ارزهای دیجیتال و دوم رفع مشکلات احتمالی هنگام انجام معاملات. KYC برای بررسی‌های مالیاتی در بعضی کشورها که به دارایی‌های دیجیتال مالیات تعلق می‌گیرد، لازم است. بنابراین بعضی از کاربران برای دور زدن این قوانین مالیاتی به استفاده از صرافی بدون احراز هویت روی می‌آورند.

جلوگیری از استفاده‌های غیرقانونی

بیت کوین به عنوان اولین ارز دیجیتال، یک سیستم مالی غیرمتمرکز را ایجاد کرد. به این معنا که هیچ کس آن را کنترل نمی‌کند و اشخاص خاص و دولت‌ها در آن نفوذی ندارند. ساتوشی ناکاموتو می‌خواست که این غیرمتمرکز بودن، هم روابط مالی را عادلانه‌تر کند و هم قدرت مراکزی مثل بانک‌ها را در تراکنش‌های مالی محدود کند. در واقع غیرمتمرکز بودن از مزیت‌های اکثر ارزهای دیجیتال است، اما همین ویژگی باعث سوءاستفاده‌های مختلف از این نوع دارایی شده است.

این سوءاستفاده می‌توانست باعث شود که افراد مسئولیت‌پذیر و قانون‌مدار هم از ارزهای دیجیتال محروم شوند. چرا که دولت‌ها در صدد حذف و غیرقانونی اعلام کردن رمز ارزها بودند. صرافی‌ها با استفاده از فرایند KYC توانستند این وضعیت را کنترل کنند و شبکۀ بیت کوین را برای همه امن نگه دارند.

کاهش فرارهای مالیاتی

در کشورهایی مانند آمریکا که به بیت کوین و سایر ارزهای دیجتال مالیات تعلق می‌گیرد، بسیاری از مردم تمایلی به اعلام دارایی‌های خود نداشتند و به استفاده از صرافی بدون احراز هویت روی آورده بودند. در سال ۲۰۱۷، با افزایش قابل توجه قیمت بیت کوین، تنها ۸۹۲ نفر اطلاعات حساب کوین‌بیس خود را به سازمان مالیات آمریکا اعلام کردند.

احراز هویت به دولت‌ها کمک می‌کند تا پیگیر مالیات بر درآمد افراد از ارزهای دیجیتال باشند. البته در حال حاضر به دارایی‌های رمز ارز کاربران ایرانی مالیات تعلق نمی‌گیرد. پس این نکته برای صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی چندان اهمیتی ندارد.

روش‌های خرید ارز دیجیتال بدون احراز هویت

با وجود تمام ریسک‌ها و الزامات قانونی گفته شده، هنوز کاربرانی هستند که به دلایل شخصی می‌خواهند بدون انجام فرایند احراز هویت، ارز دیجیتال بخرند. همان‌طور که گفته شد، بیشتر رمز ارزها بصورت غیرمتمرکز فعالیت می‌کنند، بنابراین همچنان امکان خرید آنها بدون KYC فراهم است.

خرید از صرافی‌های خارجی بدون KYC

صرافی‌های معتبر مختلفی در دنیا، امکان خرید و فروش ارز دیجیتال بدون KYC را فراهم می‌کنند. این صرافی‌ها دو نوع هستند:

  • صرافی‌هایی که برای عضویت اصلاً احراز هویت را الزامی نمی‌کنند.
  • صرافی‌هایی که تا سقف خرید مشخصی نیاز به احراز هویت ندارند.

البته ممکن است این قوانین در آینده تغیراتی کند و صرافی‌ای که KYC را الزامی نمی‌داند، پس از مدتی انجام این فرایند را اجباری کند. برای مثال، تا چند سال گذشته در صرافی بزرگی مانند بایننس، واریز و برداشت تا سقف ۲ عدد بیت کوین در روز نیاز به احراز هویت نداشت.

چند صرافی بدون احراز هویت بزرگ هستند که برای عضویت در آن‌ها نیاز به ارائه اطلاعات هویتی وجود ندارید و برای ثبت نام داشتن تنها یک آدرس ایمیل کافی است. نام پنج صرافی بدون نیاز به KYC را در لیست زیر می‌توانید پیدا کنید:

این صرافی ارز دیجیتال، رابط کاربری ساده‌ای دارد و معامله‌گران به راحتی به ابزارهای معاملاتی پیشرفته، چارت‌ها و نمودارها دسترسی دارند. کاربران علاوه بر وب سایت، امکان استفاده از اپلیکیشن اندروید و IOS را نیز دارند. از سال ۲۰۱۵ تا به امروز، ال بانک تقریبا ۵ میلیون کاربر به دست آورده است و به یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های حال حاضر تبدیل شده است.

