آموزش ساخت حفاظ شاخ گوزنی از طریق شابلون همراه با جوشکاری + قیمت حفاظ شاخ گوزنی
طریقه ساخت نرده حفاظ شاخ گوزنی بگونه ای است که ابتدا باید میل گرد سایز ۱۰ را با استفاده از دستگاه برش گیوتین به صورت فارسیبر و نوک تیز برید. سپس با دستگاههای خم کن میل گرد را حالت داد. بعد از این عمل و آماده شدن قطعات، کلیه میگردها را برای جوشکاری پای میز جوش برده و با استفاده از شابلون شروع به اتصال قطعات کرد. بعد از جوشکاری میلگرد های حفاظ شاخ گوزنی و آماده شدن حفاظ شاخ گوزنی برای رفع چربی به مدت ۲۰ دقیقه محصول را در کوره قرار میدهند. بعد از این مرحله حفاظ آماده رنگ کردن است. به وسیله دستگاه پاچش پودر روی میلهای حفاظ رنگ پاشیده میشود و وارد کوره میشود.
ساخت و تولید انواع حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی یک نرده ضدسرقت دیواری است که در مقایسه با دیگر حفاظ ها از مزایای زیادی برخوردار می باشد. این حفاظ ها دارای نوک تیز شبیه به شاخ گوزن هستند و به صورت زنجیری در کنار یکدیگر جوش داده شده اند. حفاظ های شاخ گوزنی به گونه ای ساخته می شوند که علاوه بر ظاهر زیبا، جنبه امنیتی ساختمان را نیز فراهم کنند. با ما همراه در شرکت کوروش حفاظ باشید تا شما را در این مقاله با ساخت و تولید انواع حفاظ شاخ گوزنی و قیمت شاخ گوزنی بیشتر آشنا کنیم.
حفاظ شاخ گوزنی و قیمت آن
حفاظ شاخ گوزنی از بهترین نمونه ها حفاظ برای افزایش امنیت ساختمان و حفاظ کشی بر روی دیوارها است. به دلیل داشتن ظاهری شبیه به شاخ گوزن این نوع حفاظ ها با این نام معروف شده اند. حفاظ های شاخ گوزنی در انواع مختلفی ساخته می شوند که تمامی نمونه های آن بسیار ایمن هستند. در کشور ما شرکت های مختلفی در زمینه تولید و ساخت این حفاظ ها با کیفیت بالا فعالیت می کنند. روی قیمت حفاظ شاخ گوزنی عوامل مختلفی تاثیر گذار است. قیمت حفاظ شاخ گوزنی با در نظر گرفتن تراکم و وزن آهن آن بسیار متفاوت خواهد بود. به طوری که هر اندازه تراکم شاخه ها و میلگرد ها بیشتر باشد، وزن آن سنگین تر بوده و متناسب با آن قیمت حفاظ نیز بالاتر می رود.
کاربرد حفاظ شاخ گوزنی
از انواع گاردهای فولادی دیوار می توان به حفاظ شاخ گوزنی اشاره کرد که می توان آن را یک خلاقیت بسیار خوب برای به تله انداختن افراد سودجو و سارق شناخت. به طوری که با کمک این حفاظ ها هیچ جنبندهای نمی تواند راه گریزی از نرده های آهنی محافظ بر روی دیوار داشته باشد. هر نرده با در نظر گرفتن ارتفاع و متریال به کار رفته برای ساخت آن دارای قیمت متفاوتی خواهد بود.
مزایای ساخت انواع حفاظ شاخ گوزنی
ساخت و تولید حفاظ شاخ گوزنی با کمک میلگردهای نمره ۹ و ۱۰ استاندارد صورت می گیرد. این حفاظ ها بعد از این که ساخته شدند دچار خمش و پیچش نمی شوند. همچنین امکان برش آنها در ارتفاع بالا نیز وجود نخواهد داشت. بنابراین حفاظ شاخ گوزنی یکی از بهترین نمونه های حفاظ در بازار است. به طوری که استفاده از این محصول مزایای زیادی به همراه دارد. از جمله مزایای استفاده از حفاظ شاخ گوزنی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش امکان سرقت به حداقل
- دوام و کیفیت بالای شاخ گوزنی
- عرض زیاد نرده حفاظ شاخ گوزنی متناسب با دیوار
- ظاهر زیبا و چشم نواز حفاظ شاخ گوزنی
- قیمت به صرفه
- امنیت بسیار بالا در سازه فلزی نرده حفاظ روی دیوار
- ارتفاع مناسب حفاظ شاخ گوزنی برای دیوارهای با ارتفاع کوتاه و بلند بر اساس سلیقه مشتری
ساخت و تولید حفاظ شاخ گوزنی دیوار
بدون شک امروز بهترین نرده حفاظ بر روی دیوار، حفاظ شاخ گوزنی است که تاثیر زیادی در فراهم کردن ایمنی ساختمان دارد. حفاظ شاخ گوزن با کمک میلگرد ساده ساخته می شود. قیمت این نوع حفاظ در مقایسه با دیگر نرده هایی که بر روی دیوار قرار می گیرند، بسیار مناسب تر است. حفاظ های شاخ گوزنی در انواع و مدل های متنوع طراحی و تولید می شوند. قیمت این نوع حفاظ ها با در نظر گرفتن تراکم به کار برده شده برای ساخت آنها و ارتفاعی که دارند، متغیر است.
برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی لازم است از مواد اولیه متعددی استفاده شود. میلگرد شماره ۱۰ یکی از این مهم ترین موارد در این زمینه است. با کمک این نوع میلگرد حفاظ شاخ گوزنی استحکام و مقاومت بسیار بالایی پیدا می کند. ساخت حفاظ شاخ گوزنی با کمک پروفیل آهنی با ضخامت یک سانتی متر و با کمک دستگاه انجام می شود. این پروفیل ها با کمک گیوتین دستگاه و بر اساس اندازه های محل مورد نظر برای نصب به شکل اریب برش داده شده سپس با استفاده از دستگاه خم این پروفیل ها حالت داده می شوند. بعد از آن نوبت جوش دادن پروفیل ها به هم می رسد.
برای جوش دادن پروفیل ها از دو روش جوش الکترود یا جوش ۲ co استفاده می شود که در شابلون صورت می گیرد. جوش co۲ در مقایسه با جوش الکترود مزایای بیشتری دارد. زیرا مقاومت جوش الکترود پایین تر است و به صورت نقطه ای در محل مورد نظر می توان آن را اجرا کرد. همچنین پس از تولید امکان جدا کردن و شکستن آن افزایش پیدا می کند و رنگ آمیزی جوش الکترود سخت است. ولی با استفاده از جوش co۲ می توان جوشکاری را در دو طرف کار انجام داد. جوش۲ co مقاومت آن بالاتر است و شرایط رنگ آمیزی آن نیز ساده تر خواهد بود. ولی باید به این نکته اشاره کرد که قیمت جوشکاری co۲ در مقایسه با جوشکاری الکترود بیشتر است.
در انتها سرشاخه های حفاظ به طول ۲ تا ۴ سانتی متر برش داده و تیز می شوند. بعد از اینکه برشکاری به پایان رسید، باید حفاظ جوشکاری و چربی زدایی شود. با قرار دادن حفاظ در رنگ می توان این کار را انجام داد. شایان ذکر است که ساخت نرده شاخ گوزنی امری بسیار تخصصی بوده و برای این کار باید از ابزارهای بسیار خاص استفاده شود.
قیمت حفاظ شاخ گوزنی در سال 1401
قیمت حفاظ شاخ گوزنی در سال 1401 تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند ارتفاع حفاظ شاخ گوزنی، ضخامت میلگردها، رنگ مورد استفاده برای حفاظ، شکل حفاظ ، تراکم شاخک ها و نوع جوشکاری تعیین می شود. حفاظ شاخ گوزنی را با استفاده از میلگردهای آهنی می سازند. معمولا در ساختار حفاظ شاخ گوزنی 15-8 شاخه اصلی وجود دارد که شاخه های فرعی به آنها اضافه می شوند. ارتفاع استاندارد حفاظ شاخ گوزنی 90 سانتی متر است که به درخواست مشتری، ارتفاع آن را بین 120-50 سانتی متر می سازند.
نرده شاخ گوزنی به صورت کم تراکم، با تراکم متوسط و پر تراکم ساخته می شود. تعداد و تراکم شاخک ها باعث تغییر قیمت هر متر شاخ گوزنی خواهد شد. برای رنگ آمیزی حفاظ های شاخ گوزنی از رنگ های مختلفی استفاده می کنند. اما معمولا رنگ حفاظ از نوع کوره ای است. این روش مانع از اکسید شدن رنگ در طولانی مدت می شود. حفاظ شاخ گوزنی مدل های مختلفی دارد. به همین علت با قیمت های مختلفی عرضه می شود.
هنگامی که برای قطعه ای از دیوار یا درب ساختمان خود حفاظ شاخ گوزنی نصب می کنید، نوع حفاظ و تراکم میله های آن مشخص می کنند که چقدر آهن در ساخت حفاظ به کار رفته است. بنابراین، هر چقدر تراکم میله ها بیشتر باشد، قیمت حفاظ شاخ گوزنی بالاتر می رود. برای اطلاع از قیمت حفاظ شاخ گوزنی در سال 1401 با کارشناسان کوروش حفاظ تماس بگیرید.