لوله استیل در تولید اتصالات

لوله استنلس استیل یک جزء حیاتی در بخش ساختمانی و صنعتی است که طیف وسیعی از مزایا مانند دوام بالا، مقاومت در برابر خوردگی و ظاهری زیبا را ارائه می‌دهد. لوله استنلس استیل قبل از ورود به بازار، فرآیند تولید پیچیده‌ای را طی می‌کنند که شامل چندین مرحله حیاتی است. در ادامه به صورت مختصر 6 مرحله از اصلی‌ترین مراحل فرآیند تولید لوله‌های فولادی ضد زنگ را بررسی می‌کنیم.

1- تامین مواد اولیه و بازرسی؛ مرحله‌ای ابتدایی و مهم!

تولید لوله‌های فولادی ضد زنگ با تامین مواد اولیه با کیفیت بالا، معمولاً به شکل کویل یا کلاف فولاد ضد زنگ آغاز می‌شود. این مواد تحت بازرسی کامل قرار می‌گیرند تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای کیفیت و ترکیب مورد نیاز را برآورده می‌کنند. تأمین مقدار عناصر اصلی بسیار مهم است. چرا که نوع و میزان عناصر بر کیفیت نهایی محصول اثر بسزایی دارد. در ادامه همراه با  دیگر مراحل تولید لوله استیل را شرح می‌دهیم.

2- برش مواد خام؛ برش لوله‌ها به اندازه های مشخص!

در دومین مرحله، بسته به طول لوله‌ها، مواد اولیه را به کویل های کوچکتر برش می‌دهند. کویل های کوچکتر راحت‌تر می‌تواند به مراحل بعدی وارد شوند. همچنین جابه‌جای آن راحت‌تر است. این فرآیند معمولاً با استفاده از برش هیدرولیک انجام می‌شود که می‌تواند مواد را به طول‌های دقیق برش دهد.

3- تشکیل لوله‌ها؛ مرحله نورد سرد و عبور از غلتک‌ها!

مرحله بعدی در فرآیند تولید لوله استیل، شکل دادن به لوله‌ها است. این کار با استفاده از یک فرآیند نورد سرد انجام می‌شود که شامل عبور کویل بریده شده از مواد خام از یک سری غلتک است. غلتک‌ها به دقت تنظیم می‌شوند تا به قطر، ضخامت و شکل لوله مورد نظر دست یابند.

برخی از محصولات در همین مرحله برای ورود به بازار آماده می‌شوند. اما قیمت این دسته از لوله‌های استیل با لوله‌های استنلس استیل تولید شده با فرآیند نورد گرم متفاوت است. در واقع متأثر از قطر، ضخامت، نوع مواد و فرآیند تولید آن است.

4- جوشکاری درز؛ مرحله ای برای تولید لوله‌های صنعتی!

چهارمین مرحله مهم تولید لوله استنلس استیل، مرحله جوشکاری درز لوله ها است. جوشکاری درز لوله  با استفاده از فرآیند TIG (گاز بی اثر تنگستن) یا ERW (جوشکاری با مقاومت الکتریکی) بسته به کیفیت و پرداخت مورد نیاز لوله انجام می‌شود.

5- حرارت درمانی؛ فرآنید نورد گرم و راهکاری برای افزایش استحکام!

پس از جوشکاری، لوله‌ها تحت عملیات حرارتی قرار می‌گیرند تا هرگونه تنش باقیمانده از بین برود و استحکام و دوام آنها بهبود یابد. این فرآیند همچنین مقاومت لوله‌ها را در برابر خوردگی و سایر اشکال سایش و پارگی افزایش می‌دهد. به مرحله حرارت درمانی، مرحله نورد گرم نیز گفته می‌شود. در این مرحله استحکام و کیفیت لوله‌ها افزایش می‌یابد.

6- مرحله پایانی و بازرسی سطح؛ مسیری برای دریافت استانداردهای بین المللی!

مرحله نهایی در فرآیند تولید لوله استیل، شامل پرداخت سطح و بازرسی است. لوله‌ها برای رسیدن به پایان مورد نظر صیقل داده شده و تحت درمان قرار می‌گیرند و سپس تحت بازرسی کامل قرار گرفته تا اطمینان حاصل شود که تمام استانداردهای مورد نیاز کیفیت، استحکام و عملکرد را برآورده می‌کنند. دریافت استانداردهای جهانی برای لوله‌های استنلس استیل تولید شده بسیار مهم است. چرا که استانداردهای بین المللی تضمین کننده میزان کیفیت لوله استیل است.

در این مرحله قیمت مصرف کننده لوله استیل نیز مشخص می‌شود. مواد و عناصر اولیه بر قیمت لوله استیل تأثیر دارد. به گونه‌ای که با قیمت لوله استیل 316 یا لوله استیل 310 و غیره متفاوت است.

انواع لوله استنلس استیل را از مجموعه استیل آروین خریداری کنید!

محصولات استیل آروین دارای یک سال گارانتی و وارانتی بوده و شما با خیالی آسوده می‌توانید برای خرید انواع محصولات استنلس استیل از استیل آروین اقدام کنید. پیشنهاد ما این است که قبل از خرید با کارشناسان و متخصصان استیل آروین تماس بگیرید و پس از دریافت مشاوره فنی رایگان، برای خرید محصول متناسب با نیاز خود اقدام کنید. همراه با استیل آروین توسعه کسب و کار خود را تجربه کنید.

اتصالات رزوه ای استیل | اتصالات لوله استیل نرده

سوالات متداول:

مزایای کلیدی لوله‌های فولادی ضد زنگ چیست؟

لوله‌های فولادی ضد زنگ چندین مزیت کلیدی از جمله دوام بالا، مقاومت در برابر خوردگی و ظاهری زیبا دارند. آن‌ها همچنین بسیار متنوع بوده و می‌توانند در طیف وسیعی از کاربردها مورد استفاده قرار گیرند.

تولید یک لوله فولادی ضد زنگ چقدر طول می‌کشد؟

زمان لازم برای تولید یک لوله فولادی ضد زنگ بسته به عوامل مختلفی از جمله اندازه و پیچیدگی لوله، فرآیند تولید مورد استفاده و مواد خام مورد استفاده متفاوت است. تولید یک لوله به طور متوسط چندین ساعت طول می‌کشد.

عوامل اصلی که بر کیفیت لوله‌های استنلس استیل تأثیر می‌گذارد چیست؟

کیفیت لوله‌های فولادی ضد زنگ تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله کیفیت مواد اولیه مورد استفاده، فرآیند تولید مورد استفاده، شرایط نگهداری و حمل و نقل قرار می‌گیرد. برای خرید لوله استنلس استیل با کیفیت باید از فرتوضیحات

کارخانجات صنایع غذایی از لوله و اتصالات استیل صنعتی استفاده میکنند.

یکی از پیجیده ترین سیستم لوله کشی و تاسیسات در کارخانجات مواد غذایی تامین لوله و اتصالات استیل مواد غذایی مناسب است، در این خصوص شما باید مستقیما با شرکت هایی در تماس باشید که در این زمینه میتوانند نسبت به لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی اطلاعات کافی را در اختیار شما قرار دهند . بیشترین متریال مورد استفاده در خصوص صنایع غذایی استیل ۳۰۴ و ۳۱۶ میباشد، شما با استیل آرام در واقع به یکی از مهمترین مرکز واردات این اتصالات و لوله استیل های تخصصی سر و کار دارید

انواع لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی

لوله و اتصالات استیل مواد غذایی با توجه به محیط و نوع تاسیسات و در واقع کاربری اصلی کارخانجات نسبت به فرآورده های در خط تولید به دسته ها و انواع و اقسام مختلف تقسیم میشوند، انواع محصولات لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی :

  • کلمپ صنایع غذایی
  • شیرپروانه ای صنایع غذایی
  • مهره ماسوره صنایع غذایی
  • شیر یکطرفه صنایع غذایی
  • زانو استیل صنایع غذایی
  • سراهی استیل صنایع غذایی
  • بست استنلس استیل مخصوص صنایع غذایی
  • واشر مهره ماسوره صنایع غذایی
  • تبدیل استیل صنایع غذایی
  • گوشی شستشوی مخازن صنایع غذایی

کاربرد لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی در کارخانجات :

بسته به نوع لوله و اتصالات و متریال ۳۰۴ و ۳۱۶ و همچنین ایعاد و اندازه محصولات لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی، هر محصولی کاربرد خاص خودش را دارد، اما کاربرد های عمومی این محصولات عبارتند از :

  • اتصال لوله های استیل به یکدیگر
  • اتصال لوله ها به مخازن
  • اتصال لوله ها به شیرالات ابزار دقیق
  • اتصالات لوله ها به وروها و خروجی های خط
  • نگهداشتن خرطومی ها توسط بست ها صورت میگیرد
  • تنظیم فشار با شیرهای پروانه ای استیل صورت میگیرد
  • انتقال جریان با خط مستقیم توسط شیرهای یکطرفه صورت میگیرد

در حال حاضر شرکت فلات داپرزه انواع لوله و اتصالات استیل، لوله و اتصالات استیل صنعتی، انواع نبشی استیل، انواع میلگرد استیل، انواع قوطی استیل، انواع پروفیل استیل و شیرآلات استیل را تهیه و تأمین می نماید.

انواع لوله و اتصالات استیل ، لیست قیمت لوله و اتصالات استنلس استیل ۳۱۶ و ۳۰۴ فروش فوق العاده، فروش لوله و اتصالات استیل تایوانی و اروپایی و همچنین چینی تحت وندور به قیمت روز و قیمت فوق العاده توسط فلات داپرزه ایرانیان در بازار لوله و اتصالات استیل ایران صورت میپذیرد.

ما سریع ترین خدمات تحویل لوله و اتصالات استیل در کشور را داریم و همچنین تحویل روزانه در سفارش های فوری را ارائه می دهیم. ما همیشه به وعده خود برای ارائه بهترین لوله و اتصالات و خدمات با کیفیت به مشتریانمان عمل می کنیم.

جهت خرید و یا انعقاد قرارداد تامین کلیه محصولات لوله و اتصالات استیل، خدمات و تجهیزات صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی با آلیاژهای استنلس استیل و آلیاژهای خاص با مشاوران مجرب ما تبادل نظر کنید.

اتصالات نقش عمده و حیاتی در صنعت دارند. در لوله کشی های هر کارخانه ای اگر اتصالات استیل و یا هر فلز دیگری وجود نداشته باشد, ما نمیتوانیم بسیاری از سیستم لوله کشی را در ارتباط با لوله ها و ورق و یا حتی شیرآلات استیل در یک مسیر مستقیم پیش ببریم چه برسد به سیستم لوله کشی پیچیده.امروزه اتصال های استیل کاربردهای زیادی در لوله کشی صنعتی دارند که از مهمترین آنها میتوان به تغییر جهت، شاخه گذاری، و یا تغییر قطر خط لوله اشاره کرد.به طور کلی جنس استیل به دلیل خواص ضد رسوب، مقاومت در برابر آب و آتش و همچنین قابلیت تحمل وزن بالا و قابل بازیافت بودن در صنعت جایگاه ویژه ای دارد.  

در صنعت فلز و لوله استیل انواع اتصالات استیل وجود دارد که هر کدام برای کارایی خاصی مورد استفاده قرار می گیرد. ما قصد داریم به موضوع انواع اتصالات استیل ، اتصالات فلنچ استیل ، اتصالات جوشی استیل، اتصالات رزوه ای استیل، اتصالات سوکت ولد، کاربرد و مزایا این نوع اتصالات بپردازیم تا شما بیشتر با این نوع اتصالات آشنا شوید و بسته به نیاز خود اقدام به انتخاب از میان این موارد و انواع اتصلات استیل بکنید.