لازم به ذکر است خدمات این صرافی برای کاربران ایرانی محدود است، بنابراین برای استفاده از این صرافی حتما از نرم‌افزارهای تغییر آی پی بهره ببرید. این صرافی با وجود عدم الزام در KYC، سقفی برای واریز و برداشت رمزارز در حالت بدون KYC در نظر گرفته که به صورت زیر است.

  • ثبت نام با ایمیل: ۰.۵ بیت کوین
  • ثبت نام با ایمیل و احراز شماره موبایل: ۱.۵ بیت کوین
  • ثب نام با ایمیل و شماره موبایل و استفاده از ۲FA برای افزایش امنیت: ۱۵ بیت کوین
  • انجام تمام مراحل بالا به علاوه ثبت رمز عبور اختصاصی برای دارایی‌ها: ۲۵ بیت کوین

صرافی کوین لوکالی یک پلتفرم خرید و فروش ارز دیجیتال تازه تاسیس است که در سال ۲۰۲۲ راه‌اندازی شده است. طبق اطلاعات مندج در سایت این صرافی، دفتر مرکزی این پلتفرم در ارمنستان قرار دارد. با وجود کمبود اطلاعاتی مانند تیم سازنده در مورد این صرافی، در حال حاضر احراز هویت با شماره ایران در کوین اوکالی امکان پذیر است. با انجام مراحل KYC در این صرافی از قابلیت واریز و برداشت بدون محدودیت برخوردار خواهید شد.

در صورت عدم تکمیل مراحل KYC محدودیت واریز و برداشت به صورت زیر خواهد بود.

  • ثبت نام با ایمیل: بدون محدودیت برای واریز و محدودیت روزانه ۱.۵ بیت کوین برای برداشت
  • ثبت نام و احراز شماره موبایل: بدون محدودیت برای واریز و محدودیت روزانه ۶ بیت کوین برای برداشت
  • ثبت نام و احراز هویت با موبایل و مدارک شناسایی: بدون KYC برای واریز و محدودیت روزانه ۱۶ بیت کوین برای برداشت

صرافی پی‎بیس، از سال ۲۰۱۴ مشغول به فعالیت است و چند روش پرداخت برای کاربران درنظر گرفته است که به عنوان صرافی بدون احراز هویت شناخته می‌شود. فرایند تأیید حساب در این صرافی حدود ۵ دقیقه طول می‌کشد. این صرافی بدون نیاز به اطلاعات هویتی، به کاربر اجازه خرید و فروش می‌دهد.

البته این صرافی خدمات خود را برای ایرانیان محدود کرده است؛ بنابراین اگر با IP ایران به این صرافی وصل شوید، احتمالاً اکانت شما مسدود خواهد شد. این صرافی مبادلات با پرفکت مانی را هم لغو کرده است. به این خاطر که پرفکت مانی به ایرانیان امکان خرید و فروش ارز دیجیتال را می‌داد که خلاف قوانین پول‌شویی بین‌المللی است.

محدودیت‌های اعمال شده برای اکانت‌های بدون KYC به شرح زیر است:

  • ثبت نام با ایمیل: بدون محدودیت واریز و محدودیت ۱۰ هزار دلاری برداشت سالانه
  • ثبت نام با ایمیل و مدارک شناسایی: بدون محدودیت واریز و محدودیت ۲۰ هزار دلاری برداشت روزانه و ۵۰ هزار دلاری برداشت ماهانه

صرافی BISQ

یک صرافی غیرمتمرکز است که معاملات در آن در یک فضای آزاد و به صورت قراردادی انجام می‌شود. یعنی دو نفر با هم قراردادی می‌بندند و به آن عمل می‌کنند. اگر اختلافی به وجود بیاید، دو طرف معامله باید آن را حل کنند و اگر راه‌حلی پیدا نشود، پول و رمز ارز به صرافی اهدا می‌شود.

روش کار این پلتفرم چندان آسان و بی‌خطر نیست. در واقع نفوذهای امنیتی زیادی در این روش وجود دارد و اخبار منتشر شده از BISQ هم فعلاً چندان مطلوب نیست. با این حال، محبوبیت این صرافی هر روز بیشتر می‌شود، چرا که کاربران برای انجام معاملات در این صرافی نیاز به ثبت نام هم ندارند.

به واسطه عدم نیاز به ثبت نام در این صرافی و غیرمتمرکز بودن آن، امکان واریز و برداشت در آن وجود ندارد. بنابراین شامل محدودیتی نمی‌باشد.

صرافی bybit

صرافی bybit یک صرافی‌ بدون احراز هویت و شناخته‌ شده بازار ارزهای دیجیتال است. در این صرافی خرید و فروش نامحدود ارزهای دیجیتال بدون KYC ممکن است. در این صرافی می‌توانید بیت کوین، اتریوم، ریپل، ایاس و تتر خرید و فروش کنید. در حال حاضر بسیار رشد خوبی داشته و می‌تواند تا ۱۰۰ هزار تراکنش بر ثانیه را پشتیبانی کند. البته با وجود پایبندی بای بیت به تحریم‌ها علیه ایران، استفاده از آن بدون نرم‌افزارهای تغییر آی پی پیشنهاد نمی‌شود.

