به گزارش خبرنگار آنلاین، بالاخره پس از کش و قوس طولانی و با گذشت ۶ ماه از پارالمپیک پاریس، همکاری حسین توکلی با تیم ملی پاراوزنهبرداری ادامه پیدا کرد. توکلی پیش از پارالمپیک پاریس هدایت این تیم را برعهده داشت و به سه مدال طلا و یک برنز رسید. اما پس از پارالمپیک پاریس قرارداد او به پایان رسید و مسئولان فدراسیون جانبازان و توانیابان تمایلی برای ادامه همکاری نداشتند تا اینکه توکلی در لیست گزینههای سرمربی تیم ملی وزنهبرداری قرار گرفت. با توجه به این موضوع بحث تمدید قرارداد توکلی با تیم پاراوزنهبرداری از سوی مسئولان این فدراسیون به صورت جدی پیگیری شد تا در نهایت این همکاری ادامه پیدا کرد و نام حسین توکلی از لیست گزینههای پیشنهادی برای هدایت تیم ملی وزنهبرداری خط خورد.
بابک محمدی رئیس انجمن پاراوزنهبرداری در گفتگو با خبرنگار آنلاین، درباره ابقای حسین توکلی در تیم پاراوزنهبرداری و دلیل وقفه آن پس از ۶ ماه گفت: ما از قبل تصمیم گرفته بودیم تیمی که در یک مقطع تحت فشار قرار گرفته بوده پس از پایان مسابقات در یک بازه زمانی استراحت کند. این وقفه هم با توجه به شرایطی که آن رشته دارد و مسابقاتی که پیش رو دارد برای هر تیمی متفاوت است. پاراوزنهبرداران ما در این مدت خیلی تحت فشار بودند و در این سه چهار سال اخیر بیشتر از ۸ بار در مسابقات شرکت کردند.
وی گفت: با توجه به این شرایط نیاز بود که آنها در یک بازه زمانی استراحت کنند و به زندگی خودشان برسند. آنها نیاز داشتند مدتی استراحت کنند تا از نظر روحی و روانی هم به شرایط عادی برگردند. اما ما همزمان با حضور تیم اصلی در پارالمپیک پاریس اردو جوانان را در دو بخش بانوان و آقایان آغاز کردیم. حضور وزنهبرداران جوان در اردوی تیم ملی نشان داد ما این رشته را به حال خودش رها نکردیم و حتی تیم بزرگسالان بانوان هم به اردو آمدند که در آینده برای آنها هم برنامه داریم. در واقع تیم در حال تکاپو و جنب و جوش بود.
رئیس انجمن پاراوزنهبرداری در مورد تعیین تکلیف تیم ملی پاراوزنهبرداری عنوان کرد: زمان آن رسیده بود که وضعیت تیم ملی بزرگسالان هم مشخص شود. بنابراین با اعضای کادر فنی از یک ماه پیش جلسه گذاشتیم تا برنامههای خودشان را به ما ارائه بدهند و در نهایت به نتیجه رسیدیم.
محمدی در پاسخ به این سوال که چرا ۶ ماه بعد از پارالمپیک به فکر تمدید قرارداد افتادند و در این مدت چرا خبری نبود، گفت: ما خودمان خیلی تمایل نداشتیم که موضوعات پاراوزنهبرداری رسانهای شود. از بعد از پارالمپیک پاریس هم موضوع استعدادیابی را دنبال کردیم و علاوه بر تیم جوانان، تیم پشتوانه آقایان را به اردوی تیم ملی دعوت کردیم و چند روز دیگر چهارمین مرحله اردو آن تیم هم آغاز خواهد شد. توکلی سرمربی بزرگسالان بودند و قراردادش هم بعد از پارالمپیک به پایان رسیده بود و اگر در جریان امور نبودند دلیل بر این نمیشد که کاری صورت نمیگرفته است.
رئیس انجمن پاراوزنهبرداری عنوان کرد: خوشبختانه با کار کردن روی وزنهبرداران جوانان به جاهای خوبی رسیدیم و ملیپوشان رتبهبندی شدند. با شروع اردوی بزرگسالان سرمربی تیم ملی از وزنهبردارانی که در رده امید و جوانان هم هستند و در این مدت در اردو بودند هم میتواند استفاده کنند. ما علاوه بر وزنهبردارانی که در ترکیب تیم اعزامی به پارالمپیک بودند؛ برخی وزنهبرداران هم داشتیم که تا آخرین لحظه در اردو حضور داشتند و آنها هم نگه داشتیم. متأسفانه ما امکان حضور دو وزنهبردار در یک وزن را نداشتیم وگرنه قطعاً تعداد مدالهای بیشتری میتوانستیم کسب کنیم.
محمدی گفت: ما نظرمان این است که تعداد نفراتی که امکان حضور در اردوهای تیم ملی را دارند و همچنین تعداد کسانی که ورودی پارالمپیک را کسب کردند افزایش دهیم تا بتواند برای هر مسابقهای بنا بر استراتژی خاص کادر فنی از این نفرات استفاده کنیم.
وی با رد شایعه اختلاف با حسین توکلی گفت: نه اصلاً چنین چیزی مطرح نبود. توکلی یکی از مربیان به نام و شناخته شده ورزش ایران است. شاید برخی ندادند اما او حتی در چندین رشته کار کرده و جز مربیان به نام است. طبیعی است که او هم حق انتخاب داشت است. او برای انتخاب تیم پاراوزنهبرداری خیلی دلی کار کرد و از صحبتهایی که با هم داشتیم این طور متوجه شدم که خودش هم علاقمند است که با این تیم کار کند. البته که این حس هم دو طرفه بوده و وزنهبرداران ما هم علاقه داشتند در کنار او باشند و با این مربی کار کنند.
محمدی در مورد مدت زمان قرارداد توکلی با تیم پاراوزنهبرداری خاطرنشان کرد: او الان حکم سرمربیگری تیم پاراوزنهبرداری را گرفته و برنامههایش هم تا چهار سال آینده به ما داده است. ضمن اینکه ما بازیهای پاراآسیایی ناگویا و جهانی را پیش رو داریم. حضور در مسابقات پاراوزنهبرداری باید به صورت مستمر و در طی سالها رخ بدهد، چون سهمیه به شخص داده میشود.