مزایای استفاده از اتصالات استیل چیست؟

اتصالات برای تمامی لوله کشی ها در کارخانه ها، ساختمان ها و غیره لازم است و اتصالات استیل به دلیل ویژگی ها و مزایایی که دارد بسیار پرکاربرد است. در واقع در اتصالات استیل، لوله های استیل با استفاده از سه راهی، زانویی، کپ (درپوش) و غیره به یکدیگر وصل می شوند. جنس استیل مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش و نیز آب دارد. از طرفی در لوله کشی ها به اتصالاتی نیاز است که جنس فلز به کار رفته در آن به گونه ای نباشد که رسوب بسیاری بگیرد و جریان آب را قطع کند.

استیل ماده ای است که از خاصیت ضد رسوبی برخوردار می باشد، بنابراین استفاده از آن بسیار مناسب است. جنس استیل به دلیل خاصیت قابل بازیافتی آن بسیار پرطرفدار است. تحمل وزن بالا از دیگر مزایای اتصالات استیل می باشد. اتصالات استیل همچنین به دلیل خاصیت تغییر جهت دادن لوله و تغییر قطر و شاخه گذاری کاربرد بسیاری در لوله کشی صنعتی دارد.

لوله استیل کربن

لوله استیل کربن نسبت به سایر انواع لوله ها، با دوام و قوی تر است و این باعث می شود آن را برای ساخت انواع لوله  مناسب باشند. استیل کربن یک فلز قابل انعطاف پذیر و مبتنی بر آهن است ، که حاوی عمدتا کربن و مقادیر کمی منگنز و سایر عناصر است. استیل در معرض فرآیندهای مختلفی قرار می گیرد و می تواند به شکل های مختلف آسیاب ساخته شود که قطعات نهایی از آنها تشکیل شده ، جعلی ، مهر شده ، ماشین کاری شده یا به شکل دیگری ساخته می شوند. کربن عنصر سخت کننده و تقویت کننده اصلی موجود در استیل است که حداکثر سختی و قدرت را فراهم می کند. اتصالات لوله های استیل کربن در اندازه ها و شکل های مختلفی ارائه می شوند.

همچنین چندین اتصالات کربن جوش خورنده لب به لب وجود دارد که دارای لبه های باریک هستند و کانال با عمق کمتری را برای مهره جوش تشکیل می دهند که قطعه را با هم ثابت می کند. اتصالات جوش خورنده عمدتا برای پیوستن به بخش های لوله که اتصالات دائمی و جوش داده شده مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده می شود. آرنج ، گیربکس ، سه راه ، و غیره از اتصالات استیل جوش خورنده لب به لب ساخته شده است.

انواع لوله استیل

لوله استیل بدون درز یا مانیسمان
لوله استیل درزدار

لوله استیل بدون درز از اسیل ۳۰۰ ساخته شده است و انواع لوله ۳۰۴، ۳۱۶، ۳۲۱، ۳۱۰ و لوله دابلکس را شامل می شود لوله استیل درزدار از استیل ۳۰۰ ساخته شده است و لوله ۳۰۴ ، ۳۱۶ و لوله دابلکس از انواع آن است

انواع لوله استیل بدون درز

لوله ۳۰۴، ۳۱۶، ۳۲۱، ۳۱۰ و لوله دابلکس

انواع لوله استیل درزدار

لوله ۳۰۴ ، ۳۱۶ و لوله دابلکس از انواع آن است همانطور که از دسته بندی نتیجه می شود، لوله استیل ۳۰۴ ، ۳۱۶ و دابلکس در دو مدل درزدار و بدون درز برای مصرف کنندگان موجود می باشد.

ویژگی لوله های استیل

وجود کروم در این لوله موجب می شود تا در مقابل خوردگی به خوبی مقاوم باشد. کروم ماده ای است که در هنگام ساخت آلیاژ استیل به آهن اضافه می شود و باعث می شود لوله استیل در برابر عوامل محیطی از خود مقاومت خوبی نشان دهد. وجود کروم در لوله استیل علاوه بر افزایش مقاومت، باعث افزایش سختی نیز می شود.این ویژگی در لوله استیل با انعطاف پذیری آن رابطه عکس دارد. در نتیجه می توان گفت برای افزایش مقاومت لوله استیل تا جایی که امکان دارد مقدار کروم را زیاد کرد تا انعطاف پذیری آن را از بین نبرد و در ساخت لوله استیل خللی وارد نکند.

لوله های مانیسمان و انواع کاربرد آنها

لوله های مانیسمان تجهیزاتی هستند که برای انتقال سیالات، ساخت مخازن تحت فشار، صنایع نظامی و کاربردهای وسیع دیگری مورد استفاده قرار می گیرند. در زبان لاتین لوله ها را عموما با دو لغت پایپ و تیوب معرفی می کنند. از نظر ظاهری هر دو لغت به معنی لوله هستند ولی از نظر کاربرد و محل استفاده متفاوت هستند. پایپ به لوله هایی اطلاق می شود که وظیفه انتقال سیال از نقطه ای به نقطه دیگر و در فواصل نسبتا دور را بر عهده دارند. اما تیوب به لوله هایی اطلاق می شود که وظیفه گردش سیال در داخل یک سیستم یا ماشین را بر عهده دارند.

لوله ها از جنبه های گوناگونی از جمله جنس، کاربرد و فرآیند ساخت دسته بندی می شوند. از نظر جنس به دو دسته کلی لوله های فلزی و غیر فلزی تقسیم می شوند. از جمله لوله های فلزی پر کاربرد می توان به لوله های فولادی، چدنی، مسی، آلومینیومی، لوله مانیسمان و سربی و از جمله لوله های غیر فلزی پرکاربرد می توان به لوله های پلیمری، شیشه ای، بتنی و سفالی اشاره کرد.