این صرافی نیز مانند سایر پلتفرم‌های معاملاتی ارز دیجیتال برای کاربرانی که بدون احراز هویت به فعالیت در این صرافی می‌پردازند، محدودیت‌های اعمال کرده است. کاربران بدون KYC می‌توانند بدون محدودیت واریز داشته باشند، ولی برای برداشت با محدودیت‌های زیر همراه هستند.

  • ثبت نام با ایمیل: برداشت ۲۰ هزار دلاری روزانه و ۱۰۰ هزار دلاری ماهانه
  • ثبت نام با ایمیل و موبایل: برداشت روزانه یک میلیون دلاری
  • ثبت نام با ایمیل، موبایل و مدارک شناسایی: برداشت روزانه دو میلیون دلاری

خرید حضوری از فروشگاه‌ بیت کوین

یک فروشگاه خرید و فروش بیت کوین و ۱۱ رمزارز دیگر در کرواسی وجود دارد. در این فروشگاه که اولین فروشگاه خرید و فروش حضوری بیت کوین در دنیاست، می‌توانید تا سقف ۲۰۰۰ یورو بدون KYC بیت کوین بخرید. کارکنان این فروشگاه عاشق کریپتوکارنسی‌ هستند و تلاش می‌کنند که مردم را با رمزارزها آشنا کنند.

ریسک خرید رمز ارز بدون احراز هویت

خرید بیت کوین و سایر رمز ارزها بدون شناختن طرف مقابل حتی در معامله‌های دو نفره هم ریسک‌های خودش را دارد؛ اما می‌توان با انجام کارهای مختلف ریسک این معامله را کم کرد. از طرفی خرید ارز دیجیتال در صرافی بدون احراز هویت نیز شما را با جرم‌های مختلفی روبه‌رو می‌کند که شامل موارد زیر می‌شود:

چرا احراز هویت در بیشتر صرافی‌ها اجباری است؟

حفظ حریم خصوصی کاربران، ایده‌آل ساتوشی ناکاموتو برای خلق بیت کوین بود. با این حال، شرایط بازار ارزهای دیجیتال از سال ۲۰۰۹ و ظهور بیت کوین بسیار تغییر کرده است و بسیاری از صرافی‌ها برای انجام معامله و خرید و فروش در پلتفرم‌شان کاربران را ملزم به KYC کرده‌اند. با این حال، کاربران می‌توانند با عمل به توافق‌های ملی و بین‌المللی، فعالیتی آسان‌تر در شبکه داشته باشند.

دلیل الزام کاربران به تکمیل فرایند KYC، جلوگیری از سوءاستفاده، وقوع جرائم سایبری، پولشویی و امنیت بیشتر کاربران است که در صرافی بدون احراز هویت رعایت نمی‌شود و دارایی کاربران به خطر می‌اُفتد.

در این مقاله ما جنبه‌های مختلف خرید بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال بدون احراز هویت را بررسی کردیم. نشان دادیم که چرا احراز هویت لازم است و چرا به امنیت کاربران کمک می‌کند. KYC در پلتفرم والکس هم الزامی است اما ما در والکس از اطلاعات خصوصی شما به اندازۀ دارایی شما مراقبت می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم که از این اطلاعات استفاده سوء شود.

چرا افراد مختلف ترجیح می‌دهند بدون احراز هویت رمز ارز خریداری کنند؟

بیت کوین و بسیاری از ارزهای دیجیتال از ابتدا با هدف به وجود آوردن تراکنش‌های ناشناس به وجود آمد. بسیاری از کاربران ارز دیجیتال به حفظ حریم خصوصی و دارایی خود اهمیت می‌دهند و نمی‌خواهند این اطلاعات در دست دولت‌ و بانک قرار بگیرد. فارغ از تمام جنبه‌هایی که دربارۀ احتمال کلاهبرداری‌های اینترنتی با خرید ارز دیجیتال بدون KYC گفتیم؛ معتقدیم که حفظ حریم خصوصی برای کاربران کریپتو همچنان یک ارزش است. با این حال، هر کاربر باید با اولویت‌بندی نسبت به حفظ امنیت معامله یا حفظ حریم خصوصی، از صرافی بدون احراز هویت استفاده کند.

معایب خرید ارز دیجیتال با احراز هویت چیست؟

معمولاً KYC در صرافی‌ها زمان‌بر است. این در حالی است که خرید و فروش ارزهای دیجیتال در دنیا ۲۴ ساعته است و هر لحظه می‌تواند یک فرصت معاملۀ خوب باشد. از طرف دیگر، برای کاربران مختلف خوش‌آیند نیست که اطلاعات هویتی خود را در اختیار یک صرافی بگذارند که چندان شناختی نسبت به مدیران آن ندارند.

دکمه بازگشت به بالا