نماد سایت مجله آنلاین

افزایش تنوع و شناسه‌گذاری در فرآورده‌های طبیعی و سنتی

افزایش تنوع و شناسه‌گذاری در فرآورده‌های طبیعی و سنتی
افزایش تنوع و شناسه‌گذاری در فرآورده‌های طبیعی و سنتی

مدیر کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش تنوع و حجم شناسه‌گذاری‌ داروهای طبیعی و سنتی خبر داد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، علیرضا رستمی گفت: در سال‌های اخیر با اقبال روز افزون مردم به مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی در پیش گیری و درمان بیماری ها، بازار فرآورده‌های طبیعی و سنتی با رشد قابل توجهی روبه‌رو بوده است. براساس آمارها، حجم شناسه‌گذاری برای فرآورده‌های طبیعی از حدود ۱۲۸ میلیون قلم در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۱۹۳ میلیون مورد در سال ۱۴۰۲ و قریب به ۱۱۴ میلیون قلم در ۷ ماهه نخست امسال رسیده که رشد یک و نیم برابری را نشان می‌دهد، و این روند حاکی از توسعه بازار و افزایش تقاضای مصرف این فرآورده‌ها در جامعه است.

وی همچنین به افزایش شناسه‌گذاری داروهای سنتی اشاره کرد که از حدود ۷ میلیون مورد در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۱۷ میلیون قلم در سال ۱۴۰۲ رسیده که رشدی دو و نیم برابری در شناسه‌گذاری این دسته از فرآورده‌ها است. این موضوع به وضوح نمایانگر تغییر در سلیقه و نیاز مصرف‌کنندگان است.

رستمی در این رابطه افزود: بطور مستمر در تلاشیم با ارتقای سطوح نظارتی، سطح کیفی فرآورده‌ها نیز افزایش یافته و اعتماد مصرف‌کنندگان به این گروه از فرآورده‌ها بیش از پیش شود.این تحولات در حوزه فرآورده‌های مکمل نیز محسوس است، جایی که تعداد شناسه‌گذاری‌ فرآورده های مکمل بیش از ۲۶۰ میلیون مورد در سال ۱۴۰۲ بوده است. دکتر رستمی تأکید کرد: “امر کیفیت در تولید مکمل‌ها باید در اولویت قرار گیرد تا مصرف‌کنندگان با اطمینان خاطر از آن‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو با حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ارتقاء کیفیت فرآورده‌ها، به دنبال ارتقاء سطح سلامت جامعه است و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

به گفته رستمی این اقدامات نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر سازمان غذا و دارو برای بهبود کیفیت و تنوع فرآورده‌های طبیعی و سنتی در کشور است و می‌تواند به عنوان نقطه قوتی در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان و ارتقاء سلامت عمومی محسوب شود.

خروج از نسخه موبایل