مشخصات لوله مانیسمان چیست؟

لوله‌های مانیسمان با استانداردها و گواهی‌ های متعددی تولید می‌شوند و هر محصول باید بر اساس استانداردهای ادعاشده توسط کارخانه، تولید شده‌باشد؛ در غیر این صورت، یک محصول دقیق نیست.

دو استاندارد زیر، معمولاً برای ساخت لوله‌های بدون درز فلزی استفاده می‌شود:

  • برای لوله‌های فولادی از استاندارد ASME B36.10
  • برای لوله‌های استیلی از استاندارد ASME B36.19

ارائه‌دهندگان این استانداردها، برای هر کدام از ویژگی‌های یک لوله‌ی بدون درز، مانند قطر، ضخامت و طول، بازه‌ی خاصی را مشخص کرده‌اند؛ کارخانه‌هایی که ادعا می‌کنند محصولات خود را بر اساس این استانداردها به بازار عرضه می‌کنند، حتماً باید لوله را در بازه‌ها و ابعاد از‌پیش‌تعیین‌شده، تولید کنند.

لوله‌های مانیسمان در چه ابعادی تولید میشوند؟

ابعاد لوله‌ های مانیسمان، تابعی از ضخامت یا رده‌ی این محصولات است. لوله‌های بدون درز، در رده‌های متعددی تولید و روانه‌ی بازار می‌شوند. ممکن است از خود بپرسید که لوله‌های مانیسمان، چگونه رده‌‌بندی می‌شوند. سه روش زیر، برای رده‌بندی لوله‌های مانیسمان به‌کار می‌روند:

  • روش اول: مطابق با استاندارد ANSI B36 APL5L، لوله‌های مانیسمان با توجه به ضخامت خود، رده‌ندی می‌شوند.
  • روش دوم: مطابق با استاندارد ANSI که از یک فرمول کلی حاصل می‌شود، لوله‌های بدون درز فولادی در هشت دسته‌بندی قرار می‌گیرند.
  • روش سوم: مطابق با وزن کلی، لوله‌ها به سه گروه STD (استاندارد)، XS (سنگین) و XXS (فوق سنگین) تقسیم می‌شوند.

لوله‌های مانیسمان در شاخه‌های ۶ و ۱۲ متری تولید می‌شوند و حدود قطر آن‌ها بین ۱٫۲ تا ۳۶ میلی‌متر متغیر است و همچنین دانستن این نکته هم خالی از لطف نیست که وزن این لوله‌ها متناسب با طول، قطر و ضخامت، متغیر خواهد بود.

شیرآلات صنعتی چیست؟

شیرآلات، وسایلی برای تنظیم فشار، تغییر، قطع و وصل کردن جریان سیالات، از جمله مایعات و گازهاست. این ابزار در صنایع و کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع مختلف شیرالات صنعتی ؟

شیرهای صنعتی عموما به سه دسته تقسیم می‌شوند:

کاربرد شیرالات صنعتی در صنایع گاز و پتروشیمی

۱٫ شیرهای پولیکا که از مواد P.V.C. ساخته شده و بیشتر روی لوله‌های پولیکا نصب می‌شوند. (Poly Vinil Chloride).

۲٫ شیرهای شیشه‌ایی که از جنس شیشه می‌باشند و بیشتر در آزمایشگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۳٫ شیرهای برنجی (آلیاژ مس و روی) که برای آب و مواد نفتی با فشار و دمای کم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۴٫ شیرهای برنزی ( آلیاژ مس و قلع) که برای آب و محلول‌های نمک‌دار و مواد نفتی با فشار و دمای نسبتا کم (حدود ۳۰۰ درجه سانتیگراد و ۳۵۰ پوند فشار بر اینچ مربع) بکار برده می‌شوند.

۵٫ شیرهای چدنی که برای آب و مواد نفتی با دمای کمتر از ۳۵۰ درجه سانتیگراد مناسب بوده و بیشتر بصورت مخلوطی شکل ساخته می‌شوند (مانند شیرهای سماور).

۶٫ شیرهای فولادی که با آلیاژهای مختلف ساخته شده و بیشتر برای کنترل انواع مواد نفتی، گازها، بخار و آب با فشار و دمای زیاد بکار برده می‌شوند، مانند کنترل ولو ها.

انواع شیرالات صنعتی با توجه به جنس

انواع شیرآلات پرکاربرد صنعتی، تنوع زیادی دارند و جنس هرکدام نیز متفاوت است؛ علت تنوع جنس و مدل شیرآلات صنعتی نفت و گاز، در گستردگی استفاده از این محصولات نهفته است. در صنایع متعددی از این کالاها استفاده می‌شود و متخصصان نیز این محصولات را در نوع‌های متعددی تولید می‌کنند تا پاسخگوی نیاز بازهٔ وسیعی از مشتریان باشند. در ادامهٔ بررسی انواع شیرآلات صنعتی پرکاربرد، به بیان صنایعی می‌پردازیم که از این محصولات به شکل گسترده استفاده می‌کنند:

  1. صنایع پتروشیمی و صنعت‌های وابسته به این عرصه؛
  2. سیستم‌های انتقال آب؛
  3. تأسیسات انتقال گاز و نفت؛
  4. سیستم‌های آبرسانی شهری و برون‌شهری؛
  5. تأسیسات انتقال گاز و نفت از نیروگاه‌ها به موقعیت‌های دیگر.
  6. سیستم‌های گازرسانی شهری.

فلنج چیست ؟

فلنج های قطعات فولادی می باشند که برای برقراری اتصال به کار می روند و می توانند لوله را به اقلام پایپینگی دیگر از جمله لرزه گیر ، شیرآلات و متصل کنند، روش های گوناگونی جهت اتصال لوله و اقلام آن به همدیگر و یا به تجهیزات وجود دارد، مانند جوشکاری و که یکی از این موارد اتصالات فلنجی میباشد.

کاربرد فلنج ها در صنعت و تاسیسات

کلاس بندی فلنج ها و استاندارد ابعادی فلنج های فولادی

مطابق این استاندارد فلنجهای فولادی وآلیاژهای آن به كلاسهای ۱۵۰-۳۰۰-۴۰۰-۶۰۰-۹۰۰-۱۵۰۰-۲۵۰۰ تقسیم بندی می شوند كه این اعداد ماكزیمم فشار برحسب PSI بوده كه فلنجها در حداكثر دمای مجاز می توانند تحمل كنند ومعمولا فشار كاركرد حدود ۲٫۴ برابر اعداد فوق می باشد (رابطه فشار با دما برای جنسهای مختلف در استاندارد فوق مشخص گردیده است) .

۲٫ رده بندی فشار مطابق استاندارد DIN :

انواع فلنج ها :

استفاده از فلنج های نر وماده را می توان در پوسته مبدل حرارتی به کانال و پوشش فلنجی مشاهده کرد.

کاربرد این فلنج در فشارهای بالا و دماهای زیر صفر است که علاوه بر این کاربرد برای زمانی که بارهای ارتعاشی و نوسانی دارد نیز مناسب است.

فلنج های گلو دار جوشی از ناف مخروطی شکل شان بسادگی قابل تشخیص می باشند. که این ناف های مخروطی با شیب ملایمی به دیواره لوله یا اتصالات مربوطه جوش میگردند.

کاربرد این فلنج ها در سیستم های لوله کشی که دارای فشار کاری بالا و قطر لوله کشی کم است می باشد. فلنج ساکت ولد اصولا برای استفاده در سایزهای کوچک ولی فشار بالا گسترش یافت. نیروی ایستایی آن برابر با فلنج های اسلیپان میباشد ولی مقاومت خستگی آنها ۵۰% بیشتر از فلنج های اسلیپان میباشد از معایب فلنج ساکت ولد همین” فاصله انبساطی” است که باید ایجاد شود.

در سیستم های لوله کشی استینلس استیل که محتوی سیال خورنده میباشند این فاصله مشکل خوردگی ایجاد مینماید که در بعضی از جاها استفاده از فلنج ساکت ولد مجاز نمی باشد.

من تخصصی در مهندسی خوردگی ندارم ولی با مراجعه به اینترنت شما میتوانید بسیاری از اطلاعات مربوط به مشکلات انواع خوردگی را پیدا کنید.

همچنین از معایب فلنج ساکت ولد اصولا همان معایب مترتب به فلنج اسلیپان نیز میباشد. یعنی می باید اصولا ابتدا لوله جوشکاری شده و سپس نسبت به تنظیم اتصلات و نصب آن اقدام نمود.

البته گاهی اوقات جهت مطمئن بودن از آب بندی یک پاس جوش آب بندی نیز به همراه آن استفاده میشود .هر چند بیشتر این تنش ها بصورت خم شدگی در محدوده مرکز فلنج اعمال می گردد ولی از آنجا که استانداردی برای قطر داخلی فلنج وجود ندارد این فلنج ها برای کاربرد در فشار و دما های بالاتر مناسب هستند.

یکی از کاربردهای آن در مواردی است که سیستم زیاد در معرض زنگ زدگی و خوردگی می باشد که استفاده از این فلنج از نظر اقتصادی نیز به صرفه است. ولی مقاومت آن در برابر خستگی بسیار کمتر از فلنج گردن دار است.

اتصالات فشار قوی چیست؟

اتصالات فشار قوی دسته‎‌ای از اتصالات صنعتی هستند که نقش مهمی در رشد صنایع مختلف از جمله نفت و گاز و پتروشیمی دارند. این اتصالات معمولا از فولاد و آلیاژهای خاص ساخته میشوند. انواع اتصالات فشار قوی شامل سه راهی‌ها، زانویی، تبدیل و فلنج‌ها می‌باشند. که بسته به فشار سیال و اندازه سایر تجهیزات دارای کلاس‌های مختلفی هستند.

انواع اتصالات فشار قوی از نظر جنس مواد اولیه عبارتند از: اتصالات فشار قوی فولادی دنده‌ای فشار قوی فولادی ساکت و اتصال فشار قوی فولادی گالوانیزه. این اتصالات صنعتی بیشترین کاربرد را در صنایع آب، گاز، بخار، هوا فشار بالا و صنایع مختلف دیگر دارند.

ویژگی اتصالات فشار قوی

سیکل فشار. این ویژگی در صنایعی همچون نفت و گاز مورد بررسی دقیق قرار می‌ گیرد. چرا که این دسته از سیالات فشار سیکل مانند و متناوبی را به اتصالات صنعتی وارد می کنند.

سیکل حرارت. از آنجایی که در هنگام جابه جایی سیالاتی همچون نفت و گاز، درجه حرارت به طور متناوب تغییر می کند، باید مورد بررسی قرار بگیرد.

خصوصیات فنی اتصالات فشار قوی

اتصالات صنعتی فشار قوی اغلب به صورت مخروطی و رشته‌ای هستند. تا به این واسطه مقاومت بیشتری را در هنگام عبور سیال از خود نشان دهند. همانطور که گفته شده به دلیل وجود سیکل حرارتی، بررسی مشخصه دما از اهمیت بالایی برخوردار است‌. بازه کاری دمای این اتصالات صنعتی از منفی ۲۵۲ درجه سانتیگراد تا ۶۴۹ درجه سانتیگراد است. به طور کلی برای انتقال سیالات در ساختار اتصالات فشار قوی از جنس‌های گوناگون متناسب با کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. ابعاد و اندازه‌هایی که برای این اتصالات صنعتی در نظر میگیرند شامل ۱/۸ اینچ، ۱/۴ اینچ، ۳/۸ اینچ، ۹/۱۶ اینچ و ۱ اینچ است. به طور کلی بسته به نوع طراحی اتصالات فشار قوی، این اتصالات صنعتی قادر هستند تا فشاری معادل ۱۵۰۰۰۰ پوند بر اینچ مربع را تحمل کنند.

