نماد سایت مجله آنلاین

همراه با برادرانی که در پی شهادت شتافتند

همراه با برادرانی که در پی شهادت شتافتند

مجله آنلاین/قم شهیدان محمود و مصطفی برجعلی‌زاده در وصیتنامه‌های خود بر پیروی و اطاعت از ولایت فقیه تاکید کردند: پیامم به ملت بیدار همیشه در صحنه این است که هیچگاه از امام و خطش جدا نشوید برادرانم و خواهرانم را حزب اللّهی و در خط امام تربیت کنید تا در مقابل مسامحه گران بایستند.

محمود برجعلی‌زاده چهارم فروردین ماه ۱۳۳۹ متولد شد، پس از گذران دوران ابتدایی، به علت علاقه شدیدش به تحصیل علوم دینی وارد حوزه علمیه می‌شود و قریب به چهار سال به تحصیل علوم دینی می‌پردازد.

یک ماه قبل از پیروزی انقلاب در اوایل دی ماه سال ۵۷، در کمیته استقبال از امام مشغول فعال شد و پس از پیروزی انقلاب و تشکیل کمیته انقلاب اسلامی همچنان به فعالیت‌های انقلابی خود ادامه داد و در مبارزه با قاچاق اسلحه و مواد مخدر و دستگیری افراد فاسد تلاش زیادی کرد.

پس از تسخیر لانه جاسوسی و تحرکات شیطانی در مرزهای کشور، در اسفند ماه ۵۸ با پیوستن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قم، جهاد فی سبیل الله را به طور رسمی و منسجم شروع کرد.

در فروردین ۵۹، ضد انقلاب‌ها در مناطق مختلف کردستان به خصوص در شهر سنندج مستقر شده و سنگربندی کردند. محمود در این هنگام به سنندج اعزام شد و جان برکف در کنار دیگر برادران سپاهی و برادران کُرد مسلمان در پاکسازی و دفع اشرار همت گمارد و به یاری خداوند قسمت مهمی از خاک عزیز کردستان از جمله سنندج و مریوان و آبادی‌های اطراف، از لوث وجود جنایت‌کاران پاک شد.

در اواخر شهریور ۵۹ که صدام خائن، تجاوز به خاک میهن اسلامی را آغاز کرد، محمود ابتدا با گروه بهداری به خرمشهر و دیگر شهرهای جنوب اعزام گردید. در بازگشت به قم بلافاصله به جبهه فارسیان اهواز اعزام شد و در قسمت توپخانه به نبرد با کفار بعثی برخاست.

او پس از مدتی به علت کارایی و قدرت بدنی و نظامی علاوه بر فرماندهی توپ ۱۰۵، در عملیات چریکی و شکار تانک‌های دشمن و پاکسازی میادین مین شرکت کرد و پس از رشادت‌های بسیار در مرزهای شرق و غرب کشور سرانجام در دوم فروردین سال ١٣۶١ در عملیات فتح المبین به درجه رفیع شهادت نایل آمد و در شب شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) در گلزار شیخان به خاک سپرده شد.

مصطفی برجعلی زاده، در دی ماه سال ١٣۴٨ متولد شد. کودکی و نوجوانی مصطفی به تظاهرات، پخش اعلامیه و در نهایت، فعالیت‌های انقلابی سپری شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی تمام هم و غم مصطفی رفتن به جبهه بود، با اینکه در رشته‌های رزمی، دستی بر آتش داشت؛ اما مبارزه با دشمن را به مبارزات ورزشی ترجیح داد و راهی جبهه شد.

عضویت در بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عزیمت وی به کردستان و حراست وی در مسیر جاده بانه – سردشت، تحصیل، پرداختن به کار نقاشی ساختمان عزیمت به جبهه، مؤذنی در گردان حضرت معصومه (س) و مداحی و روضه خوانی در جبهه تمام جوانی مصطفی بود.

سرانجام در بهمن سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۸ بر اثر اصابت ترکش به قلبش به شهادت رسید و در قطعه هشت گلزار شهدا علی بن جعفر(ع) قم آرام گرفت.

بخشی از وصیت نامه شهیدان محمود و مصطفی برجعلی‌زاده:

شهید محمود برجعلی‌زاده

ما با شهادت خود ادامه خون حسین بن علی {علیه السلام} را به نمایش می گذاریم. پدر و مادرم برای اسلام نگران باشند نه برای من، ما می رویم، امیدواریم خدا هم ما را بپذیرد. پیامم به ملت بیدار همیشه در صحنه این است که هیچگاه از امام و خطش جدا نشوید برادرانم و خواهرانم را حزب اللّهی و در خط امام تربیت کنید تا در مقابل مسامحه گران بایستند.

شهید مصطفی برجعلی‌زاده

در این زمان نیز امام عزیزمان که از سلاله پاک پیامبران است ما را راهنمای است و هر کس که بر ندای او لبیک گوید نجات می‌یابد و هر کس که پشت به او بکند از راه بدر خواهد شد و از جهنمیان خواهد بود. ان شاالله خداوند ما را از یاران با وفای او قرار دهد تا بتوانیم با کمک و همیاری دین مبین اسلام را با یاری خداوند بر جهان چیره کنیم.

به گزارش مجله آنلاین؛ مرحوم «حجت الاسلام محمد تقی برجعلی زاده» پدر شهیدان «محمود و مصطفی برجعلی زاده» دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست. 

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل