
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه اختلال شنوایی در جهان مانند دیابت رو به افزایش است گفت: عوامل متعددی سبب اختلال شنوایی می شوند.
به گزارش مجله آنلاین دکتر علیرضا رئیسی در همایش «دستاوردهای سلامت در حوزه مراقبت گوش و شنوایی» که امروز اول اردیبهشت ماه برگزار شد اظهار کرد: هزینه اثربخشی اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت می بایست در کانون توجه قرار گیرد. پیشگیری در تمام حوزه های مدیریتی از جمله بهداشت کاربرد دارد. پیشگیری از بسیاری مسائل در قالب یک برنامه می تواند در سطح کشور انجام شود. با توجه به محدود بودن منابع می بایست اهدافی را در کانون توجه قرار دهیم که بیشترین اثربخشی را داشته باشد.
وی با بیان اینکه غربالگری نوزادان از اقدامات پیشگیرانه خوب در سطح کشور است خاطرنشان کرد: برنامه غربالگری نوزادان به طور کامل در سراسر کشور انجام می شود و نوزادان می توانند از منظر مسائل مختلف مورد غربالگری قرار گیرند. غربالگری شنوایی نوزادان و عملکرد تیروئید آنها از اقدامات خوب و اثربخش در کشور است.
وی با بیان اینکه کم شنوایی به دلایل مختلف ایجاد می شود تصریح کرد: خوشبختانه به دلیل نظام مراقبتی واکسیناسیون کشور علت کم شنوایی به دلیل عفونت در کشور به مقدار بسیار زیادی کاهش یافته است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ۶۳۰ میلوین نفر در سطح جهان به اختلال کم شنوایی مبتلا هستند تصریح کرد: علاوه بر مشکلات عفونی تروماها مسائل ژنتیکی و … به اختلال شنوایی دامن می زنند.
رئیسی تصریح کرد: اختلالات شنوایی رتبه سوم در موضوع سال های سپری شده به دلیل ناتوانی را در دنیا را دارد. اختلال شنوایی می بایست در کانون توجه قرار گیرد افرادی که دچار مشکلات شنوایی می شوند به برخی اختلالات روحی مبتلا می شوند. اختلال شنوایی مانند دیابت رو به افزایش است.
انتهای پیام