انواع اتصالات قوی از نظر جنس

اتصالات فشار قوی فولادی دنده‌ای. اتصالات دنده ای با استفاده از دنده ها و یا همان رزوه به خطوط لوله کشی متصل می شوند. این اتصالات با استفاده از دنده ها به مانند پیچ به خط لوله متصل می شوند. نصب و باز کردن این مدل اتصالات فشار قوی بسیار راحت است اما به دلیل استفاده از دنده برای اتصال، امکان شکستگی و نشتی در این مدل اتصالات بسیار زیاد است. به همین جهت از اتصالات دنده ای در خطوط انتقال گاز استفاده نمی شود.

فشار قوی فولادی ساکت. مدل های ساکت و یا جوشی از لبه هایی صاف استفاده می کنند. با توجه به جنس اتصالات از جوش های مخصوص برای به هم جوش دادن اتصال و لوله استفاده می شود. در این مدل ها امکان نشتی و شکستگی اتصالات در حالت عادی وجود ندارد. تنها نکته منفی در خصوص استفاده از اتصالات فشار قوی جوشی زمان بر بودن نصب آن ها است که به جوشکاران ماهر نیاز دارد. برخی مدل های اتصال فشار قوی جوشی از ترکیب کربن و استیل به دست می آید.

اتصالات فشار قوی فولادی گالوانیزه، مدل های گالوانیزه از فلز روی به عنوان پوشش روی اتصال استفاده می کنند. مدل های گالوانیزه می توانند به هر دو شکل دنده ای و یا جوشی مورد استفاده قرار گیرند. معمولا مدل های گالوانیزه همان مدل های فولادی هستند که با استفاده از پوشش فلز روی پوشانده می شوند بنابراین اتصال فشار قوی گالوانیزه در مقایسه با مدل های دیگر از مقاومت بالاتری بهره می برد.

انواع اتصالات لوله کدام ها هستند؟

بهتر است از کدام اتصالات در لوله ها استفاده کرد، در پاسخ باید گفت که همه چیز به مهندس ساختمان و لوله کش بستگی دارد. گستردگی سیستم‌های لوله‌کشی باعث شده است که بتوانیم یک ساختمان را به شکل‌های گوناگون لوله کشی کنیم. در نتیجه از اتصالات مختلفی می‌توان استفاده کرد . قطعاً نوع لوله تاثیر بسیار مهمی بر طول عمر لوله ها و همچنین اتصالات ساختمانی دارد. بنابراین سیستم لوله‌کشی باید به گونه‌ای طراحی شود که بشود در آن از اتصالات مناسبی استفاده کرد.

در طی سالیان اخیر ، انواع اتصالات لوله با کاربردهای گوناگون ساخته شده‌اند که هر کدام از آنها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند.

اتصالات مغزی

اگر بخواهیم دو لوله یا دو قطعه را هنگام لوله کشی به هم متصل کنیم، از اتصالات مغزی استفاده می کنیم. مغزی ها در حقیقت لوله های کوچک هستند که دو طرف آن ها رزوه شده است. یعنی دو طرف لوله، دنده هایی ایجاد شده است.

این دنده ها باعث می شود که بتوان از آن ها برای اتصال لوله ها استفاده کرد. یکی دیگر از کاربردهای اتصالات مغزی، کم و زیاد کردن قطر لوله ها است. یک طرف این نوع از مغزی ها دارای قطر بیشتری نسبت به طرف دیگر است؛ بنابراین می توان دو لوله با قطرهای مختلف را به هم وصل کرد.

مهره ی ماسوره ؟

این نوع از اتصالات را احتمالا همه ی شما دیده اید! زیرا کاربرد فراوانی در لوله کشی ساختمان دارد. طراحی مهره ماسوره به صورت سه تکه ای انجام شده است. این تکه ها شامل نری و مادگی و همچنین قسمت ارتباط دهنده هستند که با توجه به نوع کاربرد دارای رزوه های مختلفی است. مهره ی ماسوره سه کاربرد بسیار مهم دارد که عبارتند از:

  • کاربرد در سیستم های لوله کشی بسته در ساختمان
  • برای متصل کردن دستگاه های مختلف مثل آب گرم کن، پکیج دیواری و
  • استفاده در کنار شیرهای قطع و وصل کننده

انواع درپوش لوله ؟

ساده ترین نوع اتصالات ساختمانی هستند که برای انسداد لوله ها استفاده می شوند. اگر بخواهیم یک لوله با قطر کم را مسدود کنیم، درپوش های چهار گوشه بهترین گزینه است. برای مسدود کردن لوله های با قطر زیاد نیز درپوش های شش گوشه پیشنهاد می شود.

بوشن ها ؟

بوشن یک نوع از اتصالات لوله کشی است که داخل آن به صورت کامل رزوه شده است. بنابراین می توان از آن ها برای متصل کردن لوله هایی استفاده کرد که سطح بیرونی آن ها رزوه شده (یعنی داخل آن شیارهایی ایجاد شده) باشد. انواع بوشن را بر اساس نوع کاربرد به سه دسته تقسیم می کنند که عبارتند از:

  • بوشن معمولی: اگر بخواهیم دو لوله با قطر یکسان را به هم متصل کنیم از بوشن های معمولی استفاده می کنیم.
  • بوشن تبدیل: برای اتصال دو لوله با سایزهای مختلف کاربرد دارد.
  • بوشن روپیچ توپیچ: این نوع از بوشن ها دارای طراحی خاصی هستند. یک طرف آن رزوه ی داخلی و طرف دیگر آن رزوه ی خارجی دارد. بنابراین می توان به وسیله ی آن ها مقدار کمی به طول لوله ی اصلی اضافه کرد.

انواع فلنج و واشر

فلنچ نوعی صفحه ی چدنی است که می توان از آن برای بستن اتصالات لوله کشی مخصوص استفاده کرد. واشرها نیز برای آب بندی کردن فلنچ کاربرد دارند. نصب فلنچ ها باید با دقت بسیار زیادی انجام شود زیرا اگر پیچ ها به صورت مناسب بسته نشده باشد، ممکن است به لوله کشی آسیب وارد کند.

اتصالات سه راهی

این نوع از اتصالات بسیار پرکاربرد بوده و در تمامی سیستم های لوله کشی ساختمانی از آن ها استفاده می شود. کاربرد ویژه ی سه راهی ها ایجاد انشعاب های فرعی در مسیر لوله کشی اصلی است. به وسیله ی این اتصالات می توان آب را به نواحی مختلف ساختمان انتقال داد. سه راهی ها را بر اساس نوع طراحی به سه دسته تقسیم می کنند که عبارتند از:

سه راهی تبدیلی: اگر بخواهیم از لوله های با قطر یکسان انشعاب بگیریم باید از سه راهی تبدیل استفاده کنیم. این سه راهی ها نیز دارای رزوه های مختلفی هستند.

سه راهی قائم: اگر لوله های اصلی دارای زاویه ۹۰ درجه باشند و بخواهیم از آن ها انشعاب بگیریم باید از سه راهی قائم یا سه راهی معادل استفاده کنیم. رزوه های این سه راهی به سمت داخل است.

سه راهی ۴۵ درجه: این اتصالات نیز برای انشعاب گرفتن در زاویه های ۴۵ درجه کاربرد دارد

انواع اتصالات چهار راهی

این نوع از اتصالات نیز مانند سه راهی ها برای ایجاد انشعاب و گسترش لوله کشی به نواحی مختلف ساختمان استفاده می شود. تنها تفاوت آن ها بیشتر شدن تعداد انشعاب از سه به چهار است که می تواند کاربردهای منحصربفردی داشته باشد

انواع اتصالات زانویی

در سیستم های لوله کشی گاهی لازم است که مسیر لوله ها را تغییر دهیم. به همین منظور از انواع زانویی می توان استفاده کرد. زانویی ها را بر اساس نوع کاربرد به سه دسته تقسیم می کنند که عبارتند از:

  • زانویی تبدیل: این نوع از اتصالات برای تغییر مسیر لوله های با قطر مختلف استفاده می شود.
  • زانویی ۹۰ درجه: به آن ها زانویی چپقی نیز گفته می شود و برای تغییر جهت لوله ها به اندازه ی ۹۰ درجه مورد استفاده قرار می گیرند.
  • زانویی ۴۵ درجه: اگر بخواهیم مسیر لوله کشی را به اندازه ی ۴۵ درجه منحرف کنیم، از زانویی های ۴۵ درجه استفاده می کنیم. در این نوع زانویی ها میزان گرفتگی لوله بسیار کم تر از زانویی های ۹۰ درجه است. بنابراین در سیستم های لوله کشی بهتر است از این نوع اتصالات بیشتر استفاده شود.

کاربرد لوله مانیسمان رده ۴۰

لوله های مانیسمان در هفت رده ۱۰،۲۰،۳۰، ۴۰، ۸۰،۱۲۰ و ۱۶۰ تولید می شوند اما لوله مانیسمان رده ۴۰ نسبت به دیگر رده ها از کاربرد بیشتری برخوردار است و در صنایعی مانند کشتی سازی، صنایع نفت و گاز، برج سازی و غیره استفاده می شود.

لوله های مانیسمان رده ۴۰ به علت طراحی خاص اجازه می دهند سیالات بیشتر و راحت تر از درون آن ها عبور کند.

از دیگر مزایای این لوله این بوده که چندان سنگین نیست و حمل آن نسبتا آسان است.

همچنین ضخامت کم تر آن نسبت به رده های بالاتر باعث می شود که گزینه مناسبی برای انتقال آب با فشار نسبتا کم باشند.

لوله و اتصالات استیل، لوله و اتصالات استیل صنایع غذایی، لوله و اتصالات استیل رزوه ای، لوله و اتصالات استیل صنعتی، لوله و اتصالات استیل دنده ای، انواع لوله و اتصالات استیل، خرید لوله و اتصالات استیل، تولید کننده لوله و اتصالات استیل، لوله و اتصالات استیل ایرانی، لوله و اتصالات استیل خارجی، پخش لوله و اتصالات استیل، پخش پروفیل استیل، پخش کننده پروفیل استیل، تولید کننده پروفیل استیل، شیرالات استیل صنعتی، تاسیسات موتورخانه، وارد کننده لوله و اتصالات استیل، وارد کننده لوله و اتصالات استیل صنعتی، لوله و اتصالات استیل ایرانی، لوله و اتصالات استیل خارجی، قیمت اتصالات استیل، قیمت لوله و اتصالات استیل، قیمت پروفیل استیل، قیمت اتصالات استیل صنعتی، قیمت لوله و اتصالات استیل صنعتی، قیمت لوله و اتصالات مانیسمان، پروفیل استیل کامپوزیتی، پروفیل استیل الومینیومی، لوله و اتصالات ابرسانی، لوله و اتصالات جوشی، لوله و اتصالات فشار قوی، اتصالات فشار قوی، لیکی از کاربردی ترین لوله ها در صنایع مختلف است که در حال حاضر در کشور ایران نیز توسط بسیاری از تولید کنندگان حرفه ای، در بازار عرضه می شود. از آنجایی که این قطعه کاربرد بسیاری را با خود به همراه دارد، پس آشنایی با تولید کنندگانی برتری که در کشور ایران، وظیفه ارائه این قطعه صنعتی را بر عهده دارند، می تواند به هنگام خرید آن کمک بسزایی در انتخاب گزینه مناسب با خود به همراه داشته باشد. در این مطلب با ما همراه باشید تا در کنار یک دیگر به معرفی در ایران بپردازیم.

معرفی لیست تولید کنندگان لوله استیل در ایران

بدون معطلی و در ابتدای مطلب به معرفی لیست تولید کنندگان لوله استیل در ایران می پردازیم.

آیرون پایپ

آیرون پایپ به عنوان بزرگ ترین وارد کننده و همچنین تامین کننده انواع لوله های استیل صنعتی معرفی می شود. محصولات این مجموعه در زمینه های مختلف مانند آبرسانی، گاز و نفت مورد استفاده قرار می گیرد.

  • موقعیت: تهران
  • نوع‌فعالیت: وارد کننده، تولید کننده، عمده فروش، خدمات

سمنان استیل

سمنان استیل به عنوان بهترین تولید کننده لوله استیل در ایران شناخته می شود که به تولید انواع لوله ها در گریدهای مختلف می پردازد. این کارخانه در کنار لوله های استیل به تولید انواع مدل های شیر و همچنین ورق، میلگرد و تبدیل ها نیز می پردازد.

  • موقعیت: سمنان
  • نوع‌فعالیت: تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خدمات

متال هیدرولیک رواسیان

متال هیدرولیک به عنوان برترین تولید کننده انواع لوله های استیل و تجهیزات پروژه های نفت، گاز، پتروشیمی و ساختمانی معرفی می شود که در زمینه کاری خود توانسته گواهینامه های معتبری را دریافت کرده و بهترین عملکرد را نیز از خود نشان دهد.

  • موقعیت: تهران
  • نوع‌فعالیت‌: وارد کننده، تولید کننده، عمده فروش


ایلیا صنعت گستر

دیگر شکرت تولید کننده لوله استیل در ایران که فروش بسیاری را نیز از آن محصولات خود کرد است، شرکت ایلیا صنعت گستر می باشد که در حوزه تولید لوله و همچنین شیرآلات، فلنج ها، پیچ و مهره و استاد بولت، واشر و تجهیزات تست و اندازه گیری به فعالیت می پردازد.

  • موقعیت: تهران
  • نوع‌فعالیت: عمده فروش، خرده فروش، خدمات، تولید کننده

کنترل فرآیند رادمان

شرکت فرآیند رادمان یکی از بهترین تولید کنندگان لوله استیل در ایران است که تا به امروز توانسته دقیق ترین اتصالات فلزی را با بهترین قیمت و کیفیت در اختیار شما عزیزان قرار دهد. این شرکت تا به امروز در زمینه تولید انواع شیر آلات نیز به خوبی به فعالیت پرداخته است.

  • موقعیت: تهران
  • نوع فعالیت: وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، تولید کننده

نانو استیل

نانو استیل با شعار تامین کننده نیاز های تاسیساتی شما، تا به امروز توانسته به عنوان بهترین تولید کننده لوله استیل در بازار به فعالیت بپردازد. این تولید کننده تا به امروز توانسته بهترین لوله های فولادی و لوله های استیل را در اختیار شما قرار دهد.

  • موقعیت: تهران
  • نوع فعالیت: عمده فروش، خرده فروش، خدمات، تولید کننده

ابریشم استیل ارس

شرکت ابریشم استیل ارس نیز یکی از بهترین تولید کنندگان ایرانی معرفی می شود که در حوزه تولید لوله های استیل، پروفیل ها و ورق های استنلس استیل به فعالیت می پردازد. در حال حاضر، این شرکتتوانسته نیم عظیمی از بازار خرید و فروش لوله استیل را از آن خود کند.

  • موقعیت: تهران
  • نوع‌فعالیت: وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، تولید کننده

امید فلز

شرکت امید فلز با بیش از 25 سال تجربه در حوزه تولید انواع لوله های استیل و همچنین فلزات رنگین و ضد زنگ، توانسته به خوبی محصولات با کیفیتی را وارد بازار کند. این شرکت همچنین در حوزه مشاوره خرید نیز برای شما اطلاعات مفیدی را ارائه می دهد.

  • موقعیت: تهران
  • نوع‌فعالیت: وارد کننده، عمده فروش، تولید کننده
  • نوع مالکیت: شرکت با مسئولیت محدود

شرکت تعاونی مهندسی صنایع ریخته‌گری شرق سمنان C.O.C

این شرکت که تولید حدودا 1 تن لوله استیل را با خود به همراه دارد، تا به امروزتوانسته به عنوان یکی از بهترین شرکت های تعاونی معرفی شود که در ایران به فعالیت می پردازد. در حال حاضر، محصولات تولیدی این شرکت با کیفیت بی نظیری روانه بازار می شوند و قیمت مناسبی را نیز برای خود به همراه دارند.

  • موقعیت: سمنان
  • نوع فعالیت: تولید کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات
  • نوع مالکیت: تعاونی

سخن پایانی

همان طور که مطالعه کردید، تولید کنندگان بسیاری در ایران به عرضه انواع لوله استیل می پردازند و نیمی از بازار را نیز از آن خود کرده اند. توصیه می کنیم در انتخاب نهایت دقت را با خود به همراه داشته باشید تا بتوانید بهترین قطعات را با کیفیتی عالی خریداری کنید.

وله استیل، اتصالات لوله استیل، اتصالات مانیسمان، فلنج استیل، اتصالات استیل، لوله و اتصالات رده ۴۰، انواع لوله و اتصالات رده ۴۰، پخش لوله و اتصالات رده ۴۰، لوله و اتصالات جوشی رده ۴۰، انواع لوله و اتصالات جوشی رده ۴۰، پخش لوله و اتصالات جوشی رده ۴۰، اتصالات جوشی رده ۴۰

وشگاه معتبر اقدام به خرید کنید.

 

دکمه بازگشت به بالا